Melcisori cu branza si chimen

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2013 | 4262 vizualizari

 

Zilele trecute mergand la cumparaturi am vazut aluat foietaj si imediat mi-am imaginat acesti melcisori..

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat foietaj
  • 150-200 g branza telemea,
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 ou
  • chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu branza si chimen:

Se decongeleaza aluatul foietaj la temperatura camerei

-branza telemea se rade ,se adauga oul  si  zaharul vanilat ,se amesteca toate ingredientele

-compozitia obtinuta se untinde uniform pe toata suprafata alatului,, se preara chimen,se ruleaza strans,se taie felioare subtiri de 1 cm grosime,se asaza in tava cu hartie de copt si se dau la cuptor ,temperatura medie pana devin usor aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de salata verde