A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Medalioane de somn

Postat de: mihaelar63 in Peste

Se amesteca zeama de citrice cu mustar , ulei , ghimbir , usturoi si sare . Cu acest amestec se ung feliile de peste . Puneti pestele la frigider . Dupa o ora dati feliile de peste in...Citeste continuarea

Merlucius cu legume la cuptor

Postat de: mihaelar63 in Peste

Trunchiul de merlucius se decongeleaza si se spala cu apa rece . Legumele se curata . se spala si se taie rondele . Asezati pestele intr-o tava , Sarati , stropiti cu lamaie  si puneti...Citeste continuarea

Mere coapte cu nuci

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Se pun într-un vas mai mic de cuptor la caramelizat zahărul şi o lingură de zahăr brun. Când are culoare mai deschisă se adaugă untul şi se amestecă. Se curăţă...Citeste continuarea

Mazurek cu nuci

Postat de: elena001 in Prajituri

Pregatim aluatul :  I ntr-un bol punem: untul,faina,nucile,zaharul,oul si 2 linguri de apa si mixam bine.apoi punem putin faina pe masa si framantam repejor completand cu faina daca mai...Citeste continuarea

Mini tarte cu branza

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Se intinde foaia de aluat foietaj (dezghetat in prealabil) pe masa de lucru presarata cu faina  si se pune in formele  de tarta unse cu unt si tapetate cu faina  Se...Citeste continuarea

Mancarica de orez cu legume

Postat de: elena001 in Mancaruri de legume

Intr-o oala se pune orezul la fiert cu 1 litru de apa. Intre timp tocam marunt toate legumele si le punem la calit intr-o tigaie dupa ce s-a incins uleiul. Le lasam la calit cam 5-7 minute dupa...Citeste continuarea

Milkshake de banane cu cirese

Postat de: scortisoara in Bauturi

Dam prin blender toate ingredientele , turnam in pahar si savuram cu incredere! Sa aveti pofta! Citeste continuarea

Mancare de aripi cu mamaliguta si...

Postat de: Ina in Pui

Spalam aripile si le portionam (ale mele au fost destul de mari ) . Le  clocotim 2 minute pentru a indeparta sangele .  Tocam ceapa, morcovul si ardeiul si le calim in 2-3 linguri cu...Citeste continuarea

Mancare de varza cu morcov,...

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri de legume

Ceapa se toaca. Dovlecelul si morcovul se taie fasii subtiri . Varza se toaca.  Rosia se taie felii. Se pun toate in wok , se pune sare si se pune capacul , se lasa la fiert la...Citeste continuarea

Minitarte cu dude

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Tapetam formele de minitarte cu aluat de foietaj,rasturnam apoi oul batut separat cu zahar,smantana,un praf de sare,deasupra cubulete de branza,dudele si lasam la cuptor 15min. Sunt delicioase...Citeste continuarea

Milkshake din căpşuni banane şi...

Postat de: botcrina in Bauturi

Punem fructele într-un bol înalt, luăm blenderul şi paserăm până obţinem o pastă. Turnăm laptele peste fructele blendate, apoi punem miere de albine şi amestecăm...Citeste continuarea

Mini Muffin cu Fructe confiate...

Postat de: Alina26 in Prajituri

Bateti untul moale cu zaharul,pana devine cremos. Adaugati rand pe rand ouale,apoi faina si praful de copt.Continuati sa mestecati. Puneti si fructele confiate si mestecati.Incingeti...Citeste continuarea

Mazare cu carne de porc

Postat de: dariadeea in Porc

Mai intai am pus carnea taiata bucati potrivite la prajit un pic,am pus ceapa tocata marunt,morcovul taiat cuburi,ardeiul ,rosiile le-am mai lasat un pic ,dupa care am pus un pic de apa si am...Citeste continuarea

Muffins Baklava

Postat de: cris2711 in Dulciuri

Prepararea umpluturii: Intr-o oala mica se topeste 80 gr de unt. Se adauga  zaharul si se fierbe la foc mic,se amesteca continuu,apoi se adauga scortisoara si nucile. Cand este gata...Citeste continuarea

Mancare de ciuperci

Postat de: nilgun in Mancaruri de legume

Ceapa verde se curata si se taie marunt. Usturoiul verde se curata si se taie de asemenea marunt. Morcovul se curata si se taie cubulete. Ardeiul se curata de samburi, se spala si se taie...Citeste continuarea

Milkshake de cirese amare

Postat de: adasev12 in Bauturi

Punem toate in blender si le terciuim bine. Mai putem adauga un cub de gheata....si ....pofta buna! Citeste continuarea

Mini tarte cu cremă de căpşuni

Postat de: diaconta in Prajituri

Faina am amestecat-o cu sarea,zaharul,untul si untura. Am pus apoi galbenusurile,smântâna si vanilia,bicarbonatul stins cu zeama de lamâie. Am facut o bila din aluat,am...Citeste continuarea

Mazare cu carne de vita si cartofi

Postat de: TAB1TA in Vita

Se curata legumele de coaja Ceapa se toaca, carofii se taie cubulete mici, 1 morcov se taie rondele subtiri, ceilalti morcovi se dau pe razatoarea mica.  Se scurge apa din conserve si se...Citeste continuarea

Mini quiche cu spanac

Postat de: aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri

Spanacul se decongeleaza si se pune intr-un tifon sa se scurga bine de apa.Cand s-a scurt il amestecam cu 2 linguri de ulei si cu 1 lingura de pesmet. Ouale se bat bine cu telul, apoi se adauga...Citeste continuarea

Muffins cu capsuni

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Intr-un bol se pune faina,impreuna cu praful de copt. Separat se bate oul cu zaharul si pliculetul de zahar vanilat,se adauga uleiul,esentele si laptele. Se pune deasupra faina impreuna cu...Citeste continuarea

Muschiulet de porc impanat cu sunca...

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Muschiul de porc il crestam si il condimentam,il lasam 1 ora cu condimentele pe el.Cartofii taiati mai mari unsi cu ulei ,condimentati cu sare,piper si cimbru si ii lasam si pe ei 1 ora.Sunca o...Citeste continuarea

Macrou in vin la cuptor cu pilaf de...

Postat de: COSTEO in Mancaruri de post

Pestele se curata si se spala bine, se indeparteaza capul si coada, apoi se taie rondele, se sareaza si se pipereaza. Intr-o tava mai adanca , se pune vinul, cimbrul, condimentele granulate,...Citeste continuarea

Medalion de somon in crusta de ierburi

Postat de: Bunica in Somon

Intr-un castron se pun:pesmetul,patrunjelul tocat marunt,coaja de lamaie,sare,piper,ierburile  italiene,catelul de usturoi tocat marunt si uleiul de masline.Se amesteca bine. Medalionul de...Citeste continuarea

Minciuni

Postat de: danakarin in Dulciuri

Din toate ingredientele framantam un aluat elastic mai tare. Il lasam sa se odihneasca o jumatate de ora in frigider. intindem apoi o foaie de cam 3-4 mm. Taiem  fasii de aluat pe care le...Citeste continuarea

Musaca de cartofi

Postat de: Luana in Mancaruri cu carne

Cartofii se pun la fiert in coaja cu putina sare circa 25 minute. Dupa fierbere se scurg de apa si se lasa la racit. Dupa racire se curata si se taie rondele de circa 7 centimetri, nu foarte...Citeste continuarea

Mar copt cu crema de mascarpone

Postat de: simona119 in Dulciuri

Spalati bine merele, taiati-le cubulete si dati-le la cuptorul incins pana se inmoaie si incep sa lase suc. Intre timp pregatiti crema. Amestecati bine intr-un bol crema de branza cu branza...Citeste continuarea

Mini tarte cu capsune

Postat de: ionela2682 in Prajituri

-mixam bine oul cu zaharul si un praf de sare ,adaugam laptele si uleiul -bicarbonatul il stingem cu cateva picaturi de zeama de lamaie sau otet -praful de copt il adaugam in faina si cernem...Citeste continuarea

Mancare turceasca de fasole cu...

Postat de: Zamfira in Mancaruri de legume

Curatati pastaile de codite si de ate deoarece acestea nu se fierb si raman tari. Spalati fasolea. Intr-o oala fierbeti apa si apoi adaugati fasolea pastai pentru 8-10 minute, in functie de...Citeste continuarea

Macrou condimentat

Postat de: elucubratiiculinare in Peste

Peștele se curăță și se spală bine în mai multe ape. Capul și coada se înlătură după preferințe- de multe ori arată mai bine în farfurie întreg ;) După ce...Citeste continuarea

Mancarica de ardei copti

Postat de: aliliana in Mancaruri de legume

Legumele se spala, se curata, se toaca. Intr-o tigaie, se pune la incins pe aragaz, 30 ml ulei. Cand s-a incins bine se pune ceapa si morcovul, sarea, piperul, coriandrul si usturoiul zdrobit....Citeste continuarea

Mini-tartine cu brânză de capră

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Feliile de pâine se taie în bucăţi cât pentru o îmbucătură. Se stropesc cu ulei de măsline, se presară cu sare şi piper şi se pun pe grătar în cuptor ca să...Citeste continuarea

Mini tarte cu vanilie

Postat de: dariadeea in Prajituri

Mai intai se freaca bine galbenusurile cu uleiul pana se obtine o maioneza fina. Albusurile le batem bine cu un praf de sare pana stau bat. Dupa care se adauga zaharul vanilat si zaharul fin si se...Citeste continuarea

Milkshake cu ciocolata, capsuni si...

Postat de: adasev12 in Bauturi

Ciocolata se topeste cu 3 linguri lapte, se omogenizeaza bine si se toarna peste lapte, apoi se pune in blender, impreuna cu fructele si zharaul si se blenduieste ff bine tot. Servim cu un...Citeste continuarea

Muffins cu capsune

Postat de: ionela2682 in Prajituri

Într-un castron mare, amestecati oul cu iaurtul, uleiul, și esenta de vanilie. Într-un alt castron mai  mare, se amesteca faina cu zaharul, praful de copt, bicarbonat de...Citeste continuarea

Mancare mexicana de pui

Postat de: Zamfira in Pui

Spalam si portionam carnea de pui, taiem in cuburi carnea de pui. Punem bucatile de carne la prajit in 1/2 pahar de ulei floarea soarelui, dupa cateva minute carnea isi schimba culoarea, adaugam...Citeste continuarea

Mititei romanesti

Postat de: gabrielacuisine in Mancaruri cu carne

Carnea se pune intr-un castron si se framanta intai cu sarea si bicarbonatul, apoi se adauga toate mirodeniile si se framata bine adaugand din cand in cand zeama de carne. Se lasa cel putin 4-5...Citeste continuarea

Maioneza

Postat de: Dea_Dea in Sosuri

Galbenusul fiert se pune in castron si se piseaza cu furculita. Se adauga galbenusul crud , se amesteca , iar apoi se adauga mustarul si zeama de lamaie, se amesteca din nou sa se omogenizeze....Citeste continuarea

Mancarica de naut

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Tocam marunt ceapa si rosia. Punem intr-un vas uleiul de masline si adaugam boabele de mustar. Adaugam ceapa si lasam sa se rumeneasca putin. Punem rosiile din conserva sau rosia tocata marunt...Citeste continuarea

Mincare de mazare cu cartofi si pui

Postat de: laura2002 in Pui

Se caleste ceapa cu putin ulei si apa pina se inmoaie. Se adauga mazarea si se lasa sa fiarba. Separat se fierb pulpele ,2-3 clocote. Cind mazarea este aproape fiarta, se adauga pulpele...Citeste continuarea

Mancare de legume la cuptor cu orez

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Legumele congelate le lasam la decongelat. Curatam ceapa si o tocam marunt. Morcovul il curatam si il taiem rondele dar cu un dispozitiv zimtat. Rosiile le dam in blender pana devin pasta....Citeste continuarea

Mancare de urzici

Postat de: susu in Mancaruri de post

Curatam si spalam bine urzicile. Clocotim niste apa si le punem la fiert pentru 20 de minute dupa care le scurgem si le tocam. Calim ceapa tocata cu usturoiul zdrobit dupa care adaugam orezul,...Citeste continuarea

Mancare de spanac

Postat de: Zamfira in Mancaruri de post

Spalam, curatam spanacul cu grija in mai multe ape pentru a indeparta nisipul. Oparim spanacul. Punem frunzele in oala cu apa fierbinte si putina sare. Lasam frunzele de spanac sa fiarba 5-7...Citeste continuarea

Minitort cu foi de clatite

Postat de: gurita_ta2005 in Torturi

Pentru aluat: Se toarna apa minerala si laptele intr-un bol,se presara un praf de sare,si se adauga faina in ploaie.Se amesteca,apoi se adauga uleiul,ouale batute separat,se adauga si...Citeste continuarea

Mazăre cu cârnaţi afumaţi

Postat de: Dya in Mancaruri cu carne

Tocăm legumele şi le punem la călit în puţin ulei. Adăugăm cârnaţii tăiaţi în felii groase de 1-2 cm. Îi lăsăm sa se prăjească uşor şi adăugăm şi cartofii...Citeste continuarea

Mancare de fasole pastai

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancaruri de post

Inlaturam capetele de la fasole si le rupem  apoi in 2 sau 3 bucati, cat sa le putem manca fara prea mare efort. Le spalam. Punem un vas cu apa (aproximativ 2 l) si sare sa fiarba. In...Citeste continuarea

Milkshake cu ananas, anason si...

Postat de: rocsi_1612 in Bauturi

Incepem cu sorbetul : Intr-un vas punem apa plata cu zaharul si le asezam pe flacara aragazului. Lasam pe foc pana zaharul se topeste, dar sa nu dea in clocot. Tragem siropul deoparte,...Citeste continuarea

Merdenele cu branza

Postat de: TAB1TA in Aperitive / Garnituri

 Aluatul de foietaj se scoate din frigider si se lasa sa ajunga la temperatura camerei.  Intre timp ne ocupam de umplutura: Se zdrobeste branza sarata si se amesteca cu branza dulce...Citeste continuarea

Milkshake de capsuni

Postat de: antici_gabytza in Bauturi

Punem capsunele intr-un blender dupa ce le-am spalat si le-am curatat de codite.Dupa care adaugam laptele si mixam bine.La final adaugam frisca in capsuni dar daca dorim putem decora cu ea. Dam...Citeste continuarea

Musuroi de cartita cu zmeura

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul: Topim untul si il lasam sa fie la temperatura camerei. Ouale le mixam cu zaharul spuma pana isi dubleaza volumul. Incorporam untul topit, apa minerala si zaharul pudra cu pastai de...Citeste continuarea

Mancarica de marar

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Carnea o taiem bucatele mai mici,o calim in ulei,apoi adaugam ceapa taiata marunt si un praf de sare,lasam cca 10 min apoi adaugam pasta de tomate si o cana cu apa.Lasam la fiert,cu focul...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]