A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort de ciocolata

Postat de: Luana in Dulciuri

Blatul Se separa ouale .Galbenusurile se freaca cu zaharul pana la dizolvarea lui . Se amesteca faina cu praful de copt , amidon si cacao si se adauga peste galbenusuri.Se adauga untul...Citeste continuarea

Tort cu crema de ness si aroma de...

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Margarina (de la temperatura camerei) o mixam cu zaharul. Incorporam galbenusurile, apoi praful de copt, coaja rasa de portocala si faina. Separat, albusurile le batem spuma cu un...Citeste continuarea

Tarta cu mozzarella si ciuperci

Postat de: licurici_lra in Pizza

Pentru aluat am amestecat faina cu untul, oul si sarea, apoi am adaugat si apa. Am framantat repede aluatul, apoi l-am invelit in folie si l-am bagat la frigider, pentru o ora....Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, cu...

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Pentru inceput am facut cafeaua si am lasat-o sa se raceasca. Apoi am pregatit crema de oua cu mascarpone astfel: intr-un vas se amesteca galbenusurile cu 60 g...Citeste continuarea

Tarta cu gutui

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Umplutura: Gutuile curatate de coaja si seminte se dau pe razatoarea mare a robotului de bucatarie. Se pun intr-o cratita impreuna cu zaharul si se calesc pana cand scade toata zeama lasata,...Citeste continuarea

Tort TREI CIOCOLATE

Postat de: ela in Torturi

Pregatim blatul:galbenusurile le frecam cu uleiul.Albusurile le mixam cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam galbenusurile frecate cu ulei si mai mixam putin.Faina,cacaoa si praful de...Citeste continuarea

Tagliatelle cu somon

Postat de: RoXx in Somon

Somonul se spala,se asezoneaza si se face pe grill 4-5 min pe fiecare parte.Cand este gata,se rupe usor cu furculita in bucati mari.Ceapa se curata,se spala si se taie marunt.Usturoiul se toaca...Citeste continuarea

Tagliatelle con spinaci e quattro...

Postat de: AlexTeacher in Paste

Umezeste cutitul si taie camembert-ul cuburi; Da pe razatoare cascavalul, emmentaler-ul si parmezanul; Pune apa cu sare pe foc la...Citeste continuarea

Tocana de ardei

Postat de: deyutzky in Mancaruri de post

Curatam si spalam ceapa si ardeii, apoi le taiem fideluta. Intr-o oala turnam cateva linguri de ulei si punem ceapa. O lasam la calit la foc mic cateva minute pana devine lucioasa. Adaugam...Citeste continuarea

Tort cu crema caramel

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru blat: separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu putina sare pentru cateva secunde, adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si de...

Postat de: Ina in Torturi

Blat:  Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma ferma, apoi adaugam pe rand, mixand continuu, galbenusurile, faina si praful de copt....Citeste continuarea

Tocanita de porc

Postat de: Andra_h in Porc

Spalati carnea si o taiati in bucati,cum doriti d-voastra. Curatam ceapa si o taiem marunt. Intr-o cratita punem un pic de ulei si calim impreuna ceapa cu carnea....Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata si...

Postat de: Ela68 in Torturi

Mod de preparare blat : 1.  Preincalziti cuptorul. 2.  Mixati ouale si zaharul cateva minute pana aproape isi tripleaza volumul. 3. Adaugati faina si cacaoa, incorporandu-le usor...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata, gem de caise si...

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru blat , separam albusurile de galbenusuri si presaram sare peste ele. Mixam albusurile spuma, adaugand si zeama de lamaie pe parcurs, iar cand sunt bine spumate, adaugam treptat 4...Citeste continuarea

Tort cu crema de portocale si blat...

Postat de: mihasara in Dulciuri

Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Frecam galbenusurile cu zaharul  adaugand din cand in cand cate o lingura de apa pana se topeste zaharul si galbenusurile se albesc....Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si aroma...

Postat de: mihasara in Dulciuri

Crema: Rupi ciocolata intr-un vas si adaugi untul  moale(la temperatura camerei) peste ea. Frisca o fierbi pana da un clocot si o adaugi peste ciocolata. Amesteci usor...Citeste continuarea

Tocăniţă din carne de porc

Postat de: ela2015 in Porc

Spălăm carnea şi o tamponăm uşor cu şervete absorbante. Când e bine zvântată o tăiem cubuleţe potrivite. Într-o tigaie adâncă şi groasă încingem...Citeste continuarea

Tartine cu crema de avocado si ton

Postat de: Studenta_la_cratita in Sandvisuri

Se curata avocado si se da prin chopper cu sucul de lamaie pana se obtine o pasta ca un piure. Se scurge tonul de suc, se adauga in chopper. La final se poate adauga usturoi.  Citeste continuarea

Taci si inghite

Postat de: hany30 in Aperitive / Garnituri

Se face o mamaliga mai moale din lapte si malai, in care se incorporeaza smantana. Carnatii, bacon-ul sau kaizer-ul ( sau toate ) , se taie in bucati mici si se calesc 5-6...Citeste continuarea

Tocană de cartofi dulci și carne...

Postat de: hany30 in Vita

Încinge uleiul într-o cratiță mare, adaugă ceapa, morcovul și țelina și sotează-le 10 minute, până se înmoaie. Adaugă carnea și las-o pe foc până se...Citeste continuarea

Tort Krantz

Postat de: iri_love in Torturi

Incepem cu miezul de nuca , pe care o prajim un pic in cuptor , dupa care 3/4 din miez il dam pe masina de macinat iar restul de miez il taiem cu cutitul(acesta din urma il folosim la ornat)....Citeste continuarea

Tortilla cu carnati si ceapa verde

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata se spala si se  dau prin razatoarea mare . Ceapa verde  si ardeiul iute  se taie rondele . Carnatul  de casa  se taie rondele ....Citeste continuarea

Taci si inghite ardelenesc

Postat de: CameliaComan in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput taiem carnaciorii in bucati potrivite si ii prajim intr-o tigaie incinsa. Nu avem nevoie de ulei deoarece isi vor lasa carnaciorii grasimea. Lasam la foc potrivit pana se rumenesc...Citeste continuarea

Tarta cu mere si dulce de leche

Postat de: timea in Dulciuri

Mixam albusurile cu praful de sare, apoi adaugam treptat, zaharul, galbenusurile si uleiul mixand dupa fiecare. Faina amestecata cu praful de copt o incorporam usor folosind o spatula. Ungem...Citeste continuarea

Tocăniță de vita cu ardei copt

Postat de: cristinutanicolita in Vita

Carnea se spală și se taie. Intr-O cratiță se pune ulei la încins, se adaugă carnea și se lasă pana ce se rumenește puțin. Intre timp legumele (mai puțin ardeiul ) se curăță,...Citeste continuarea

Tort de clatite

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

Faina, praful de sare, zaharul, esenta de vanilie, praful de copt si oul se pun intre-un bol. Se adauga laptele putin cate putin pana obtinem o compozitie nici prea lichida nici prea tare. Se unge...Citeste continuarea

Tocanita din ciuperci de padure

Postat de: Pungasa_Rogue in Mancaruri de post

Cepele se curata de foi, se spala si se toaca marunt, dupa care se pun la calit in ulei, preferabil intr-un vas antiaderent. Ciupercile se spala, se taie marunt si se pun peste ceapa impreuna...Citeste continuarea

Tort Alb Negru (sau Tort Aniversar)

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Am ales sa fac acelasi blat ca cel de la Tortul Bounty pentru ca mi-a placut foarte mult. Apa se pune la foc. In momentul in care clocoteste se toarna peste cacao si se amesteca cu un...Citeste continuarea

Tiramisu reteta rapida

Postat de: ralu_ca in Torturi

Intr-un vas am amestecat mascarpone cu 250 g zahar pudra, iar in alt vas iaurtul cu 250 g zahar pudra. Apoi le-am amestecat pe cele doua, cu esenta vanilie pana obtinem o compozitie omogena. ...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata, nuci si crema de...

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru blat : se mixeaza untul moale impreuna cu zaharul, pana untul devine spumos. Se adauga cate un ou, mixand bine dupa fiecare.  Ciocolata se rupe in bucati, se adauga laptele, se pune...Citeste continuarea

Tort cu mere

Postat de: Catalinaflorea in Dulciuri

Merele se curata de coaja si li se scoate mijlocul. Cele 150 g zahar se caramelizeaza, iar caramelul rezultat se intinde in tava de copt (si pe pereti).Se aseaza cele 6 mere in tava, se umlpu cu...Citeste continuarea

Tagliatele cu creveti

Postat de: Luana in Paste

Punem apa la fiert cu sare si fierbem tagliatelel conform instructiunilor de pe plic. Intre imp pregatim creveti. Intr.o tigaie se incinde putin ulei adaugam creveti si usturoiul. lasam...Citeste continuarea

Tortellini cu rucola si cremwusti

Postat de: mihaelar63 in Tortellini

Tortellini se fierb in apa cu sare respectand timpul indicat pe ambalaj . Se scurg in sita [ emailata] si se limpezesc cu putina apa rece [ Pastrati putina apa  in care au fiert...Citeste continuarea

Tarta frageda cu mere si mure

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Aluatul fraged (pregatit cu 2 zile in urma), cu cat e lasat mai mult cu atat devine mai fraged, l-am impartit in 2 parti (una mai mare si una mai mica). Pe un blat am presarat faina apoi am...Citeste continuarea

Tarta cu pui si broccoli

Postat de: Irina in Pui

Aluatul de tarta: am pus faina impreuna cu untul taiat cubulete si praful de sare in vasul robotului. Am mixat 10 secunde, dupa care am adaugat si apa rece. Am obtinut un aluat pe care l-am pus la...Citeste continuarea

Tocanita cu soia boabe

Postat de: ianculubita in Mancaruri de legume

Se pune fasolea curatata si spalata intr-un vas de seara sa se umfle dar daca este din gradina proprie,cum a fost a mea,nu mai e nevoie.A doua zi se scurge,si se pune la fiert cu apa calda,dupa...Citeste continuarea

Turtă dulce - rețeta clasică

Postat de: CulinaryRainbow in Prajituri

   Orice rețetă bună de turtă dulce începe cu siropul.    Într-o crăticioară am caramelizat o lingură cu zahăr, apoi am stins-o cu cele 125 g apă,...Citeste continuarea

Tort de mere cu crema de mascarpone

Postat de: Bunica in Torturi

Pune 3 linguri de zahar într0o cratiță (22 cm diametru) la cramelizat pe foc mic. Când zahărul este fluid de culoarea chihlimbarului ia cratița de pe foc și tapeteaz-o pe...Citeste continuarea

Tort cu cremă de ciocolată şi...

Postat de: Zamfira in Torturi

Blat Se amestecă foarte bine gălbenuşurile cu 4 linguri de zahăr. Batem albuşurile spumă cu restul de 4 linguri de zahăr. Amestecăm cele două compoziţii, adăugăm esenţa de migdale,...Citeste continuarea

Tort cu cremă de cocos

Postat de: Zamfira in Torturi

Blat Omogenizăm gălbenuşurile cu zahărul. Adăugăm treptat făina cu praful de copt şi spuma tare din albuşuri. Amestecăm totul cu grijă, mişcări uşare de jos în sus fără a...Citeste continuarea

Tortellini cu branza, conopida si...

Postat de: panacris in Paste

Conopida se desface buchețele, se spală, apoi se pune la fiert în apă clocotită, împreună cu pastele tortellini, cca. 6 minute. L-am pus la treabă pe Multicoocker-ul Laurențiu...Citeste continuarea

Tagliatelle cu broccoli si galbiori

Postat de: katty in Paste

Punem la foc o oala cu apa sarata si fierbem pastele al dente. Incintam  untul si uleiul de masline intr-o tigaie si punam la prajit ciupercile, pe care in prealabil le-am spalat, le-am...Citeste continuarea

Tarta cu mac

Postat de: Criss in Prajituri

Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt si zaharul pudra, se adauga untul rece taiat cubulete, coaja de lamaie si oul si se framanta un aluat elastic si nelipicios care se inveleste in...Citeste continuarea

Tagliatelle cu perisoare in sos de...

Postat de: gurita_ta2005 in Paste

Carnea de porc se amesteca cu ceapa tocata cat mai marunt,orezul,sare piper,se formeaza bilute se trec prin faina si se pun pe o farfurie.Se acopera cu folie si se lasa in frigider 2-3 ore(eu...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci si sos alb

Postat de: Pungasa_Rogue in Paste

Se pun apa si sarea intr-o oala la foc si cand dau in clocote se adauga pastele, se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera oala cu un capac. Ciupercile...Citeste continuarea

Tarta rustica cu branza dulce si...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Blatul: Intr-un vas mare se cerne faina, untul rece se taie felii, se adauga zaharul, oul, laptele rece, vanilia, praful de sare si praful de copt si se framanta aluatul, cand este gata se...Citeste continuarea

Tartă cu portocale și ciocolată

Postat de: Zamfira in Prajituri

Dezghețăm pachetul foietaj. Curațăm cele 3 portocale de coajă și de partea albă, le feliem la o grosime de 0,5 cm. Ungem o tavă de tartă cu puțină grăsime(unt sau ulei) și...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci, carnati si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Paste

Se pun apa si sarea la fiert intr-o oala si cand clocotesc se adauga pastele, lasandu-le sa fiarba conform timpului de pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac. Intr-o...Citeste continuarea

Tarta cu prune

Postat de: maisondenisse in Prajituri

   Blat: Toate ingredientele se mixeaza pana se obtine un aluat omogen, se impacheteaza in folie alimentara si se da la frigider pentru minim 30 minute.    ...Citeste continuarea

Tarta de ciocolata de casa cu alune

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Acum eu spun zece portii, dar depinde cat va lasa inima sa taiati felia! :)))))) Se pune  pe foc mic  vasul cu apa, vanilie si zahar si se tine la fiert in jur de 6 minute cat sa se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]