Coji-intr-o cratita punem apa, sarea si uleiul. Cand incepe sa fiarba luam de pe foc si adaugam toata faina, amestecam bine pana se desprinde de pe peretii vasului. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care adaugam cate 1 ou amestecand bine dupa fiecare (nu il adaugam pe al 2 lea pana nu se incorporeaza anteriorul)
Punem compozitia intr-un posh si facem gogosele sau bastonase. Dam tava la cuptor cca 30 minute pana se rumenesc frumos.
Crema-amestecam amidonul si zaharul cu putin lapte, restul il punem la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam amestecul. Amestecam continuu pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care adaugam pliculetele de ness si frisca mixata inainte si amestecam bine.
Taiem gogosile si cu ajutorul unui posh spiram crema(eu am pus si un strat de frisca inainte de crema),acoperim cu capacul si pudram cu zahar