Amestecam mai intai faina cu praful de copt si cu zaharul. Adauagam oul si untul rece si amestecam cu mana. Va rezulta un aluat sfaramicios, nu legat bine.
Tapetam o forma de tarta dreptunghiulara sau o forma rotunda cu hartie de copt. Punem 1/3 din compozitie si presam cu degetele pe fundul formei, dar ridicam aprox. 1 cm si pe peretii formei sa nu curga crema de capsune.
Capunile le taiem in doua, adaugam zaharul si le punem pe foc aprox 10 minute. Scurgem jumatate din zeama lasata de capsuni, iar peste capsuni adaugam lingura de faina. Amestecam si mai lasam pe foc inca 2-3 minute.
Punem capsunile in foarma de tarta, presaram restul de aluat oprit( la mine a fost cam putin) si dam la cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.
Lasam 10-15 minute la cuptor la foc iute. Pofta buna!