Branza ,branza si iar branza ..in ultima vreme cu asa ceva ma delectez !! De data aceasta i-a venit randul rolei pentru decupat aluat sa-si faca treaba!!
Se intinde foaia de aluat foietaj (dezghetat in prealabil) pe masa de lucru presarata cu faina si se pune in formele de tarta unse cu unt si tapetate cu faina
Se trece cu merdeneaua peste margini, astfel incat sa indepartam surplusul in mod uniform.
Radem sau pisam branza ,adaugam ouale usor bature.zaharul ,zaharul vanilat,iaurtul si cateva linguri de grisi pentru a absorbi umiditatea din compozitie
Umplem cu aceasta compozitie tartele ,decupam mici fasii din aluat si le asezam deasupra formand un mic grilaj.(Eu am folosit o rola speciala pentru taiat aluat,)
Ungem cu ou si dam la cuptor ,temperatura medie ,pana se rumenesc frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu branza" nu uita sa-i faci un review.