Tocanita de ciuperci

de stefy_a in Mancaruri de legume, 5 Aug 2016 | 2413 vizualizari

 

Pentru ca e post

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignion
  • o ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

- se curata ceapa, se spala, se taie si se pune la calit pana devine sticloasa

- se curata ciupercile, se spala, se taie bucatele si se adauga peste ceapa

- adaugam o canita de apa (nu mai mult pentru ca oricum ciuperciel lasa multa apa), pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba

- tocanita se face cat de zemoasa sau scazuta doriti

- se serveste foarte bine cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci la ceaun