Tocana de carne de porc cu paste

de Bya Ralu in Porc, 10 Aug 2016 | 6288 vizualizari

 

Foarte foarte bun a iesit

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg de pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • paste fusilli
  • 1 cana de pasata di pomodoro(pasta de rosii)
  • ulei de masline
  • vin alb
  • vegeta/piper
  • cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de carne de porc cu paste:

Carnea se taie in bucati mai mari,se pune intr-un castron,punem condimentele,ulei de masline si vinul si lasam la rece sa se marineze circa 1-2 ore.

Punem carnea impreuna cu sosul format de la marinare intr-o tigaie wok,punem apa cat sa acopere si lasam sa fiarba circa 30 minute.

Adaugam ceapa tocata marunt,condimentele,completam cu apa pana este bine fiarta carnea.

Adaugam pasta de rosii cu putina apa si pastele si lasam la foc mic sa fiarba inca vreo 10 minute.

Cand pastele si carnea sunt fierte se presara cascaval ras deasupra si se servesc calde.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de carne de porc cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gyros cu carne de porc