Minitarte cu legume

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2013 | 9716 vizualizari

 

Am revenit! Mi-ati simtit lipsa??? Nuuuuu cred!!
Sa trecem la treaba, zic!!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 2 cepe mici
  • 250 g ciuperci
  • 1 dovlecel
  • 250 g cascaval
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu legume:

Ceapa tocata marunt o punem la calit in unt incins, adaugam ciupercile feliate iar dupa ce a scazut apa din ele adaugam dovlecelul taiat marunt la final sare, piper, jumatate din cascavalul ras, amestecam usor.

In formele mici unse cu unt in care am pus cate o foaie de aluat, impartim compozitia de legume, deasupra punem restul de cascaval si lasam la cuptor 30 minute la foc moderat;

Le servim cu salata verde.

TIPS-URI

1

la aceste minitarte se pot folosi orice alte legume,dupa placerile fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]