Tocanita de ciuperci

de stefy_a in Mancaruri de legume, 5 Aug 2016 | 2310 vizualizari

 

Pentru ca e post

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignion
  • o ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

- se curata ceapa, se spala, se taie si se pune la calit pana devine sticloasa

- se curata ciupercile, se spala, se taie bucatele si se adauga peste ceapa

- adaugam o canita de apa (nu mai mult pentru ca oricum ciuperciel lasa multa apa), pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba

- tocanita se face cat de zemoasa sau scazuta doriti

- se serveste foarte bine cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte