Gogosi pufoase

de cristinutanicolita in Dulciuri, 16 Mai 2014 | 2868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 cub drojdie
  • 500 g faina
  • 1 esenta de rom
  • 250 ml lapte sau apa
  • ulei
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase:

Drojdia se amesteca cu o lingura de lapte(apa) caldut si se 10 min la loc caldut.

 Ouale se bat cu zaharul sarea si esenta pana se albesc.

Faina se cerne intr-un bol , se adauga drojdia, ouale si laptele, se omogenizeaza iar la sfarsit se aduga putin ulei. Se lasa la loc caldut pana isi dubleaza volumul.

Se intinde aluatul se taie cu paharul gogosile si se prajesc in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi fragede cu iaurt