A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Toast cu avocado, fenicul si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se zdrobeste avocadoul cu o furculita si se amesteca cu sare. Se unge felia de paine cu avocadoul pasat.  Se taie feniculul felii subtiri, folosind o mandolina. Se aseaza pe felia de paine...Citeste continuarea

Tortilla umpluta cu crema de branza...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se indeparteaza coaja kiwiului, apoi se taie cuburi.  Se toaca verdeturile si se amesteca cu crema de branza si putina sare.  Se mixeaza uleiul de masline cu sucul de portocala si...Citeste continuarea

Tocanita siciliana de vinete

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de post

Se taie vinetele cuburi mari.  Se toaca ceapa si patrunjelul fin. Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaie mai mare, la foc mediu spre mare. Se adauga vinetele, oregano, sare si...Citeste continuarea

Taco cu peste la gratar si salata...

Postat de: Satisfyyourcravings in Peste

Pentru peste, se amesteca uleiul cu sucul de lime, usturoiul pisat, sare, piper, pudra de chili, cuminul pudra, paprika si piperul Cayenne, apoi se marineaza pestele in acesta marinada, pentru 20...Citeste continuarea

Tarta cu zucchini

Postat de: Ela68 in Aperitive / Garnituri

1. Spalam zucchini, ii stergem si ii taiem felii subtiri, de aceeasi grosime.  2. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu un praf de sare pana devin spuma, adaugam...Citeste continuarea

Tort Cristina

Postat de: ancutsa in Torturi

Blatul: Se separa ouale.Se bat la robot untul (sau margarina)  cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul, amestecand bine. Se adauga cacaoa, apoi se toarna laptele in fir subtire,...Citeste continuarea

Tarta cu branza si dovlecel

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Blatul: Intr-un vas se pune faina, sarea, oul batut si untul rece taiat bucatele mici. Se amesteca si se adauga apa in functie de cat este necesar, 2-3 lg. Se framanta un aluat omogen. Se da la...Citeste continuarea

Tort de clatite cu ciocolata si fructe

Postat de: Bucataras in Dulciuri

Topiti untul pe foc si lasati-l deoparte.  Incalziti putin laptele, iar faina amestecati-o cu sarea. Intr-un castron incapator bateti ouale cu zaharul si esenta de vanilie si incorporati...Citeste continuarea

Tarta fara coacere cu biscuiti,...

Postat de: Bucataras in Dulciuri

Macinati bine biscuitii Oreo intr-un blender cu tocator. Adaugati untul topit si continuati sa macinati pana se omogenizeaza totul bine. Puneti biscuitii intr-o tava de tarta cu fund...Citeste continuarea

Tigaie picanta cu piept de pui

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

Pieptul de pui se taie bucatele mici care se condimenteaza cu sare si piper si se pun la prajit in ulei. In acest timp curatam legumele, le spalam si le tocam grosier.  Cand bucatile de...Citeste continuarea

Tocana de dovlecei si fasole verde...

Postat de: merisor67 in Conserve

Mai întâi curățăm și spălăm legumele și le tocăm ca pentru o tocană obișnuită. Punem uleiul la încins și călim ușor ceapa, dar nu de tot, doar o idee, nu...Citeste continuarea

Tocanita taraneasca cu lipii de casa

Postat de: ancutsa in Porc

Se spala carnea, se taie in bucati mici si se prajeste in putin ulei, cu sare si piper. Cand se rumeneste un pic, se acopera cu o cescuta cu apa si se lasa sa fiarba. Cand scade apa, se acopera...Citeste continuarea

Tortul nostru brownie

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Torturi

Topim 200 g ciocolata cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu cele 200 g de zahar si praful de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam ciocolata topita cu untul si omogenizam. Adaugam si...Citeste continuarea

Tarta cu mere si inghetata

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Merele se spala, se curata de coaja si se taie cubulete mici. Se pune zaharul si amidonul si se amesteca bine. Se lasa deoparte. Painea se taie cubulete. Inr-un bol se amesteca ouale cu...Citeste continuarea

Tort de biscuiti cu mascarpone si...

Postat de: Mutulica in Dulciuri

Într-un castron mixam 500 g mascarpone cu 200 crema ciocolata si 100 ml smantana. Dam crema la frigider 30 minute. Amestecam cafeaua cu 100 ml lapte, iar prin acest amestec vom trece...Citeste continuarea

Tocana de cartofi cu ciolan afumat

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Bucatelele de carne le punem intr-un ceaun cu ulei e masline la prajit cateva minute. Adaugam ceapa tocata marunt, ardeiul kapia taiat cuburi si lasam putin sa se caleasca legumele. Punem...Citeste continuarea

Tortulet aromat cu cirese si ricotta

Postat de: andaoana in Torturi

Separam galbenusul de albus. Albusurile le batem spuma tare impreuna cu zaharul si un praf de sare. Adaugam galbenusurile, ghimbirul ,coaja de lamaie si omogenizam bine . Cele 6 linguri...Citeste continuarea

Tarta de fructe de padure si jeleu...

Postat de: gospodariu in Dulciuri

Pregatirea aluatului de tarta: Se amesteca faina si zaharul pudra impreuna cu untul rece taiat cubulete pana devine o compozitie nisipoasa. Peste aceasta se adauga galbenusul,zeama de lamaie...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si mascarpone

Postat de: andaoana in Torturi

Incepem prin a pregati mousul de ciocolata deoarece trebuie sa-l punem la frigider sa se raceasca bine inainte de a-l bate. Intr-o cratita punem la incalzit frisca impreuna cu putina sare (cat...Citeste continuarea

Tort Fanta

Postat de: momo121 in Torturi

Pentru blat: Separam ouale, albusurile le batem spuma cu zaharul, zaharul vanilat si sarea, adaugam si galbenusurile pe rand, unul cate unul si mixam pana obtinem un aluat albicios. Punem si...Citeste continuarea

Trigoane cu branza sarata

Postat de: momo121 in Aperitive / Garnituri

Drojdia o dizolvam impreuna cu lingurita de zahar si oul, amestecam bine pana obtinem o pasta moale! Intr-un bol punem faina, este bine sa o cernem inainte sau sa o amestecam cu un tel...Citeste continuarea

Tarta rustica

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol se cerne faina, se adauga sarea si praful de copt. Se amesteca. Se pune untura, oul batut si laptele caldut cate putin pentru a se putea framanta, pana se obtine un aluat omogen,...Citeste continuarea

Tocanita de hribi cu smantana si...

Postat de: simona72 in Mancaruri de legume

Pentru tocanita: spalam hribii si ii taiem felii. Intr-o cratita punem uleiul la incins. Adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt, lasam 2-3 minute sa se caleasca. Adaugam 3-4 linguri apa si mai...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, cu...

Postat de: Criss in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală (Daca aveti timp si chef, puteti trece prin sita niste zmeura si puteti face un sirop dulce-acrisor cu care sa insiropati piscoturile, in locul cafelei. Eu am...Citeste continuarea

Tort Perseide

Postat de: ancutsa in Torturi

  Batem cu mixerul sau la robot untul pana se deschide un pic la culoare. Optati pentru un unt cu 85% grasime. Incepeti sa adaugati treptat zaharul si mixati pana cand nu se mai simte...Citeste continuarea

Tarta cu fructe, budinca si frisca

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenusuri. Preincalzim cuptorul la 175 grade. Ungem forma de tarta cu ulei, o tapetam cu faina. Batem intai albusurile spuma cu praful de sare, apoi mixam...Citeste continuarea

Tarte aperitiv lacto-vegetariene

Postat de: Valclaudia in Pizza

Cuptorul se preincalzeste pentru inceput la 50 grade. Intr-un castron punem o parte din ingredientele uscate:drojdia,fulgii de ovaz, semintele de in sarea si zaharul brun, adaugam apa calduta,...Citeste continuarea

Tocanita cu ficatei de pui

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Ficat

Spalam bine ficateii, ii punem intr-un vas si punem lapte peste ei cat sa-i acoperim, aproximativ 200 ml.Punem vasul pe foc si lasam sa fiarba. Tocam ceapa, morcovul,pastarnacul si...Citeste continuarea

Tarta cu visine

Postat de: roxana_simona in Dulciuri

Amestecăm unul cu zahărul, ouăle, coaja de lămâie si bicarbonatul stins in zeama de lămâie. Adăugăm treptat faina,se framanta bine aluatul,se pune intr-o folie alimentara si...Citeste continuarea

Toast cu fulgi de Parmezan, ou...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se prajeste painea pana devine crocanta (optional). Se adauga frunzele de busuioc intr-un mojar, impreuna cu usturoiul si putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta, apoi se amesteca cu...Citeste continuarea

Tarta cu menta, afine si lime

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Untul rece, taiat cuburi, un praf de sare si faina cernuta cu praful de copt, se amesteca usor. Se adauga oul, cacaoa si laptele. Se framanta grosier un aluat care se da la rece. Se pregateste...Citeste continuarea

Tocanita de galbiori

Postat de: carla27carla in Mancaruri de legume

Se curata si se spala ceapa,si se toaca marunt. Galbiorii se spala in 4-5 ape. Intr-o cratita sau tigaie wok se incinge 30 ml ulei si se adauga ceapa tocata si se lasa sa se caleasca. Cand este...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie, frisca si...

Postat de: deyutzky in Torturi

Crema: Intr-o craticioara amestecam galbenusurile cu zaharul si amidonul. Turnam laptele treptat, apoi dam oala pe foc mic si amestecam incontinuu cu un tel pana cand compozitia se ingroasa....Citeste continuarea

Tort Regal

Postat de: ancutsa in Torturi

Blatul: Se preincalzeste cuptorul. Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, dar nu o spuma tare. Intr-un alt vas, se amesteca margarina cu...Citeste continuarea

Tort de Paste

Postat de: ancutsa in Torturi

Decoratiuni: Se taie bucatele de martipan si se amesteca fiecare cu cateva picaturi de colorant alimentar. Se framanta bine in mana, puteti folosi niste manusi de unica folosinta pentru a nu va...Citeste continuarea

Tort Anca

Postat de: ancutsa in Torturi

Blatul: Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se intareste spuma. Se adauga treptat galbenusurile....Citeste continuarea

Tort Inima cu Migdale si Capsuni

Postat de: ancutsa in Torturi

Blatul: Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se mai intareste spuma. Se adauga treptat...Citeste continuarea

Tort 3 Mai

Postat de: ancutsa in Torturi

Blatul: Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se mai intareste spuma. Se adauga treptat...Citeste continuarea

Tort Coffe Chocolate

Postat de: Ela68 in Torturi

Mod de preparare blat ciocolata: 1. Topim ciocolata la Bain-Marie, adaugam untul, zaharul si omogenizam.  2. Adaugam ouale pe rand, amestecand cu grija dupa fiecare , apoi sarea,...Citeste continuarea

Tigaie cu spatzle si carnaciori

Postat de: mihaelar63 in Paste

Am fiert rapid carnaciorii - folosind apa clocotita din fierbator . Am taiat carnaciorii felii ,pe diagonala . Am feliat usturoiul verde. Am spalat rosiile si le-am...Citeste continuarea

Tort cu foi de nuca si crema...

Postat de: momo121 in Torturi

      Albusurile le mixam spuma cu praful de sare si zaharul, pe urma adaugam zaharul vanilat si esentele(in functie de cat de aromat vreti sa fie blatul), adaugam si nuca macinata,...Citeste continuarea

Tocăniță de iepure cu ciuperci

Postat de: elucubratiiculinare in Iepure

Iepurele se taie bucăți potrivite. Punem untul într-o tigaie la foc potrivit. Când se topește, călim bucățile de iepure pe ambele părți câte 3-4 minute pe fiecare...Citeste continuarea

Tagliatelle cu hribi și sparanghel

Postat de: elucubratiiculinare in Paste

Hribii uscați se spală sub jet puternic de apă pentru înlăturarea impurităților. Se lasă minim 30 minute în apă pentru hidratare. Sparanghelul se curăță de partea lemnoasă...Citeste continuarea

Tortilla umpluta cu spanac, oua...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se feliaza dovlecelul si vanata in felii subtiri si ardeiul in jumatati. Se coc pe un gratar fierbinte pana se inmoaie. Se fiebe oul 6 minute, apoi se clateste sub jet de apa rece, se decojeste...Citeste continuarea

Toast cu avocado, capsuni si branza...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se prajeste felia de paine, optional.  Se feliaza capsunile.  Se zdrobeste avocado cu o furculita si se unge felia de paine cu aceasta. Se presara cu sare, apoi se aseaza felii de...Citeste continuarea

Toast cu Ricotta, busuioc si miere

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Optional, se unge felia de paine pe ambele parti cu ulei si se frige intr-o tigaie fierbinte pana devine crocanta.  Se unge felia cu Ricotta si se aseaza foile de busuioc deasupra, apoi se...Citeste continuarea

Tort Catifea rosie cu capsuni

Postat de: Xandrinne in Torturi

Pentru blat mixam ouale cu sarea si zaharul pana isi maresc volumul si seamana cu o crema. Adaugam untul topit, in fir subtire, nu tot odata. Adaugam laptele batut si vanilia, amestecand usor...Citeste continuarea

Tort cu crema de iaurt, cirese si...

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga pe rand zaharul. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, apoi se toarna in fir subtire peste spuma. Se...Citeste continuarea

Tarta crumble cu visine si mac

Postat de: Criss in Prajituri

Faina cu praful de copt si zaharul pudra se pun intr-un bol, se adauga untul rece si cu varful degetelor se amesteca pana cand are un aspect de firimituri, apoi se adauga oul si laptele. S-ar...Citeste continuarea

Tarta cu cirese si crema de vanilie...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece taiat cubulete, zaharul, sarea si jumatate din faina. Amestecam cu mana toate aceastea, apoi adaugam oul si restul de faina. Framantam pana obtinem un aluat...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]