Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2015 | 5954 vizualizari

 

Un preparat ca acesta, un meci de fotbal (la TV ca nu mai suntem in floarea varstei) si o bere nefiltrata e tot ceea ce mi-as putea dori intr-o zi de sambata. Ce ziceti? Si-un masaj la picioare? Hai fie ! :)))
 
 

 

INGREDIENTE

    • Aluat foietaj - 1 foaie si jumatate
    • Inimi de anghinare (la borcan) – 7-8 buc
    • Spanac decongelat (scurs foarte bine in prealabil) – 200 g
    • Bacon (taiat cubulete) – cca 200 g
    • Crema de branza cu smantana "Delaco" – 150 g
    • Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g
    • Parmezan "Delaco" (dat pe razatoare) – 50 g
    • Mozzarella Gourmet "Delaco" (dat pe razatoare) – 80 g
    • Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g
    • Usturoi granulat – 1 lingurita
    • Oua – 1 per portie
    • Ceapa (taiata cuburi mici) – 1 buc
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar):

  • Taie cu ajutorul unui castron sau al unui inel mai mare cercuri de aluat de foietaj;

  • Pune-le intr-o tava cu hartie de copt, aplica alta foaie de hartie de copt deasupra si peste aceasta inca o tava;

  • Incinge cuptorul la 190 grade Celsius si introdu tava acolo;

  • Dupa cca 10 – 12 min cand acestea s-au rumenit, scoate-le si lasa-le sa se raceasca;

  • Caleste bacon-ul in tigaie (fara ulei) si adauga si ceapa;

  • Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon;

  • Toaca anghinarea cuburi mari si adaug-o impreuna cu spanacul;

  • Pune si usturoiul granulat;

  • Muta apoi compozitia intr-un castron incapator si las-o putin sa se raceasca;

  • Adauga parmezan, mozzarella, cheddar si crema de branza si amesteca bine pana omogenizezi totul;

  • Pune compozitia pe tartinele din foietaj si fa o gropita in centrul lor;

  • Sparge cate un ou in interiorul fiecareia;

  • Presara boia pe deasupra si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cateva minute, pana se gateste oul;

  • Scoate-le de-acolo si savureaza-le cu placere;

    Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:32

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete si dovlecei cu sos de rosii si parmezan