Un preparat ca acesta, un meci de fotbal (la TV ca nu mai suntem in floarea varstei) si o bere nefiltrata e tot ceea ce mi-as putea dori intr-o zi de sambata. Ce ziceti? Si-un masaj la picioare? Hai fie ! :)))
Taie cu ajutorul unui castron sau al unui inel mai mare cercuri de aluat de foietaj;
Pune-le intr-o tava cu hartie de copt, aplica alta foaie de hartie de copt deasupra si peste aceasta inca o tava;
Incinge cuptorul la 190 grade Celsius si introdu tava acolo;
Dupa cca 10 – 12 min cand acestea s-au rumenit, scoate-le si lasa-le sa se raceasca;
Caleste bacon-ul in tigaie (fara ulei) si adauga si ceapa;
Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon;
Toaca anghinarea cuburi mari si adaug-o impreuna cu spanacul;
Pune si usturoiul granulat;
Muta apoi compozitia intr-un castron incapator si las-o putin sa se raceasca;
Adauga parmezan, mozzarella, cheddar si crema de branza si amesteca bine pana omogenizezi totul;
Pune compozitia pe tartinele din foietaj si fa o gropita in centrul lor;
Sparge cate un ou in interiorul fiecareia;
Presara boia pe deasupra si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cateva minute, pana se gateste oul;
Scoate-le de-acolo si savureaza-le cu placere;
Pofta buna !