Mancare de fasole galbena cu pui

de ela in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2013 | 14042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700gr fasole galbena congelata
  • 2-3fire ceapa verde
  • 1morcov mai mare
  • 1bucata radacina de patrunjel potrivita
  • 1ardei gras
  • 1cartof potrivit de marime
  • 300gr piept de pui
  • 1lingurita boia dulce
  • 1lingura pasta de ardei de casa(daca aveti)
  • 3catei usturoi
  • sare
  • piper
  • legume deshidratate
  • patrunjel tocat
  • marar tocat 100ml vin alb
  • 1lingura faina
  • 100ml smantana de gatit
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole galbena cu pui:

Ceapa o taiem rondele.

Ardeiul il curatam si il taiem cubulete.

Radacina de patrunjel o curatam si o taiem marunt.

Pieptul de pui il taiem bucati mai mici.

Cartoful il curatam si il taiem cubulete mici.

Intr-o cratita cu putin ulei punem la calit ceapa,ardeiul,radacina de patrunjel si lasam cateva minute.Adaugam carnea,condimentam dupa gust cu sare,piper,legume deshidratate si lasam pana se albeste carnea,apoi acoperim cu apa,punem cartoful taiat si lasam sa fiarba vreo 20minute.Adaugam fasolea,boiaua,pasta de ardei,amestecam si mai lasam pe foc pana se inmoaie fasolea.

Amestecam faina cu smantana si punem in mancare,turnam si vinul,amestecand bine.Mai lasam cateva minute,oprim focul si presaram patrunjel si marar,acoperim cu un capac sa se intrepatrunda gusturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena cu pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu rasol de gaina in sos picant