Mancarica de praz

de adry88 in Mancaruri de post, 28 Apr 2013 | 3776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 4 cartofi
  • 3 bucati de praz
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de praz:

Ciupercile,le curatam de pielita si le taim felii.

Prazul,il curatam,spalam si il taiem bucati mai mari.

Intr-o oala punem putin ulei,adaugam ciupercile,prazul si calim putin dupa care adaugam pasta de ardei,morcovul dat prin razatoare,condimente dupa gust si lasam sa fiarba cca 5 min,(vor lasa ciupercile apa)adaugam cartofii curatati si taiati si apa cat sa le cuprinda.

Lasam sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand pana cand cartoful este fiert,potrivim de sare si piper daca mai este nevoie,la final adaugam patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole rosie si porumb, reteta de post