Musaca de cartofi
Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carneCartofii se curata si se taie felii,se sareaza un pic si apoi se prajesc superficial si pe o parte si pe alta.Se scot pe servetel sa se absoarba surplusul de ulei. Carnea se amesteca cu ceapa...Citeste continuarea
Musaca de cartofi si vinete
Postat de: simona72 in VitaCarnea o spalam si o curatam de pielite, o taiem cubulete si o tocam. Taiem ceapa si usturoiul marunt si le punem la calit intr-o tigaie cu 2 linguri ulei de masline. Cind ceapa devine...Citeste continuarea
Melcisori cu branza si chimen
Postat de: ionela2682 in Aperitive / GarnituriSe decongeleaza aluatul foietaj la temperatura camerei -branza telemea se rade ,se adauga oul si zaharul vanilat ,se amesteca toate ingredientele -compozitia obtinuta se untinde...Citeste continuarea
Mini clatite cu fulgi de ciocolata
Postat de: sasha in DulciuriMixam toate ingredientele pana devine un aluat destul de grosut. Incingem ulei intr-o tigaie, punem uleiul intr-un castron. Punem un polonic din compozitie in tigaie si il lasam asa pana ce devine...Citeste continuarea
Miez de lapte, rucola, avocado și...
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriFrunzele de rucola, se spală, se toacă fideluță. Avocado se taie în două, se scoate sâmburele, se curăță de coajă, apoi se toacă mărunt, se adaugă la frunzele de rucola. Se...Citeste continuarea
Macrou picant cu cartofi şi cremă...
Postat de: madi_marin in PesteFileurile se crestează oblic de câteva ori pe partea cu piele. În tăieturi se pun felii de usturoi,apoi se ung cu ulei şi se presară cu sare, boia iute şi cimbru uscat. Se...Citeste continuarea
Mousse au chocolat
Postat de: danakarin in DulciuriSeparam ouale, batem spuma si o lasam in frigider pana pregatim restul. Amestecam galbenusurile cu zahar intr-o crema spumoasa, care isi tripleaza volumul. Batem frisca si o plasam de asemenea...Citeste continuarea
Mug cake- desert la cană cu spumă...
Postat de: diaconta in DulciuriAm amestecat faina,sarea,praful de copt si cacaoa. Separat am amestecat oul,zaharul,uleiul si iaurtul. Am pus apoi ingredientele uscate peste amestecul de ou si iaurt. Am adaugat vanilia...Citeste continuarea
Mini tarte fragede cu ciocolata
Postat de: Creatsa in PrajituriPrima data pregatim aluatul. Frecam untul rece cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile, praful de copt stins cu otetul, apa rece si omogenizam. Adaugam faina si framantam un aluat nelipicios si...Citeste continuarea
Mancare de pui si conopida
Postat de: aalliinnaa07 in PuiArdeiul,ceapa si morcovul le taiem marunt si le punem la calit in ulei.Dupa ce s-au calit adaugam bulionul si lasam putin sa fiarba, apoi adaugam carnea de pui si un pahar de apa si lasam sa...Citeste continuarea
Mic dejun cu ou ochi facut la wok
Postat de: Dea_Dea in Aperitive / GarnituriSe incinge wok-ul si se pune oul, se acopera cu capac ! Se lasa sa se coaca cam 5-10 min. Branza, castravetele si ridichiile se taie felii. Rosia se taie pe mijloc in zig-zag , ca sa obtinem o...Citeste continuarea
Mic dejun cu miez de lapte si...
Postat de: marianascarlat in Aperitive / GarnituriCu ingredientele de mai sus am pregatit un mic dejun haios si sanatos, dupa imaginatia mea. Citeste continuarea
Mini tarte cu fructe
Postat de: gabrielacuisine in PrajituriMod de preparare coji: Frecam untul cu zaharul pana se face spumos, apoi adaugam oul si cele 2 galbenusuri si mestecam dupa fiecare aditie. Adaugam faina treptat si sarea si formam o coca...Citeste continuarea
Mancarica de piept de pui cu...
Postat de: bia_nik in PuiBuchetelele de brocolli se fierb 10-12 minute. Intr-o tigaie wok, sau orice altfel de tigaie mai marisoara, se pune untul la topit. Pieptul de pui se taie fasii iar ciupercile se tai in 4....Citeste continuarea
Mini tortulete cu crema de fructe...
Postat de: Constelatialeu in TorturiBlatul: Galbenusurile cu zaharul le-am mixat pana au devenit o spuma. Ciocolata am razuit-o pe razuitoarea mica si apoi am incorporat-o in galbenusuri. Faina am amestecat-o cu praful de copt...Citeste continuarea
Musaca de cartofi cu dovlecei
Postat de: COSTEO in Mancaruri de legumeCartofii se pun la fiert in coaja lor. Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele, se pun intr-un vas ,se sareaza, se pipereaza . Intre timp pregatim un vas termorezistent, pe care il...Citeste continuarea
Mini Choux a la creme
Postat de: nilgun in PrajituriSe pune la fiert intr-o craticioara la foc mic apa si uleiul. Cand da in primul clocot se ia de pe foc, se pune faina toata o data se pune inapoi pe foc si se amesteca cu lingura de lemn astfel...Citeste continuarea
Mini Tarte cu branza de capra
Postat de: rhapsody in PrajituriCupe 1. Amestecam zaharul pudra cu faina, amidonul de porumb, laptele si uleiul de palmier si framantam pana cand aluatul devine omogen. Infoliem aluatul si il dam la frigider minim 1...Citeste continuarea
Mere coapte cu branza pe pat de...
Postat de: Alexandru29 in DulciuriSe amesteca branza cu zaharul,oul si cateva picaturi de esenta de rom. Se scoate cotorul la mere avand o forma conica, se pun intr-o tava de cuptor dupa care se umplu cu branza pregatita si se da...Citeste continuarea
Mancare scazuta de fasole boabe,...
Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de postIata cum se prepara Mancare scazuta de fasole boabe, reteta traditionala Alegem fasolea sa nu aiba mizerie, o spalam in 2-3 ape, apoi o lasam la hidratat, in apa fierbinte, 3-4 ore sau peste...Citeste continuarea
Muffins cu spuma de capsuni
Postat de: Elena_Daria in DulciuriOuale intregi, zaharul, praful de sare si esenta de vanilie se pun intr-un bol, se mixeaza spuma. Se adauga uleiul in fir subtire ca la maioneza si se mixeaza in continuare pana se incorporeaza...Citeste continuarea
Mancare de dragavei
Postat de: ela in Aperitive / GarnituriCuratam coditele frunzelor de dragavei si le spalam bine in apa rece. Punem intr-o oala mare apa cu sare si cand incepe apa sa fiarba,punem frunzele,treptat si lasam cateva minute sa...Citeste continuarea
Mazare cu aripi de pui
Postat de: gurita_ta2005 in PuiCeapa o tocam marunt,o punem la calit intr-o oala de inox,adaugam morcovul taiat rondele si aripile de pui.Se stinge cu vinul rosu,adaugam mazarea si punem apa cat sa acopere.Acoperim cu un capac...Citeste continuarea
Musaca de cartofi, carne tocata si...
Postat de: Alina26 in Mancaruri cu carne1.Punem cartofii la fiert.Cand s-au fiert ii lasam sa se raceasca si ii curatam de coaja. 2.Punem o tigaie la incins cu putin ulei.Curatam cepa,morcovul,usturoiul,le tocam marunt si le punem la...Citeste continuarea
Mamaliga cu branza de oi ca la...
Postat de: Ola_la in Aperitive / GarnituriSe face mamaliga consistenta usor moale. Intr-un vas, se pune : Strat 1, mamaliga , Strat 2 branza +carnacior+slaninuta, si tot asa pana partea de sus arata ca cea din imagine. Se da la cuptorul...Citeste continuarea
Mic dejun cuceritor
Postat de: Ola_la in Aperitive / GarnituriIntr-un vas Yena se ung inclusiv peretii cu smantana. Apoi se adauga un strat de paine, felii de cascaval, sunca si se unge cu smantana. Procedam asa pana sus, ca ultimul strat sa fie paine,sunca...Citeste continuarea
Mini-tarte cu ciuperci si branzica...
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriPentru blat: cernem faina, facem o adancitura in mijloc punem oul, sarea pe margine, chimenul si amestecam pana se incorporeaza bine ingredientele si framantam pana obtinem un aluat...Citeste continuarea
Mar copt cu "Miez de Lapte"
Postat de: Bunica in DulciuriMarul se curata de samburi. O forma de ceramica se unge cu unt, se presara cu o ligurita zahar brun. Marul cu cotorul scos se aseaza in forma si se umple cu branza Miez de lapte"....Citeste continuarea
Milkshake cu bautura din soia Joya...
Postat de: TAB1TA in Mancaruri de postAm pus intr-o craticioara la fiert bautura din soia si smantana lichida. Cand a inceput sa fiarba , am luat de pe foc. Am lasat sa se raceasca. Am pasat banana si am adaugat-o...Citeste continuarea
Mazare cu piept de pui
Postat de: ella49 in PuiTaiem pieptul de pui cuburi si il calim impreuna cu ceapa 10 minute.Apoi adaugam mazarea,bulionul,delikatul,si un pahar cu apa si lasam pe foc 20 de minute. La sfasit punem patrunjelul tocat....Citeste continuarea
Musaca de cartofi "altfel"
Postat de: diaconta in PorcCartofii i-am fiert cu coaja în apa cu putina sare.I-am scurs ,i-am curatat si i-am taiat felii mai groase. Intre timp am preparat sosurile. Pentru sosul de carne, am calit ceapa si...Citeste continuarea
Mancare de spanac cu urzici -...
Postat de: deyutzky in Aperitive / GarnituriCum se prepara Mancare de spanac cu urzici - Sanatate si gust intr-o reteta simpla Umplem o oala cu apa cu sare si o punem pe foc pana incepe sa fiarba. Intre timp curatam spanacul si...Citeste continuarea
Mazăre galbenă bătută
Postat de: madi_marin in Aperitive / GarnituriMazărea se spală în mai multe ape, apoi se pune la fiert. Este gata destul de repede. Se pune la scurs într-o strecurătoare, apoi se amestecă cu ceapă şi usturoi verde tocate,...Citeste continuarea
Mazare cu legume
Postat de: Dya in Mancaruri de postLegumele tocate le punem la calit, in putin ulei, pentru 10-15 minute. Adaugam supa de legume si cartofii, pana ce acestia din urma au fiert suficient. Punem mazarea, care nu are nevoie de un timp...Citeste continuarea
Mini bagheta cu brinzeturi
Postat de: simona72 in SandvisuriBagheta o taiem in doua pe lungime, o ungem cu unt, punem in mijloc feliutele de gorgonzola, cascavalul afumat taiat in doua si pus si el in mijloc,la fel si sunca, rosiile cherry taiate pe...Citeste continuarea
Melci din foietaj cu umplutura de...
Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / GarnituriAluatul se lasa la decongelat la temperatura camerei. Intindem foaia presand putin cu sucitorul, intindem pe toata suprafata ei ketch-up de casa (sau suc de rosii), radem cascavalul, punem...Citeste continuarea
Mic dejun delicios
Postat de: Dianaaa in SandvisuriUsturoiul se taie feliute subtiri si se pune pe felia de paine. Peste usturoi se adauga casul de vaci razuit. Oul fiert se feliaza si se pune peste branza.Rosia se opareste pentru a i se lua...Citeste continuarea
Marinata de macrou
Postat de: ianculubita in PestePunem la fiert un vas cu 1l de apa, sare, piper, dafin, ienibahar, ardei iar dupa ce a clocotit si sarea s-a topit, dam vasul la rece Pestele curatat, capul si coada taiate, foarte bine spalat,...Citeste continuarea
Mar umplut la cuptor
Postat de: TAB1TA in DulciuriSe curata banana si portocala de coaja si se taie marunt. Marul se spala se scobeste cu ajutorul unei linguri sau a unei lingurite, se scoate cotorul si se pudreaza zaharul. Se...Citeste continuarea
Musaca de cartofi cu carne tocata
Postat de: Sidy in CurcanBucatile de carne le dam prin masina de tocat si le amestecam sa se omogenizeze. Prefer sa macin eu carnea si stunci stiu ce pun in mancare. Cartofii ii fierbem in coaja, in apa cu sare cam 20...Citeste continuarea
Mille-Feuille Cu Capsune
Postat de: gatiticuspor in DulciuriTaiati aluatul de foietaj in dreptunghiuri 10cm X 7cm. Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt apoi asezati dreptunghiurile de aluat, acoperiti cu un alt strat de hartie de copt si puneti o...Citeste continuarea
Mancare de ridiche alba
Postat de: Dea_Dea in Mancaruri de postRidichea se curata si se taie felii, ceapa si ardeiul se toaca, se pun intr-o cratita, se pune apa cat sa le acopere si se lasa la fiert pana scade apa si se inmoaie ridichea. La final se...Citeste continuarea
Mancare de urzici
Postat de: Sim0naWorld in Aperitive / GarnituriUrzicile le-am ales de eventualele crengute sau frunzulite, apoi le-am spalat in mai multe ape, pentru a elimina praful. Am pus urzicile la fiert in apa clocotita, apoi le-am scos, le-am pus la...Citeste continuarea
Mere caramelizate in aluat
Postat de: simona72 in DulciuriMerele se curata de coaja si se taie in doua, obtineti 3 jumatati de mar.Le curatati si locsorul in care au stat semintele si codita, iar in locul lor bagati in fiecare cite un betisor de...Citeste continuarea
Matoke
Postat de: CookieMonster in Aperitive / Garnituri1. Bananele se curata, se taie rondele mai groase si le stropim cu zeama de lamaie 2. Incingem untul intr-o tigaie mare si adaugam ceapa tocata marunt, lasand-o la calit 3 minute. Punem...Citeste continuarea
Muschi file de casa
Postat de: Bunica in Mezel de casaAm luat o bucata muschi de porc,aproximativ 700g. Se spala carnea,se sterge cu u prosop din hartie si se taie pe lungimea fibrei,subtiid-o cat se poate. Bucata de carne subtiata se unge cu...Citeste continuarea
Mancare de varza cu piept de pui
Postat de: Dea_Dea in PuiSe toaca varza, ceapa, ardeiul , pieptul de pui se taie bucati si se pun intr-o cratita. Se pune apa cat sa le acopere si se pun pe foc, cand da in clocot se adauga pasta de rosii. Se lasa...Citeste continuarea
Muschi de porc in lapte
Postat de: Alina26 in Porc1. Punem o oala pe foc cu ulei de masline la incins.Curatam ceapa si o taiem in 4 si o punem sa se prajeasca. 2. Spalam bucata de carne,o saram,o piperam si o punem la prajit in oala,la foc...Citeste continuarea
Mancare de spanac cu ou ochi si...
Postat de: simona72 in Mancaruri cu carneSpanacul il curatam frunza cu frunza si ii rupem coditele mari si groase. Punem o oala cu apa la fiert, iar cind aceasta da in clocot punem si spanacul si-l lasam 5 minute din momentul in care...Citeste continuarea
Mic dejun by Gordon Ramsay
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriÎntr-un wok/ tigaie se încălzește puțin ulei de măsline și se așează ramura de roșii și ciupercile. Se presară sare și piper și se lasă la gătit 4 minute pe parte. ...Citeste continuarea