Gris cu lapte

de 27ralu in Dulciuri, 11 Mai 2014 | 2936 vizualizari

 

Un desert pentru oricine.

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 100 gr gris
  • un plic zahar vaniliat
  • 2 linguri zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte:

Se pune laptele la fiert cu zaharul si zaharul vaniliat. Cand fierbe se adauga grisul si se amesteca bine. Se mai lasa la fiert pana se ingroasa.

TIPS-URI

1

Grisul se adauga treptat,sa nu se faca cocoloase

2

se poate servi cu cacao deasupra sau gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Dya Daniela Andrei 1

11.05.2014, 16:37

Acest preparat a fost gatit la multicooker?!

MotanLaOale 1

11.05.2014, 21:09

27ralu 1

12.05.2014, 22:49

DYA. - Nu a fost preparat la multicooker,ca nici nu am inca multicooker.am scris undeva ca e preparat la multicooker?inseamna ca am gresit.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert felii cu gris in lapte, nuca de cocos si ciocolata