Gelatina de cocos

de xana in Dulciuri, 7 Iun 2014 | 5072 vizualizari

 

Foarte usor de preparat si super buna!

 

INGREDIENTE

  • 5 foi de gelatina
  • 200 ml frisca lichida neindulcita
  • 150 ml lapte condensat
  • 200 ml lapte de cocos
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 2-3 linguri fulgi de cocos pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gelatina de cocos:

Gelatina se pune in apa sa se inmoaie. 

Laptele de cocos, frisca, laptele condensat si cele 2 linguri de fulgi de cocos se pun pe foc si cand incep sa dea in clocot le dam deoparte si le trecem printr-o sita si cat inca este fierbinte adaugam foile de gelatina scurse si amestecam pana cand acestea s-au topit. 

Distribuim compozitia in tre pahare/castronase si decoram cu cocos prajit(il punem intr-o tigaie pe foc pana prinde culoare).

Se da la frigider pentru cel putin o ora apoi acest desert minunat este gata de servit

Daca ti-a placut reteta noastra "Gelatina de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu ciocolata si topping de fructe de padure