A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Gogosele din ecler cu crema de...

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Gogoselele: Intr-o cratita punem apa, uleiul si le trasferam pe foc. Cand da in clocot tragem cratita deoparte si incorporam toata faina deodata. Mixam bine (sau puteti amesteca cu un...Citeste continuarea

Gulas de porc

Postat de: babi5 in Porc

Se curata ceapa, ardeiul si ardeiul iute, se spala si se toaca marunt. Carnea se proportioneaza in cubulete mai maricele, se spala bine apoi se usuca cu un prosop absorbant. Intr-o cratita punem...Citeste continuarea

Guguluf cu ness si glazura royal icing

Postat de: baby_ktalyna in Prajituri

ingredientele uscate ( faina,cacaoa,zaharul si praful de copt) se amesteca la viteza mica cu robotul de bucatarie adaugand treptat untul si ouale apoi ness-ul dizolvat,amestecand timp de 5 minute...Citeste continuarea

Gogosi infuriate

Postat de: caroline in Mancaruri de post

Punem drojdia impreuna cu zaharul intr-un bol si frecam pana ce drojdia s-a lichefiat. Adaugam 200 ml apa calduta ( NU fierbinte) si 200 gr faina cernuta.Amestecam ingredientele ,acoperim cu un...Citeste continuarea

Gogosi

Postat de: JulyCris in Dulciuri

Amestecam laptele caldut cu drojdia si 2-3 linguri faina. Lasam la dospit. Ouale le batem cu zaharul pana se topeste complet.(Sincer eu n-am avut rabdarea asta :) )Amestecam ouale cu drojdia...Citeste continuarea

Ghiveci de legume

Postat de: pity19 in Mancaruri de legume

Spalam rosiile, morcovii, ardeii, patrunjelul.Ardeii, morcovii si rosiile le taiem rondele si le punem la fiert in 4 l apa Fasolea congelata o punem la fiert in 3 l de apa cu sare impreuna cu...Citeste continuarea

Ghiveci de legume cu pui (Multicooker)

Postat de: Dya in Pui

Carnea de pui o rumenim in cele doua linguri cu ulei, folosind programul FRY pentru 15 minute aproximativ. In ultimele 3-4 minute ale programului, adaugam ceapa verde tocata marunt, amestecand...Citeste continuarea

Gulyas de cartofi cu legume -...

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Inainte de toate curatam si spalam bine legumele. Punem in vasul de la cooker (sau daca faceti pe aragaz intr-o cratita, wok) putin ulei si pornim functia fry timp de 15 min. Punem pe rand...Citeste continuarea

Gulaş de porc – Multicooker

Postat de: madi_marin in Porc

Se toacă ceapa mărunt. Carnea se curăţă , se spală, se şterge şi se taie bucăţele. În cuva aparatului se pune puţin ulei, apoi se selectează programul FRY. Când s-a...Citeste continuarea

Gratin cu chiftelute de curcan si...

Postat de: mihaelar63 in Paste

Se fierb taiteii in apa cu sare respectand instructiunile de pe ambalaj . Se topeste untul + uleiul intr-o craticioara . Puneti smanatana , jumatate din casul razuit si putina nucsoara ,...Citeste continuarea

Galuste de faina

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

 Intr-un castron punem faina si ouale, putina sare si amestecam cu o lingura, adaugand treptat apa rece, cat sa iasa un aluat mai moale, lipicios.  Punem compozitia intr-o farfurie...Citeste continuarea

Gulas de porc cu morcov

Postat de: Iuliaj in Porc

In untura incinsa (sau uleiul) rumenim baconul apoi adaugam carnea taiata cubulete. Lasam carne la rumenit. Peste carnea rumenita adaugam morcovii taiati rondele mai groase, ceapa taiata foarte...Citeste continuarea

Gogoşi din flori de salcâm

Postat de: portiadelumina in Dulciuri

Se procedează la fel ca la clătite, în fapt, aluatul fiind foarte asemănător. Se amestecă toate ingredientele (mai puţin florile de salcâm) şi se omogenizează aluatul...Citeste continuarea

Gogosi pufoase

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Drojdia se amesteca cu o lingura de lapte(apa) caldut si se 10 min la loc caldut.  Ouale se bat cu zaharul sarea si esenta pana se albesc. Faina se cerne intr-un bol , se adauga...Citeste continuarea

Gogosi

Postat de: tanyapatap in Dulciuri

Am folosit ingredientele tinute la temperatura camerei. Am pus drojdia la dospit cu o lingura de zahar si putin lapte (pana a crescut) la un loc calduros.Am pus faina intr-un castron mare,am...Citeste continuarea

Gogosi cu ricotta

Postat de: nacularisa in Dulciuri

Pregatim maiaua( drojdia+2 lgt zahar+1 lg faina si putin lapte) si o lasam la cald asteptand sa formeze bule la suprafata) Punem intr-un castron m mare toate ingredientele,mai putin laptele si...Citeste continuarea

Gingerata

Postat de: momo121 in Bauturi

Curatam ghimbirul de coaja, il punem in blender, peste adaugam si zeama de lamaie, mierea si pe urma apa. Blendam pana la omogenizare. Am turnat intr-o sticla si l-am lasat cateva ore, dupa...Citeste continuarea

Ghiveci de linte

Postat de: Toamna07 in Mancaruri de legume

Intr-o cratita intinsa, incingem 100 ml de ulei si calim la foc mic ceapa.Adaugam morcovii feliati si-i alergam un pic prin cratita .Punem si cartofii,adaugam 200 ml de apa si lasam la capac pana...Citeste continuarea

Ghiveci cu dovlecel, praz si rosii

Postat de: Nicole28 in Mancaruri de post

Se curata dovlecelul si se taie bucatele. Se spala rosiile si prazul,se taie tot bucatele. Se caleste prazul in ulei impreuna cu mustarul boabe, apoi se pune dovlecelul si se mai caleste...Citeste continuarea

Gogosi rapide cu iaurt

Postat de: papabundetot in Prajituri

Pentru ca tot am primit de ziua mea robotul pe care mi-l doream,acum il pun la treaba ori de cate ori am ocazia,dar aceasta reteta este atat de simpla incat se poate face si la mana daca nu aveti...Citeste continuarea

Ghiveci de legume cu orez si ou

Postat de: lacrimi in Mancaruri de legume

Ceapa, ardeiul, dovlecelul, ciupercile se curata si se taie cubulete. Morcovul se curata si se da prin razatoarea mare. Legumele se pun intr-o oala impreuna cu o cana de apa si 2 linguri de ulei...Citeste continuarea

Gris cu lapte

Postat de: 27ralu in Dulciuri

Se pune laptele la fiert cu zaharul si zaharul vaniliat. Cand fierbe se adauga grisul si se amesteca bine. Se mai lasa la fiert pana se ingroasa. Citeste continuarea

Gnocchi aromati cu pesmet

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Mai intai intindem pesmetul in tava, presaram zaharul si dam tava la cuptor la temperatura redusa pana se rumeneste pesmetul frumos. Fierbem cartofii in coaja, ii curatam,apoi dam pe...Citeste continuarea

Gogosi pufoase

Postat de: Diana_Maria in Dulciuri

Dizolvam drojdia in 50 ml lapte caldut.Restul de lapte il incalzim cu zaharul pana se topeste.Intr-un castron punem faina peste care adaugam drojdia inmuiata in lapte, oul, untul topit, praful de...Citeste continuarea

Galotopita (prajitura greceasca)

Postat de: alina8 in Prajituri

Se fierbe laptele iar apoi se adauga untul, zaharul si grisul amestecand in continuu pana compozitia se ingroasa. Dupa ce acesta se raceste putin se adauga cele 2 oua consecutiv si se amesteca...Citeste continuarea

Gris cu lapte si gem de caise

Postat de: aalliinnaa07 in Mancare copii

Laptele il punem la fiert impreuna cu zaharul vanilat intr-o cratita cu fundul mai gros. Cand laptele incepe sa clocoteasca se adauga grisul , in ploaie si amestecam continuu.Focul trebuie sa fie...Citeste continuarea

Gnocchi cu sos de rosii si praz

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Intai preparam gnocchi, dupa cum urmeaza: Fierbem cartofii in coaja, ii curatam,apoi dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Adaugam 1 ou potrivit si faina, amestecam/framantam foarte bine si...Citeste continuarea

Grilled asparagus - Sparanghel la...

Postat de: Corina33 in Jamie Oliver

Se spala sparanghelul si se usuca bine cu un prosop. Se taie capetele lemnoase si se arunca. Se ung tijele cu putin ulei de masline si se pun pe grilul incins. Se prajesc 3-4 minute pe fiecare...Citeste continuarea

Gogosi simple

Postat de: Sorinnaa in Dulciuri

Frecam drojdia cu o lingura de zahar. Intr-un bol punem faina cernuta, zaharul, drojdia dizolvata, sarea, coaja rasa de portocala. Le amestecam bine cu mainile, apoi picuram apa cate putina...Citeste continuarea

Gnocchi in sos cu gorgonzola

Postat de: caroline in Paste

Cartofii ii curatam de coaja , ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare.Eu prefer sa ii tai cuburi inainte de a-i pune la fiert deoarece vor fierbe mai repede. Cand au fiert ii...Citeste continuarea

Gnocchi din cartofi, umpluti cu...

Postat de: simona72 in Paste

Gnocchi se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Rosiile se curata de coaja, se taie cubulete si se pun pe foc 5 minute pana scade putin din sucul lasat. Se adauga apa, pasta de tomate,...Citeste continuarea

Gogosi de post cu pudra de roscove

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Zdrobim drojdia intre degete, presaram un praf de sare deasupra ei. Amestecam cu o lingurita sa se lichefieze drojdia. Punem apa calduta,zaharul, faina, pudra de roscove si scortisoara peste...Citeste continuarea

Gris cu lapte

Postat de: nacularisa in Mancare copii

-se amesteca laptele cu zaharul,coaja de citrice si esenta si amestecam pana se topeste zaharul -cand se infierbanta(formeaza o mica spuma),se adauga in ploaie grisul,cate o lg pe rand,pana ce...Citeste continuarea

Guguluf cu ciocolata si stafide

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Intr-un vas am mixat albusurile cu un praf de sare . Am adaugat zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Adaugam galbenusurile amestecate cu praful de copt,...Citeste continuarea

Gulyas din tineret bovin

Postat de: panacris in Vita

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin  ulei  si apa. Intre timp se curata ardeii, morcovii, apoi se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie...Citeste continuarea

Gogosi cu bors

Postat de: claudiaO in Dulciuri

Incalzim laptele - in jumatate din cantitate dizolvam drojdia ,iar in cealalta jumatate dizolvam zaharul. Lasam maiaua sa creasca. Intre timp, punem faina in lighean si o amestecam cu...Citeste continuarea

Gnocchetti de spanac cu ricotta,...

Postat de: GretaRachita in Mancaruri de legume

Fierbem spanacul, il scurgem de apa si il punem intrun mixer impreuna cu urda, parmiggiano, faina, oul, un varf de cutit de sare si amestecam totul bine. Facem din aceasta compozitie...Citeste continuarea

Gogosi pufoase cu mere

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Frecam drojdia cu o lingura de zahar. Merele le spalam, le decojim si le dam pe razatoarea mica. Intr-un bol punem faina cernuta, zaharul, drojdia dizolvata, sarea, coaja rasa de portocala si...Citeste continuarea

Gin tonic cu fructe de padure

Postat de: cristeena20 in Bauturi

- Punem fructele de padure in pahare de gin , le zdrobim usor cu o piulita de ceramica. Adaugam cuburi de gheata  zdrobite putin. Turnam gin si apoi completam cu apa tonica. Amestecam si...Citeste continuarea

Gnocchi din cartofi dulci în sos...

Postat de: Satisfyyourcravings in Paste

Cartofii dulci se fierb în coajă, se curăță și se pasează ca pentru piure. Se adaugă ricotta, parmezanul, ouăle și sare. Se adaugă îndeajuns de multă făină pentru a...Citeste continuarea

Gris cu lapte

Postat de: claudiaO in Mancare copii

Punem laptele la fiert, impreuna cu zaharul, esenta si coaja de la 1 lamaie. Cand incepe sa fiarba, turnam in ploaie grisul si merstecam energic ca sa nu se prinda. Tinem pe foc cateva clocote,...Citeste continuarea

Gogosi ineluse

Postat de: pity19 in Dulciuri

Maiaua : Intr-un vas punem faina , sarea , zaharul , cele doua oua batute , drojdia dizolvata in putina apa calda , si amestecam bine cu telul ; Daca mai este nevoie adaugam apa sau faina...Citeste continuarea

Gogosi

Postat de: pity19 in Dulciuri

Pregatim maiaua : Intr-un vas adaugam faina , lg de sare , 2 lg zahar , drojdia dizolvata in putina apa calda , cele doua oua. Amestecam bine cu o paleta , daca mai este nevoie punem apa calda si...Citeste continuarea

GOGOSI DE POST

Postat de: marcelika in Dulciuri

Se cerne faina , facem loc in mijloc pentru maia (drojdia frecata cu un varf de sare si o lingurita de zahar si o ceasca de apa calduta ) dupa care lasam 15 min sa creasca.  Restul de apa...Citeste continuarea

Gogosele mititele, frumusele, pufosele

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Intr-un castron punem faina, sarea si coaja rasa de la lamaie. Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar pana se lichefiaza, adaugam si putin lapte caldut si o turnam peste faina. Restul de lapte...Citeste continuarea

Guacamole

Postat de: alexa_elena in Mancaruri de post

 Se spala fructul de avocado, se taie in doua, scoatem samburele, cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul, pe care il stropim cu zeama de lamaie. Taiem cubulete rosia si ceapa, zdrobim...Citeste continuarea

Gnocchi cu leurda

Postat de: MotanLaOale in Porc

Gnocchi se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj si se pun la scurs. Leurda se curata de codite, se spala si se usuca cu un prosop. Se pune in robot leurda cu 2 linguri ulei de masline si 3...Citeste continuarea

Gogosi

Postat de: babi5 in Dulciuri

Se pune  faina intr-un castron, se face un cuib in ea, se pune putin lapte cald, zaharul, praful de sare si drojdia. Se omogenizeaza (se face o maia) si se lasa 10 minute la loc cald sa...Citeste continuarea

Ghiveci de legume

Postat de: dantes in Mancaruri de post

Ceapa se caleste putin in ulei, se adauga legumele taiate cubulete se adauga apa cat sa acopere toate legumele si se fierbe, cand sunt aproape fierte se adauga pasta de rosii, se condimenteaza...Citeste continuarea

Gogosele pufoase cu iaurt

Postat de: Creatsa in Dulciuri

Intr-un vas incapator am amestecat 900 g faina cu sarea. Am amestecat drojdia proaspata cu 2 linguri de zahar si 100 ml apa minerala calduta pana s-a lichefiat. Am facut o adancitura in mijlocul...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]