Gogosi pufoase

de Diana_Maria in Dulciuri, 10 Mai 2014 | 17569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • 25 g unt
  • 25 ml ulei
  • 25 g drojdie
  • 1 ou
  • 3 lg zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • zahar pudra pt pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase:

Dizolvam drojdia in 50 ml lapte caldut.Restul de lapte il incalzim cu zaharul pana se topeste.Intr-un castron punem faina peste care adaugam drojdia inmuiata in lapte, oul, untul topit, praful de sare, coaja de lamaie si laptele caldut.Framantam aluatul pana se omogenizeaza , dupa care adaugam uleiul si framantam pana se desprinde de pe peretii vasului.Lasam aluatul sa creasca pt jumatate de ora dupa care intindem o foaie subtire si cu un pahar facem forme. Se prajesc in ulei incins.

Dupa ce s-au racit pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Donuts