Gelatina de cocos

de xana in Dulciuri, 7 Iun 2014 | 5554 vizualizari

 

Foarte usor de preparat si super buna!

 

INGREDIENTE

  • 5 foi de gelatina
  • 200 ml frisca lichida neindulcita
  • 150 ml lapte condensat
  • 200 ml lapte de cocos
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 2-3 linguri fulgi de cocos pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gelatina de cocos:

Gelatina se pune in apa sa se inmoaie. 

Laptele de cocos, frisca, laptele condensat si cele 2 linguri de fulgi de cocos se pun pe foc si cand incep sa dea in clocot le dam deoparte si le trecem printr-o sita si cat inca este fierbinte adaugam foile de gelatina scurse si amestecam pana cand acestea s-au topit. 

Distribuim compozitia in tre pahare/castronase si decoram cu cocos prajit(il punem intr-o tigaie pe foc pana prinde culoare).

Se da la frigider pentru cel putin o ora apoi acest desert minunat este gata de servit

Daca ti-a placut reteta noastra "Gelatina de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu ciocolata alba