Medalioane de somn

de mihaelar63 in Peste, 9 Iun 2013 | 9565 vizualizari

 

Pestele este saptamanal nelipsit de pe masa noastra . Imi place sa servesc cand primesc oaspeti , platouri cu peste .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg medalioane de somn
  • 4 linguri zeama citrice [lime, portocale , lamai ]
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 linguri mustar cu bobite
  • 2 lingurite fulgi de usturoi
  • 1 lingurita rasa praf de ghimbir
  • faina alba
  • bacon felii
  • cascaval felii
  • salata verde , masline verzi , masline Kalamata , rosii cherry, ardei .
  • lamai ,lime, portocale.
  • sare de mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalioane de somn:

Se amesteca zeama de citrice cu mustar , ulei , ghimbir , usturoi si sare . Cu acest amestec se ung feliile de peste .

Puneti pestele la frigider . Dupa o ora dati feliile de peste in faina alba , asezati -le intr-o tava tapetata cu hartie de copt, stropiti cu ulei si dati la cuptor 20 minute . Cand observati ca medalioanele sunt patrunse ,asezati pe fiecare o feliuta de cascaval subtire si o felita de bacon rasucita . Introduceti inca 5 minute la cuptorul fierbinte .

Serviti medalioanele de somn calde pe platori decorate cu felii de citrice si salata verde , insotite de masline si rosioare si ardei .

TIPS-URI

1

Am ales sa folosesc zeama de citrice si mustarul pentru ca somnul este un peste mai gras . Bineinteles ca puteti folosi orice alt sortiment de peste , reducand din zeama de citrice .

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de somn" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste picant la tigaie cu legume