Nu stiam ce pot sa fac cu un piept de pui ramas de duminica de la puiul pe sticla, evident, era sec si a trebuit sa improvizez ceva rapid. Iar rezultatul a fost unul deosebit! Va recomand cu incredere sa incercati aceasta reteta rapida si gustoasa.
Buchetelele de brocolli se fierb 10-12 minute.
Intr-o tigaie wok, sau orice altfel de tigaie mai marisoara, se pune untul la topit. Pieptul de pui se taie fasii iar ciupercile se tai in 4.
Se soteaza 5 minute in unt pieptul de pui dupa care se adauga ciupercile care se soteaza si ele inca 5 minute.
Buchetele de brocolli se pun si ele in tigaie peste restul ingredientelor.
Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, busuioc si oregano.
Separat se amesteca smantana cu legatura de marar si se pune in tigaie dupa care se serveste alaturi de cei dragi.
1
in smantana se poate pune putin lapte pentru a o subtia