Fiind miercuri, am preparat pentru pranz un ghiveci de legume, cu de toate. Danut "iubeste" asa mult legumele incat la ciorbe zice - pune-mi te rog numa apa :))))). Azi cand a vazut..a dat ochii peste cap :))). A mancat cu chiu si vai jumatate din farfurie apoi a zis - ti-as spune ceva dar o sa zici - du-te de aici mofturosule, du-te! du-te! :))).
Pregateste aparatul Philips Multicooker.
Seteaza din meniu functia FRY, pune putin ulei la incins.
Toate legumele curata-le si spala-le.
Taie ceapa juliene si morcovul cubulete si pune-le in uleiul incis. Caleste-le cateva minute apoi adauga cartofii taiati in 4 si rumeneste-i usor. Adauga ardeii tocati cubulete si apa cat s-ajunga pana la jumatatea cantitatii de legume.
Opreste aparatul si seteaza-l din nou, de data asta la functia STEW.
Inchide capacul.
Dupa 20 minute adauga dovlecelul si vanata , taiate cubulete.
Dupa alte 20 minute adauga pasta de gogosar, boiaua, zaharul, sare dupa gust, bulionul si mai lasa 5 minute.
Opreste aparatul si adauga patrunjel verde, tocat.