Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul ca au si fructe aromate e un plus.
Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare si devin spuma. Adaugam zaharul si mai mixam 2-3 minute, apoi turnam laptele si uleiul mixand dupa fiecare.
La final incorporam faina amestecata cu praful de copt si chipsurile de ciocolata, mixand pe treapta cea mai mica sau amestecand cu o spatula.
Asezam cosuletele de hartie in tava de briose si cu o lingura umplem fiecare forma.
Visinele le asezam deasupra, o parte dandu-le prin faina si altele nu (cele date prin faina raman deasupra).
Dam la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de aprox 25-30 minute.
Verificam cu o scobitoare daca sunt coapte.
Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca si pudram cu zahar pudra.
Servim cu o cana de ceai la micul dejun sau la o poveste cu prietenii.
1
puteti folosi si visine din compot