Gelatina de cocos

de xana in Dulciuri, 7 Iun 2014 | 5093 vizualizari

 

Foarte usor de preparat si super buna!

 

INGREDIENTE

  • 5 foi de gelatina
  • 200 ml frisca lichida neindulcita
  • 150 ml lapte condensat
  • 200 ml lapte de cocos
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 2-3 linguri fulgi de cocos pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gelatina de cocos:

Gelatina se pune in apa sa se inmoaie. 

Laptele de cocos, frisca, laptele condensat si cele 2 linguri de fulgi de cocos se pun pe foc si cand incep sa dea in clocot le dam deoparte si le trecem printr-o sita si cat inca este fierbinte adaugam foile de gelatina scurse si amestecam pana cand acestea s-au topit. 

Distribuim compozitia in tre pahare/castronase si decoram cu cocos prajit(il punem intr-o tigaie pe foc pana prinde culoare).

Se da la frigider pentru cel putin o ora apoi acest desert minunat este gata de servit

Daca ti-a placut reteta noastra "Gelatina de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MOKUSKA 1

08.06.2014, 20:21

Lia_ 1

08.06.2014, 21:06

ce aromata si frumoase paharele pline

xana 1

08.06.2014, 21:51

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta traditionala