Mamaliguta cu pipote la cuptor

de gaby_gabytza in Ficat, 5 Mai 2013 | 3816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola ficat de porc
  • 1 caserola pipote si ranza de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • marar
  • patrunjel
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • mamaliguta
  • cascaval
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu pipote la cuptor:

Se spala bine ficatul, pipotele, ranza si le punem la fiert in apa cu sare.

Dupa ce au fiert le scurgem de apa si le taiem marunt.

Intr-o tigaie calim putin ceapa si morcovul taiat cubulete, adaugam ficatul si pipotele, mararul si lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care oprim focul si adaugam patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.

Intr-o tava termorezistenta o ungem cu ulei, adaugam un strat de mamaliguta, umplutura si deasupra mamaliguta.

Am adaugat felii de cascaval si felii de ou fiert inainte.

Dam la cuptor pana se rumeneste putin cascavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu pipote la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]