Tarta cu crema de vanilie si piersici
Postat de: aliliana in PrajituriAluatul: intr-un bol amestecam faina cu untul, praful de sare, praful de copt, zaharul. Adaugam galbenusurile, apa. Amestecam pana la omogenizare .Va rezulta un aluat pe care-l vom tine la rece...Citeste continuarea
Tort de cafea cu crema mascarpone...
Postat de: marcelalidia22 in DulciuriBlatul: Incepem prin a face blatul. Intr-un vas cernem faina si amestecam cu praful de copt. Amestecam galbenusurile cu zaharul si cafeaua instant pana se spumeaza. Separat se bat albusele pana...Citeste continuarea
Tarta cu pere si aluat sfaramicios
Postat de: mirela0911 in PrajituriBlatul: Intr-un bol se pune faina, praful de sare, zaharul si praful de copt. Se omogenizeaza, apoi se adauga untul taiat cubulete si ouale batute bine. Se amesteca bine toate apoi se framanta...Citeste continuarea
Tarta cu ton si mozzarella
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriAluatul: Intr-un bol punem untul rece si il amestecam cu oul si sarea. Incorporam faina treptat, amestecam bine si vom obtine o bila de aluat omogen. Il punem in folie de bucatarie si il dam...Citeste continuarea
Tortellini cu ricotta si spanac
Postat de: RuxyRux in TortelliniAm fiert tortellini in zece minute , sau asa cum scrie pe produs. Am scurs apa ramasa intr-un vas( am obtinut trei sferturi de cana). Smantana am amestecat-o cu galbenusurile, un praf de sare...Citeste continuarea
Tort Kilimanjaro
Postat de: mon in DulciuriPentru blat se separa galbenusul de albus,albusurile se bat spmua. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, apa si uleiul pana isi dubleaza volumulse adauga faina cernuta cu cacao si praf de copt se...Citeste continuarea
Tortellini cu sunca si hribi de padure
Postat de: mihaelar63 in TortelliniFierbeti tortellini in multa apa cu sare respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Scurgeti pastele. Curatati si spalati legumele. Curatati si limpeziti hribele, se usuca cu...Citeste continuarea
Tarta frangipane cu pere
Postat de: andaoana in DulciuriIncepem prepararea aluatului pentru ca il von pune in cuptor fara umplutura si astfel vom obtine un aluat sfarmicios. Intr-un vas punem faina, praful de sare, untul si galbenusul de oua...Citeste continuarea
Tarta cu pere, crema de vanilie si...
Postat de: RuxyRux in DulciuriDin aceasta compozitie ies doua tarte. Pentru a prepara blatul, dam untul pe razatoare asa rece cum il scoatem din frigider, punem si restul ingredientelor si framantam alautul pana se...Citeste continuarea
Tort
Postat de: Adele in TorturiPentru inceput se pregateste blatul, albusurile se mixeaza spuma intr-un vas, intr-un alta vas se mixeaza galbenusurile cu zaharul si treptat se adauga uleiul, pana cand devin spumoase, se adauga...Citeste continuarea
Tort cu crema mascarpone si gem de...
Postat de: medioto59 in DulciuriBlatul este by GabyDuceag de la Papa Bun http://retetepapabun.ro/blat-de-tort-perfect-fara-praf-de-copt/ Separam albusurile de galbenusuri.Peste albusuri adaugam un praf de sare si mixam...Citeste continuarea
Taitei picanti cu Steak si Creveti...
Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie OliverSe prajesc alunele si susanul, intr-o tigaie fara ulei, cateva minute. Se scot intr-un bol mic. Se presara sare, piper si mixul de condimente peste steak si se prajeste intr-o tigaie...Citeste continuarea
Tiramisu reteta cu Limoncello
Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie OliverTiramisu reţetă originală Se acopera cu biscuiti baza unui vas nu foarte mare. Se stoarce sucul celor 2 portocale si se amesteca cu Limoncello. Se toarna peste biscuiti. Se amesteca...Citeste continuarea
Tochitura de berbecut si carnati de...
Postat de: Bucataras in Slow CookerIncinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat; Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens; Scoate-l...Citeste continuarea
Tocanita cu vita si dovleac la slow...
Postat de: Bucataras in Slow CookerCurata si taie vita cuburi; Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi; Toaca usturoiul si ceapa...Citeste continuarea
Tort Frozen
Postat de: timea in TorturiPregatire blaturi Albusurile le mixam spuma cu un varf de sare. Adaugam zaharul si mixam 3-4 minute, apoi adaugam pe rand galbenusurile, laptele si uleiul mixand dupa fiecare. La...Citeste continuarea
Turnulete de cartofi cu unt,...
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriUntul moale amestecati-l cu ulei, un strop de sare si un praf de busioc uscat. Se feliaza cartofii, daca puteti face asta cu un feliator este grozav, daca nu aveti, taiati cartofii extrem...Citeste continuarea
Trandafiri din foietaj si mere
Postat de: iuliana_florentina in DulciuriSpalam merele ,le taiem pe jumatate, le scoatem cotoarele si le taiem apoi in feliute fine. Le punem intr-un vas cu lingura de zahar si zeama de lamaie, le acoperim cu apa cat sa le...Citeste continuarea
Tocanita de linte
Postat de: sufletista in Mancaruri de legumeCuratam legumele.le spalam si le tocam. Intr-o cratita adaugam putin ulei de masline, ceapa si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeii, vanata si lasam sa se caleasca putin...Citeste continuarea
Tort Minion
Postat de: privatelaura in DulciuriPregatim trei blaturi cu diametru mic, de 20 cm. Intr-un castron, mixam untul cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam si incorporam cate un pu pe rand, apoi adaugam jumatate din faina cernuta...Citeste continuarea
Tort cu crema mascarpone, visine si...
Postat de: licurici_lra in TorturiCrema: Am lasat visinile la scurs vreo doua ore. Am mixat crema de mascarpone cu zaharul pana nu se mai simtea zaharul, apoi am adaugat zeama de la o jumatate de lime si...Citeste continuarea
Tocanita la cuptor
Postat de: licurici_lra in PorcAm spalat carnea de porc, am lasat-o putin la scurs. Am pus-o intr-un vas termorezistent, apoi am dat-o cu condimente pe ambele parti, am pus 3 cani de apa si am bagat-o in cuptor...Citeste continuarea
Tort Egiptean
Postat de: caroline in TorturiPrepararea celor 3 blaturi : Punem in robot alunele si nuca si le macinam fin. Mai intai punem intr-un bol albusurile de ou si le mixam cu un varf de sare la viteza...Citeste continuarea
Tocanita din pipote si inimi de pui
Postat de: CameliaComan in PuiPentru inceput trebuie sa despicam inimioarele si sa indepartam resturile de sange.Apoi spalam bine pipotele si inimioarele.Intr-o oala trebuie sa punem la fiert 1 litru de apa.Cand da in clocot...Citeste continuarea
Tarta cu mere si pere
Postat de: Ina in DulciuriMargarina usor topita am mixat-o cu zaharul si un varf de sare. Am incorporat oul si bicarbonatul stins cu putin suc de lamaie, apoi apa si faina . Am omogenizat totul pana am obtinut un...Citeste continuarea
Tocana de porc la ceaun - Reteta...
Postat de: Constelatialeu in PorcCum se prepara Tocana de porc la ceaun - Reteta savuroasa ideala pentru gurmanzi Mai intai pregatim toate ingredientele.Taiem ceapa solzisori,ardeiul in bucati mai maricele,rosii mari le...Citeste continuarea
Tartă rapidă cu mere
Postat de: Studenta_la_cratita in DulciuriAm curățat merele de coajă și le-am dat prin răzătoarea mare. Am scos aluatul din ambalaj si am măsurat tava. Ce era în plus am dat deoparte și am tăiat fâșii. Am...Citeste continuarea
Tort clasic de ciocolata
Postat de: daniastefania in TorturiSe separa ouale. Galbenusurile se mixeaza cu untul si zaharul cam 5 minute. Se adauga ciocolata, pe care o topim in prealabil pe bain-marie. Amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam nucile...Citeste continuarea
Tarta cu prune si gem
Postat de: RuxyRux in DulciuriIntr-un vas larg pentru framantat dam untul rece pe razatoare, adaugam oul, zaharul, coaja de lamaie, vanilia, faina si praful de copt stins cu lamaie si framantam pana vom omogeniza aluatul de...Citeste continuarea
Tocanita cu carne de curcan si...
Postat de: licurici_lra in CurcanAm tocat legumele: ceapa verde, ardeiul bulgaresc si morcovul rondele, ceapa alba solzisori, iiar gogosarul bastonase. Am spalat carnea, am lasat-o la scurs, apoi am prajit-o putin, adaugand...Citeste continuarea
Tiramisu reteta cu piersici
Postat de: ralu_ca in TorturiTiramisu reţetă originală Cateva(6-7) din piesici le-am taiat felii subtiri, iar celelalte le-am pus in blender si le-am facut piure. Intr-un vas am pus mascarponele cu 5 linguri...Citeste continuarea
Tocanita de pipote de pui
Postat de: momo121 in PuiSpalam bine pipotele si le taiem bucati. Ceapa o taiem marunt. Intr-o tigaie punem uleiul si calim ceapa cateva minute, peste adaugam pipotele si lasam pana scade toata apa lasata de pipote....Citeste continuarea
Tartă cu brânză și legume
Postat de: Bunica in Aperitive / GarnituriMixează bine albusurile cu sare. Adaugă gălbenușurile pe rând. Pune brânza rasă,făină,uleiul s aestecă ușor cu o paetă. Compoziția pune-o într-o tavă de yena...Citeste continuarea
Tocanita de pulpe la ceaun
Postat de: lili in Mancaruri cu carnePunem untura in ceaun . Cand s-a topit adaugam pulpele, le prajim si le scoatem intr-un vas. Adaugam ceapa, o parim pana devine cristalina. Punem din nou pulpele si apa cat sa le acopere. Cand au...Citeste continuarea
Tocanita de pui cu naut si galuste...
Postat de: lili in PuiTaiem ceapa si o pune la calit impreuna cu morcovul taiat rondele. Adaugam pulpele si apa cat sa le acopere. Le lasam la fiert. Cand incep sa fiarba adaugam si nautul. Mai lasam sa fiarba cateva...Citeste continuarea
Tort pavlova
Postat de: lili in TorturiPreincalzim cuptorul, flacara trebuie sa fie la minim! Apoi batem albusurile impreuna cu sarea pana cand obtinem o spuma tare si lucioasa. Punem apoi zaharul, putin cate putin (cam o lingura...Citeste continuarea
Tort cu dulceata de trandafiri
Postat de: Constelatialeu in TorturiBlat: Mai intai pregatim cratita in care coacem blatul. Tapetam cu hartie de copt o cratita cu diametrul de 20 cm. Apoi ne apucam sa batem albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si batem...Citeste continuarea
Tocanita din carne de porc cu orez...
Postat de: reisnaor_2006 in PorcSe taie carnea de porc cubulete. Se incinge uleiul intr-o oala si se prajeste carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se...Citeste continuarea
Tarta cu prune si iaurt
Postat de: mirela0911 in PrajituriIntr-un bol se amesteca faina, zaharul pudra, praful de sare si praful de copt. Se taie untul rece bucatele mici, se bate oul bine si se toarna peste faina. Se amesteca toate ingredientele bine,...Citeste continuarea
Tagliatelle cu carnati in sos de vin
Postat de: Satisfyyourcravings in PasteSe incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu si se prajeste carnea din carnati pe toate partile, pana prinde o culoare bruna, avand grija sa nu o se sfarame complet. Se scoate...Citeste continuarea
Tagliatelle cu praz si pangratatto...
Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie OliverSe incalzeste putin ulei de masline si 1 lingurita de unt intr-o tigaie. Se adauga usturoiul, cimbrul si prazul. Se amesteca astfel incat prazul sa fie invelit in ulei. Se adauga vinul, sare,...Citeste continuarea
Tarte portugheze
Postat de: licurici_lra in DulciuriSe presara scosrtisoara peste foaie de aluat intinsa, se ruleaza si se da 10 min la rece. Se scoate, se taie rulouri, se pun in tava cu forme de briose unsa cu putin ulei sau unt si se da la...Citeste continuarea
Tocanita cu carne de vita
Postat de: CameliaComan in VitaPentru inceput spalam bine carnea, dupa care o uscam bine si o taiem cubulete mai mici.O presaram cu faina iar intr-o oala(eu am folosit o oala mai lata ca sa aiba loc si in cuptor) incingem 3-4...Citeste continuarea
Tarta cu crema de vanilie si capsuni
Postat de: deyutzky in DulciuriAluat: Amestecam intr-un bol toate ingredientele: oul, galbenusul, untul taiat bucati sau dat pe razatoarea mare, laptele, zaharul, praful de copt, esenta si praful de sare si framantam un...Citeste continuarea
Tocanita cu vinete si ardei
Postat de: violeta30 in Mancaruri de legumeSe spala ceapa si se taie cubulete si se caleste in ulei. Taiem si ardeiul cubulete si adaugam peste ceapa calita. Rosiile le pasam, dar mai inainte indepartam coaja trecand capatul netaios al...Citeste continuarea
Tocana de fasole verde pentru iarna
Postat de: merisor67 in ConserveSpalam si curatam bine toate legumele, apoi le tocam marunt. Fasolea verde o tocam mai marisoara, dupa ce i-am inlaturat capetele, bineinteles. Asezam vasul cu uleiul pe foc, iar cand uleiul...Citeste continuarea
Tort brownies cu mini choux-uri
Postat de: gicuta69 in TorturiMini choux-uri: Apa si uleiul se toarna intr-o craticioara, se adauga sarea si se pune pe foc. Cand incepe sa clocoteasca dam deoparte si adaugam toata faina deodata, amestecam bine si lasam sa...Citeste continuarea
Tarta cu spanac si branzeturi la...
Postat de: CulinaryRainbow in Slow CookerAm pus spanacul decongelat și stors de apă într-un vas împreună cu brânzeturile, iar după ce le-am amestecat am adăugat sarea, un ou și 50 g de pesmet, apoi am...Citeste continuarea
Tartine "Antipasti" rulate
Postat de: ctlina in Aperitive / GarnituriCu un rulou intindem feliile de paine ca pentru un aluat, pana obtinem felii subtiri de 3 mm grosime. Tartine cu Tapenade - 2 bucati: Amestecam pasta de masline cu 2 linguri de...Citeste continuarea
Tocana de miel la slow cooker...
Postat de: CulinaryRainbow in Slow CookerPentru că stau prost la capitolul răbdare și pentru că v-am spus deja că ador carnea de miel, am trișat puțin și am fiert ușor pulpa în oala sub presiune. De fel,...Citeste continuarea