Miel umplut facut in cuptor la temperatura joasa

de danakarin in Oaie, 27 Apr 2013 | 5405 vizualizari

 

Am folosit tehnica de gatit la temperatura joasa pe care v-am prezentat-o la pui la cuptor, la mielul umplut. A fost foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • O pulpa de miel
  • coaste de miel
  • 3 chifle albe
  • 2 oua
  • o legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi sau usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 morcovi
  • ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel umplut facut in cuptor la temperatura joasa:

Am spalat  pulpa de miel si am pus carnea peste noapte intr-o saramura ( 60 de g de sare la 1 litru de apa) A doua zi am sters carnea bine, am indepartat pielea si la pulpa si de la coaste ca un fel de buzunar. Am pus la inmuiat chiflele, le-am stors, le-am amestecat cu ouale, patrunjel tocat, sare, piper, usturoi tocat. Umplutura aceasta, care e destul de lichida, intre carne si piele, am cusut buzunarele, puteti de altfel sa prindeti si cu scobitori,  in asa fel incat umplutura sa nu curga afara. in partea de muschi am impanat carnea cu felii de usturoi. Am plasat friptura intr-o tava, langa am pus felii de morcovi si ceapa verde, am uns suprafata cu ulei si cu rozmarin uscat. Am lasat toul in cuptor, la temperatura joasa, cam 3 ore. Am scos-o si am lasat sa se odihneasca 15 minute. Apoi am prajit friptura jumatate de ora temperatura maxima ca sa se rumeneasca frumos. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel umplut facut in cuptor la temperatura joasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]