A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Musaca de cartofi

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Cartofii se curata si se taie felii,se sareaza un pic si apoi se prajesc superficial si pe o parte si pe alta.Se scot pe servetel sa se absoarba surplusul de ulei. Carnea se amesteca cu ceapa...Citeste continuarea

Musaca de cartofi si vinete

Postat de: simona72 in Vita

Carnea o spalam si o curatam de pielite, o taiem cubulete si o tocam. Taiem ceapa si usturoiul marunt si le punem la calit intr-o tigaie cu 2 linguri ulei de masline. Cind ceapa devine...Citeste continuarea

Melcisori cu branza si chimen

Postat de: ionela2682 in Aperitive / Garnituri

Se decongeleaza aluatul foietaj la temperatura camerei -branza telemea se rade ,se adauga oul  si  zaharul vanilat ,se amesteca toate ingredientele -compozitia obtinuta se untinde...Citeste continuarea

Mini clatite cu fulgi de ciocolata

Postat de: sasha in Dulciuri

Mixam toate ingredientele pana devine un aluat destul de grosut. Incingem ulei intr-o tigaie, punem uleiul intr-un castron. Punem un polonic din compozitie in tigaie si il lasam asa pana ce devine...Citeste continuarea

Miez de lapte, rucola, avocado și...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Frunzele de rucola, se spală, se toacă fideluță. Avocado se taie în două, se scoate sâmburele, se curăță de coajă, apoi se toacă mărunt, se adaugă la frunzele de rucola. Se...Citeste continuarea

Macrou picant cu cartofi şi cremă...

Postat de: madi_marin in Peste

Fileurile se crestează oblic de câteva ori pe partea cu piele. În tăieturi se pun felii de usturoi,apoi se ung cu ulei şi se presară cu sare, boia iute şi cimbru uscat. Se...Citeste continuarea

Mousse au chocolat

Postat de: danakarin in Dulciuri

Separam ouale, batem spuma si o lasam in frigider pana pregatim restul. Amestecam galbenusurile cu zahar intr-o crema spumoasa, care isi tripleaza volumul. Batem frisca si o plasam de asemenea...Citeste continuarea

Mug cake- desert la cană cu spumă...

Postat de: diaconta in Dulciuri

Am amestecat faina,sarea,praful de copt si cacaoa. Separat am amestecat oul,zaharul,uleiul si iaurtul. Am pus apoi ingredientele uscate peste amestecul de ou si iaurt. Am adaugat vanilia...Citeste continuarea

Mini tarte fragede cu ciocolata

Postat de: Creatsa in Prajituri

Prima data pregatim aluatul. Frecam untul rece cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile, praful de copt stins cu otetul, apa rece si omogenizam. Adaugam faina si framantam un aluat nelipicios si...Citeste continuarea

Mancare de pui si conopida

Postat de: aalliinnaa07 in Pui

Ardeiul,ceapa si morcovul le taiem marunt si le punem la calit in ulei.Dupa ce s-au calit adaugam bulionul si lasam putin sa fiarba, apoi adaugam carnea de pui si un pahar de apa si lasam sa...Citeste continuarea

Mic dejun cu ou ochi facut la wok

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Se incinge wok-ul si se pune oul, se acopera cu capac ! Se lasa sa se coaca cam 5-10 min. Branza, castravetele si ridichiile se taie felii. Rosia se taie pe mijloc in zig-zag , ca sa obtinem o...Citeste continuarea

Mic dejun cu miez de lapte si...

Postat de: marianascarlat in Aperitive / Garnituri

Cu ingredientele de mai sus am pregatit un mic dejun haios si sanatos, dupa imaginatia mea. Citeste continuarea

Mini tarte cu fructe

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

Mod de preparare coji: Frecam untul cu zaharul pana se face spumos, apoi adaugam oul si cele 2 galbenusuri si mestecam dupa fiecare aditie. Adaugam faina treptat si sarea si formam o coca...Citeste continuarea

Mancarica de piept de pui cu...

Postat de: bia_nik in Pui

Buchetelele de brocolli se fierb 10-12 minute. Intr-o tigaie wok, sau orice altfel de tigaie mai marisoara, se pune untul la topit. Pieptul de pui se taie fasii iar ciupercile se tai in 4....Citeste continuarea

Mini tortulete cu crema de fructe...

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blatul: Galbenusurile cu zaharul le-am mixat pana au devenit o spuma. Ciocolata am razuit-o pe razuitoarea mica si apoi am incorporat-o in galbenusuri. Faina am amestecat-o cu praful de copt...Citeste continuarea

Musaca de cartofi cu dovlecei

Postat de: COSTEO in Mancaruri de legume

Cartofii se pun la fiert in coaja lor. Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele, se pun intr-un vas ,se sareaza, se pipereaza . Intre timp pregatim un vas termorezistent, pe care il...Citeste continuarea

Mini Choux a la creme

Postat de: nilgun in Prajituri

Se pune la fiert intr-o craticioara la foc mic apa si uleiul. Cand da in primul clocot se ia de pe foc, se pune faina toata o data se pune inapoi pe foc si se amesteca cu lingura de lemn astfel...Citeste continuarea

Mini Tarte cu branza de capra

Postat de: rhapsody in Prajituri

Cupe 1. Amestecam zaharul pudra cu faina, amidonul de porumb, laptele si uleiul de palmier si framantam pana cand aluatul devine omogen. Infoliem aluatul si il dam la frigider  minim 1...Citeste continuarea

Mere coapte cu branza pe pat de...

Postat de: Alexandru29 in Dulciuri

Se amesteca branza cu zaharul,oul si cateva picaturi de esenta de rom. Se scoate cotorul la mere avand o forma conica, se pun intr-o tava de cuptor dupa care se umplu cu branza pregatita si se da...Citeste continuarea

Mancare scazuta de fasole boabe,...

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Iata cum se prepara Mancare scazuta de fasole boabe, reteta traditionala Alegem fasolea sa nu aiba mizerie, o spalam in 2-3 ape, apoi o lasam la hidratat, in apa fierbinte, 3-4 ore sau peste...Citeste continuarea

Muffins cu spuma de capsuni

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Ouale intregi, zaharul, praful de sare si esenta de vanilie se pun intr-un bol, se mixeaza spuma. Se adauga uleiul in fir subtire ca la maioneza si se mixeaza in continuare pana se incorporeaza...Citeste continuarea

Mancare de dragavei

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Curatam coditele frunzelor de dragavei si le spalam bine in apa rece. Punem intr-o oala mare apa cu sare si cand incepe apa sa fiarba,punem frunzele,treptat si lasam cateva minute sa...Citeste continuarea

Mazare cu aripi de pui

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Ceapa o tocam marunt,o punem la calit intr-o oala de inox,adaugam morcovul taiat rondele si aripile de pui.Se stinge cu vinul rosu,adaugam mazarea si punem apa cat sa acopere.Acoperim cu un capac...Citeste continuarea

Musaca de cartofi, carne tocata si...

Postat de: Alina26 in Mancaruri cu carne

1.Punem cartofii la fiert.Cand s-au fiert ii lasam sa se raceasca si ii curatam de coaja. 2.Punem o tigaie la incins cu putin ulei.Curatam cepa,morcovul,usturoiul,le tocam marunt si le punem la...Citeste continuarea

Mamaliga cu branza de oi ca la...

Postat de: Ola_la in Aperitive / Garnituri

Se face mamaliga consistenta usor moale. Intr-un vas, se pune : Strat 1, mamaliga , Strat 2 branza +carnacior+slaninuta, si tot asa pana partea de sus arata ca cea din imagine. Se da la cuptorul...Citeste continuarea

Mic dejun cuceritor

Postat de: Ola_la in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas Yena se ung inclusiv peretii cu smantana. Apoi se adauga un strat de paine, felii de cascaval, sunca si se unge cu smantana. Procedam asa pana sus, ca ultimul strat sa fie paine,sunca...Citeste continuarea

Mini-tarte cu ciuperci si branzica...

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Pentru blat:  cernem faina, facem o adancitura in mijloc punem oul, sarea pe margine, chimenul si amestecam pana se incorporeaza bine  ingredientele si framantam pana obtinem un aluat...Citeste continuarea

Mar copt cu "Miez de Lapte"

Postat de: Bunica in Dulciuri

Marul se curata de samburi. O forma de ceramica se unge cu unt, se presara cu o ligurita zahar brun. Marul cu cotorul scos se aseaza in forma si se umple cu branza Miez de lapte"....Citeste continuarea

Milkshake cu bautura din soia Joya...

Postat de: TAB1TA in Mancaruri de post

Am pus intr-o  craticioara la fiert bautura din soia si smantana lichida. Cand a inceput sa fiarba , am luat de pe foc. Am lasat sa se raceasca.  Am pasat banana si am adaugat-o...Citeste continuarea

Mazare cu piept de pui

Postat de: ella49 in Pui

Taiem pieptul de pui cuburi si il calim impreuna cu ceapa 10 minute.Apoi adaugam mazarea,bulionul,delikatul,si un pahar cu apa si lasam pe foc 20 de minute. La sfasit punem patrunjelul tocat....Citeste continuarea

Musaca de cartofi "altfel"

Postat de: diaconta in Porc

Cartofii i-am fiert cu coaja în apa cu putina sare.I-am scurs ,i-am curatat si i-am taiat felii mai groase. Intre timp am preparat sosurile. Pentru sosul de carne, am calit ceapa si...Citeste continuarea

Mancare de spanac cu urzici -...

Postat de: deyutzky in Aperitive / Garnituri

Cum se prepara Mancare de spanac cu urzici - Sanatate si gust intr-o reteta simpla Umplem o oala cu apa cu sare si o punem pe foc pana incepe sa fiarba. Intre timp curatam spanacul si...Citeste continuarea

Mazăre galbenă bătută

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Mazărea se spală în mai multe ape, apoi se pune la fiert. Este gata destul de repede. Se pune la scurs într-o strecurătoare, apoi se amestecă cu ceapă şi usturoi verde tocate,...Citeste continuarea

Mazare cu legume

Postat de: Dya in Mancaruri de post

Legumele tocate le punem la calit, in putin ulei, pentru 10-15 minute. Adaugam supa de legume si cartofii, pana ce acestia din urma au fiert suficient. Punem mazarea, care nu are nevoie de un timp...Citeste continuarea

Mini bagheta cu brinzeturi

Postat de: simona72 in Sandvisuri

Bagheta o taiem in doua pe lungime, o ungem cu unt, punem in mijloc feliutele de gorgonzola, cascavalul afumat taiat in doua si pus si el in mijloc,la fel si sunca, rosiile cherry taiate pe...Citeste continuarea

Melci din foietaj cu umplutura de...

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Aluatul se lasa la decongelat la temperatura camerei. Intindem foaia presand putin cu sucitorul, intindem pe toata suprafata ei ketch-up de casa (sau suc de rosii), radem cascavalul, punem...Citeste continuarea

Mic dejun delicios

Postat de: Dianaaa in Sandvisuri

Usturoiul se taie feliute subtiri si se pune pe felia de paine. Peste usturoi se adauga casul de vaci razuit. Oul fiert se feliaza si se pune peste branza.Rosia se opareste pentru a i se lua...Citeste continuarea

Marinata de macrou

Postat de: ianculubita in Peste

Punem la fiert un vas cu 1l de apa, sare, piper, dafin, ienibahar, ardei iar dupa ce a clocotit si sarea s-a topit, dam vasul la rece Pestele curatat, capul si coada taiate, foarte bine spalat,...Citeste continuarea

Mar umplut la cuptor

Postat de: TAB1TA in Dulciuri

 Se  curata banana si portocala de coaja si se taie marunt. Marul se spala se scobeste cu ajutorul unei linguri sau a unei lingurite, se scoate cotorul si se pudreaza zaharul. Se...Citeste continuarea

Musaca de cartofi cu carne tocata

Postat de: Sidy in Curcan

Bucatile de carne le dam prin masina de tocat si le amestecam sa se omogenizeze. Prefer sa macin eu carnea si stunci stiu ce pun in mancare. Cartofii ii fierbem in coaja, in apa cu sare cam 20...Citeste continuarea

Mille-Feuille Cu Capsune

Postat de: gatiticuspor in Dulciuri

Taiati aluatul de foietaj in dreptunghiuri 10cm X 7cm. Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt apoi asezati dreptunghiurile de aluat, acoperiti cu un alt strat de hartie de copt si puneti o...Citeste continuarea

Mancare de ridiche alba

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri de post

Ridichea se curata si se taie felii, ceapa si ardeiul se toaca, se pun intr-o cratita, se pune apa cat sa le acopere si se lasa la fiert pana scade apa si se inmoaie ridichea. La final se...Citeste continuarea

Mancare de urzici

Postat de: Sim0naWorld in Aperitive / Garnituri

Urzicile le-am ales de eventualele crengute sau frunzulite, apoi le-am spalat in mai multe ape, pentru a elimina praful. Am pus urzicile la fiert in apa clocotita, apoi le-am scos, le-am pus la...Citeste continuarea

Mere caramelizate in aluat

Postat de: simona72 in Dulciuri

Merele se curata de coaja si se taie in doua, obtineti 3 jumatati de mar.Le curatati si locsorul in care au stat semintele si codita, iar in locul lor bagati in fiecare cite un betisor de...Citeste continuarea

Matoke

Postat de: CookieMonster in Aperitive / Garnituri

1. Bananele se curata, se taie rondele mai groase si le stropim cu zeama de lamaie 2. Incingem untul intr-o tigaie mare si adaugam ceapa tocata marunt, lasand-o la calit 3 minute. Punem...Citeste continuarea

Muschi file de casa

Postat de: Bunica in Mezel de casa

Am luat o bucata muschi de porc,aproximativ 700g. Se spala carnea,se sterge cu u prosop din hartie si se taie pe lungimea fibrei,subtiid-o cat se poate. Bucata de carne subtiata se unge cu...Citeste continuarea

Mancare de varza cu piept de pui

Postat de: Dea_Dea in Pui

Se toaca varza, ceapa, ardeiul , pieptul de pui se taie bucati si se pun intr-o cratita. Se pune apa cat sa le acopere si se pun pe foc, cand da in clocot se adauga pasta de rosii. Se lasa...Citeste continuarea

Muschi de porc in lapte

Postat de: Alina26 in Porc

1. Punem o oala pe foc cu ulei de masline la incins.Curatam ceapa si o taiem in 4 si o punem sa se prajeasca. 2. Spalam bucata de carne,o saram,o piperam si o punem la prajit in oala,la foc...Citeste continuarea

Mancare de spanac cu ou ochi si...

Postat de: simona72 in Mancaruri cu carne

Spanacul il curatam frunza cu frunza si ii rupem coditele mari si groase. Punem o oala cu apa la fiert, iar cind aceasta da in clocot punem si spanacul si-l lasam 5 minute din momentul in care...Citeste continuarea

Mic dejun by Gordon Ramsay

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Într-un wok/ tigaie se încălzește puțin ulei de măsline și se așează ramura de roșii și ciupercile. Se presară sare și piper și se lasă la gătit 4 minute pe parte. ...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]