Tiramisu reţetă originală
Pentru o fata minunata pe care mama o iubeste...un tort de senzatie!
Tiramisu reţetă originală
Se pregateste cafeaua se indulceste cu zaharul brun se adauga esenta de rom.
Se amesteca la rece Martini, galbenusurile, zaharul, apoi vanilia si faina si se pune vasul pe foc mic, se amesteca pana se ingroasa, se trage deoparte si se raceste.
Frisca se mixeaza, apoi se pune mascarpone si se mai mixeaza putin, se adauga crema de ou (racita) si se amesteca pana la omogenizare.
Se asambleaza tortul, se pregateste forma cu inel culinar, se inmoaie pisoturile doar pe o parte si rapid in cafea si se asaza la baza, se pune deasupra crema de frisca si se procedeaza tot asa pana se termina straturile. Ultimul strat este cel de crema pe care am pudrat cacao. Se decoreaza dupa inspiratie.
Tortul va sta la rece minim 6 ore.
E delicios!