Mancare de ciuperci

de nilgun in Mancaruri de legume, 4 Iun 2013 | 4075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci proaspete- cam o oala plina
  • 2-3 cartofiori noi
  • ceapa verde - o legatura
  • usturoi verde - o legatura
  • morcovi - 1 buc
  • ardei- 1 buc
  • ulei- 1 lingura
  • sare
  • piper
  • sos de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci:

Ceapa verde se curata si se taie marunt. Usturoiul verde se curata si se taie de asemenea marunt.

Morcovul se curata si se taie cubulete. Ardeiul se curata de samburi, se spala si se taie cubulete.

Ciupercile se curata de pielita, si se taie atat palarioarele cat si coditele. 

Cartofii se curata de coaja si se taie rondele.

Se pune la calit ceapa, usturoiul, morcovul si ardeiul. Dupa ce capata o culoare rumena, se pun si ciupercile taiate. se lasa sa fiarba, ciupercutele isi vor lasa propriul suc. se pun si cartofiorii si se mai lasa la fiert cam 20 de minute, dupa care se pune sosul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper.

Pofta buna

 

TIPS-URI

1

ciupercile nu se spala, isi vor pastra aroma

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci pleurotus cu smantana lichida