Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate

de Ina in Pui, 7 Iun 2013 | 7782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de gaina (de preferat, de curte )
  • 2 cepe mari
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 4 cartofi
  • bulion
  • sare
  • piper
  • o foaie de dafin
  • cimbru
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate:

Spalam aripile si le portionam (ale mele au fost destul de mari ) . Le  clocotim 2 minute pentru a indeparta sangele . 

Tocam ceapa, morcovul si ardeiul si le calim in 2-3 linguri cu ulei. Adaugam aripile , condimentam cu cimbru, sare, piper, o foaie de dafin si completam cu apa cat sa acopere aripile . Cand carnea este aproape fierta adaugam cartofii taiati in bucati mari. Cand sunt fierti si cartofii adaugam 2-3 linguri cu bulion si mai lasam sa dea 2-3 clocote. 

Oprim focul si presaram  marar verde. 

Servim cu mamaliguta si gogonele murate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]