A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu ciocolata si fructe

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Blat cacao: Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Amestecam faina cu cacaoa si apoi o cernem. Adaugam cate 2 linguri din amestecul solid in cel lichid si...Citeste continuarea

Tocanita de vitel

Postat de: Nadyne in Vita

 Carnea de vitel se spala si se taie bucati mai mici.  Ceapa curatata si spalata se taie pestisori.   Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii nu...Citeste continuarea

Tort cu mere si nuci

Postat de: Pungasa_Rogue in Torturi

Se incepe cu pregatirea frunzelor din fondant deoarece dureaza 1-2 zile pana cand se usuca. Asadar, se taie cate o bucatica din fondant (eu am avut un pachet intreg, dar nu l-am folosit pe tot,...Citeste continuarea

Trufe de Ciocolata

Postat de: BakeUpArtist in Dulciuri

- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă calitate, pentru un gust mai intens al trufelor; - Puneți pe foc mic...Citeste continuarea

Tarta cu branza si struguri

Postat de: sufletista in Dulciuri

Aluat-faina se amesteca cu zaharul,sare,adaugam oul batut,untul taiat cubulete si framantam un aluat omogen,Dam la rece 30 min , Intre timp  pregatim  umplutura.mixam oaule cu zaharul...Citeste continuarea

Tarta cu ricotta si glazura de...

Postat de: trifadalia in Torturi

 Separam galbenusurile de albusuri. Albusurile le mixam foarte bine. Cand albusurile nu mai cad de pe paleta mixerului, adaugam pe rand 4 linguri de zahar din cele 150 gr zahar totale si...Citeste continuarea

Tarta cu nuca de cocos

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Crusta: Intr-un vas se amesteca faina cu sarea, zaharul si apoi untul rece taiat bucatele. Se amesteca mai intai cu ajutorul degetelor, apo se rastoarna pe masa de lucru si se framanta un aluat...Citeste continuarea

Tort diplomat cu iaurt si ananas

Postat de: Oana in Torturi

Scurge rondelele de ananas, pastreaza compotul si toaca cubulete ananasul dintr-o jumatate de cutie. Inmoaie piscoturile in zeama de la compot, pe ambele parti, apoi asaza-le ca baza intr-o...Citeste continuarea

Tort cu bezea de nuca si cafea

Postat de: Alepaty in Torturi

Am inceput prin a pregati blaturile,cu o seara inainte dar se pot face si in aceeasi zi in care se prepara tortul. Primul blat : Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare apoi cu...Citeste continuarea

Tort ''48''

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Mai intai am pregatit cremele Crema roz: Intr-o craticioara cu fundul dublu punem bucatelele de ciocolata alba, adaugam frisca lichida si punem sa se topeasca ciocolata, frisca nu trebuie sa...Citeste continuarea

Tort nins cu cocos si crema de visine

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Albusuriile se separa de galbenusuri si se mixeaza spuma tare cu praful de sare.Se pune zaharul in 2 transe si se mixeaza pana cand se dizolva. Se adauga galbenusuriile peste albusuri si se...Citeste continuarea

Tarta frageda cu mere

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Se foloseste un castron în care se amestecă untura cu un praf de sare și cu zahărul. Se adaugă ouăle, incorporându-se bine. Se adaugă zahărul cu rom, bicarbonatul de sodiu,...Citeste continuarea

Tort cu mascarpone si visine

Postat de: Criss in Torturi

Ouale se separe si albusurile se bat spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apa si uleiul si se mixeaza pana se albesc si isi dubleaza volumulsi zaharul se topeste. Faina se amesteca cu...Citeste continuarea

Tort aniversar cu alune de padure...

Postat de: ancutsa in Torturi

Blatul: Se separa cele 8 oua: folosim toate albusurile la pandispan, apoi dintre galbenusuri folosim doar 5 la pandispan, iar celelalte 3 galbenusuri la crema. Asadar, se bat cu mixerul...Citeste continuarea

Tort vanilat

Postat de: amalia01 in Torturi

Prima data pregatesti budinca de vanilie conform indicatiilor de pe ambalaj, dar reduci cantitatea de lapte la 400 ml pentru a iesi mai consistenta. Galbenusurile le amesteci bine 100g de zahar...Citeste continuarea

Tort de biscuiti, cu crema de...

Postat de: mady90 in Dulciuri

Incepem cu prepararea cremei. Mixam galbenusurile cu zaharul si un praf de sare pana cand acestea isi dubleaza volumul si devin albicioase. Amidonul il dizolvam in putin lapte rece. Restul de...Citeste continuarea

Tocanita de berbecut cu cartofi

Postat de: mihaelar63 in Oaie

Carnea de berbecut se spala si se portioneaza bucati potrivite . Se spala si se curata legumele . Se pune carnea intr-un vas incapator [ eu am o cratita  Tefal ] Deasupra...Citeste continuarea

Tarta rapida cu pere

Postat de: stefy_a in Dulciuri

- ouale se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se topeste - se adauga faina, praful de copt si esenta si se amesteca bine pana la incorporarea completa a fainii - compozitia se toarna...Citeste continuarea

Tarta de toamna: cu mere, pere si...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Incepem cu umplutura : Spalam fructele, le curatam de coaja. Merele si perele, le dam prin razatoarea cu ochiuri mari, le stoarcem de zeama. Gutuile le dam prin razatoarea cu ochiuri mici....Citeste continuarea

Tocana de strozzapreti cu fasole...

Postat de: gurita_ta2005 in Paste

Ceapa se toaca marunt si se pune intr-o tigaie impreuna cu putin unt. Dupa cateva minute adaugam ulei de masline si fasolea pastai scursa de zeama. Punem pasta proaspata,acoperim cu...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata ( Chocolatopita)

Postat de: doralinda72 in Dulciuri

Amestecati toate ingredientele pentru chec in jur de 2-3 min cu mixerul dupa care puneti compozitia intr-o tava unsa in prealabil cu unt si introduceti in cuptorul pre-incalzit la 180°C pentru...Citeste continuarea

Tort castel

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Torturi

Ingredientele de mai sus sunt pentru un blat. Puteti face un singur blat dubland cantitatile sau sa coaceti ca mine doua blaturi. Pentru blat topim mai intai ciocolata cu untul. Lasam sa se...Citeste continuarea

Tocana alba de pui

Postat de: amalia01 in Pui

Puiul il transezi si il speli sub jet de apa rece, apoi il condimentezi cu sare si piper. Uleiul in torni in cratita in care vrei sa gatesti. Ceapa o cureti, o speli si o toci marunt....Citeste continuarea

Tarta cu pere posate in vin rosu

Postat de: diaconta in Prajituri

Am  pregatit mai întâi perele.Este chiar indicat sa le pregatiti cu o zi înainte si sa le lasati sa stea în vin peste noapte,astfel culoarea  va patrunde mai bine...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu pui

Postat de: claudiaO in Pui

Puplele de pui le curatam si le taiem in doua; ciupercile  le-am spalat bine apoi au fist taiate in patru. Gogosarul l-am curatat si taiat feliute; LA fel si ceapa. Punem puiul la...Citeste continuarea

Tort Tiramisu reţetă originală,...

Postat de: simona72 in Torturi

Tiramisu reţetă originală In primul rand am pregatit o cafea espresso (de buna calitate daca se poate) pe care am indulcit-o cu GS. Piscoturile le-am scos din ambalaj si le-am pus aproape....Citeste continuarea

Tort cu crema de bezea cu nes

Postat de: Bunica in Torturi

Ia o cratiță cu diametrul de 28 cm. si caramelizează în ea cele 4 linguri cu zahăr. Când zahărul este fluid tapetează cratița cu el. In vasul de mixer pune albușurile cu...Citeste continuarea

Tort Marin

Postat de: doralinda72 in Torturi

Blatul: Separati albusurile de galbenusuri, apoi le bateti cu putina sare pana devine spuma. Adaugati zaharul cate putin si mai bateti inca cca 5 min pana devine o compozitie destul de...Citeste continuarea

Tarta rasurnata cu prune

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se caramelizeaza zahărul într-o tigaie/tava rotunda - in tava pe care apoi o veti pune la cuptor Adăugați untul, puneti apoi prunele fara samburi si presarati deasupra zaharul vanilat....Citeste continuarea

Tortellini cu carne si ardei

Postat de: mihaelar63 in Tortellini

Se curata si se spala ceapa , ardeiul ,usturoiul, rosiile si verdeata . Se pun la fiert 2 l apa cu putina sare . Cand apa clocoteste se aduga tortellini . Fierbeti...Citeste continuarea

Tortellini cu prosciuto, ciuperci...

Postat de: rocsi_1612 in Tortellini

Curatam ceapa si o tocam marunt. Ciupercile le spalam bine si le punem intr-o sita la scurs. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ceapa si ciupercile. Le innabusim 2-3 minute, apoi punem...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si vanilie

Postat de: licurici_lra in Torturi

Se incepe cu blatul. Ciocolata se da pe razatoarea mica. Ouale se bat spuma cu zaharul (se adauga cate o lingura si se amesteca bine), pana isi dubleaza volumul. Faina...Citeste continuarea

Tort Eufrosina

Postat de: ancutsa in Torturi

 Blatul: Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se obtine o spuma, se adauga zeama de lamaie, zaharul si se bat in continuare pana se intareste spuma. Se...Citeste continuarea

Tocanita cu ceapa si pulpite de pui

Postat de: cris2711 in Pui

Pulpitele de pui  se calesc in ulei de masline ,apoi se scot intr-un castronel. Ceapa se taie Julienne apoi se caleste in uleiul in care s-au calit si pulpitele. Cand este calita se...Citeste continuarea

Tagliatelle cu legume

Postat de: amalia01 in Spaghete

Pastele le pui la fiert in 2 litri de apa , in care ai adaugat  1 lgt de sare si 1 lg de ulei. Cand sunt fierte, dupa cca 7 minute, adaugi 1 pahar mare de apa rece si le acoperi cu un...Citeste continuarea

Tarta cu prune

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea, praful de copt, zaharul si zaharul vanilat. Untul rece se taie cubulete si se pune in faina, impreuna cu smantana. Se framanta aluatul intre degete pana se...Citeste continuarea

Tocana ungureasca de ardei (Lecso)...

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Ceapa se curata si se taie mai mare, julien. Ardeii se curata si se taie in bucati mari. Rosiile se spala si se toaca cubulete. Se pune uleiul in vasul ceramic al slow cooker-ului...Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu piure de zmeura

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Pentru piureul de zmeura Punem zmeura intr.un bol mai inalt si pasam pentru a obtine un piure. Dam la frigider cat timp ne ocupam de...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si bacon

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Spalam dovleceii, ii stergem cu un servetel de bucatarie. Cu un cutit bine ascutit, taiem dovleceii felii cat mai subtirele. Intr-o bol mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma....Citeste continuarea

Tort clasic cu crema de cacao si...

Postat de: Ina in Torturi

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma tare, apoi adaugam pe rand zaharul, galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt,...Citeste continuarea

Tocanita cu salau

Postat de: Moni_alex in Peste

Am spalat bine salaul, l-am lasat sa se scurga de apa si l-am condimentat cu sare. Intr-o tigaie ceramica am pus 2 linguri de ulei, am daugat pestele si am lasat la foc potrivit intorcand de o...Citeste continuarea

Tocanita din piept de rata la slow...

Postat de: mirela0911 in Slow Cooker

Am primit un piept de rata de tara cu tot cu os, dar fara grasime, nu asa cum sunt in comert. L-am dezosat iar carnea am taiat-o bucatele potrivite. Se spala pieptul de rata, se sterge bine cu...Citeste continuarea

Tocana cu coaste afumate la slow...

Postat de: Constelatialeu in Slow Cooker

Mai intai am copt ardeiul , l-am curatat de coaja si seminte si l-am taiat in bucati mai mici. In tigaia wok am pus cca 50 ml ulei am asezat costitele si le-am rumenit cca 5 min pe fiecare parte....Citeste continuarea

Ton RIO Mare cu legume la gratar

Postat de: Bucataras in Salate

Tăiați în fasii dovleceii,  vânăta si ardeiul.  Incalziti bine gratarul și pune-ți legumele pe gratar pe fiecare parte. Aranjati-le apoi pe un platou. ...Citeste continuarea

Tort Kira - cu mere caramelizate,...

Postat de: deyutzky in Torturi

Blat: Spalam bine merele si le taiem felii. Imbracam tava de tort cu hartie de copt, apoi ungem hartia cu unt.  Presaram in tava cele 3 linguri de zahar, apoi punem feliile de mere...Citeste continuarea

Tarta sarata cu seminte de dovleac...

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat: eu am folosit un robot de bucatarie pentru a face aluatul. Mie mi se pare modul cel mai simplu si mai usor pentru a face un pâteu briseé, chiar daca pentru unii pare...Citeste continuarea

Tarta cu carne tocata, ciuperci si...

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

Pregatim intai aluatul: Intr-un vas punem untul (pastrat la temperatura camerei), oul, sarea si 250g de faina. In faina adaugata facem o gropita, turnam amoniacul si-l stingem cu o lingura de...Citeste continuarea

Tarte cu branza si Tarte cu dulceata

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

Se freaca margarina cu zaharul, se adauga praful de copt, oul, sarea si laptele cald. Se adauga apoi faina cat cuprinde, amestecand si framantand, pana se obtine o coca consistenta, dar moale la...Citeste continuarea

Tort Anca

Postat de: ancutsa in Torturi

Blatul: Se separa ouale. Se bat cu mixerul toate albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se intareste spuma. Se adauga treptat cele...Citeste continuarea

Tort cu mascarpone si lapte...

Postat de: diaconta in Torturi

Am procedat la fel pentru toate cele 3 blaturi,doar la cel cu cacao,am înlocuit o parte din faina cu cacao. Am mixat ouale întregi cu un praf de sare si zaharul pâna ce si-au...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]