Gris cu lapte la Multicooker

de Tabita _ in Mancare copii, 30 Mai 2014 | 9214 vizualizari

 

Pot spune ca a iesit delicios si se face repede fara a avea grija ca s-ar arde.

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 100 g gris
  • 3 licuri zahar vanilat
  • 60 g zahar
  • Pentru decor :
  • dulceata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte la Multicooker:

Se pune laptele in vasul aparatului. Se adauga zaharul vanilat.

Se selecteaza programul Stew  pe 20 de minute.

Apasam butonul start si inchidem capacul. 

Dupa 10-15 minute se adauga grisul si zaharul treptat pentru a nu se face cocoloase.

Inchidem capacul si asteptam finalizarea programului.

Aparatul se decupleaza de la sursa de curent.

Se pune grisul in forme si se orneaza cu dulceata sau dupa preferinte.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Tabita _ 1

30.05.2014, 22:47

Rocsi

Tabita _ 1

30.05.2014, 22:50

Pusha

Sorin LucianIonescu 1

17.12.2019, 23:31

Spre deosebire de cea pentru orez cu lapte, rețeta asta e corectă. Mulțumesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fulgi de ovaz cu mere si scortisoara, la Multicooker