A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Gustare Dukan

Postat de: botcrina in Cook and smile

Într-un pahar înalt (cupă) aşezăm în straturi toate ingredientele în ordinea următoare: prima dată punem o lingură de tărâţe de ovăz, apoi zemeura şi...Citeste continuarea

Galuste pufoase de gris

Postat de: Creatsa in Supe

Se separa albusurile de galbenusuri. Intr-un bol se bat albusurile cu un praf de sare pana devin spuma tare.(de preferat cu telul) Se adauga galbenusurile si se amesteca usor. Grisul se...Citeste continuarea

Garnitura de cartofi taranesti (de...

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Ceapa se curata, se spala si se taie julien. Ardeii se curata, se spala si se taie patratele. Cartofii se pun la fiert, in coaja, in apa cu sare pentru 15 minute. Se trec pe sub apa rece,...Citeste continuarea

Granita de pepene roşu

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Într-un castron se pun toate ingredientele şi se zdrobesc cu mixerul vertical până se obţine un lichid. Se toarnă compoziţia într-o tavă şi se dă la congelator. Se...Citeste continuarea

Gustare cu oua condimentate

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Se fierb 6 oua ( sa fie tari). Se caleste ceapa, apoi se adauga morcovul si se continua inca 10 minute. Se adauga pasta de ardei si se mai prajeste putin. Se adauga pesmetul, apoi dupa ce se...Citeste continuarea

Gogosi cu lamaie si crema de branza

Postat de: Iuliaj in Dulciuri

Preincalzim cuptorul la 180 grade C. Intr-un bol amestecam faina cu sarea si praful de copt. In alt bol amestecam restul ingredienteleor si le mixam pana formam o "crema" omogena. Peste...Citeste continuarea

Gogosi fragede cu iaurt

Postat de: Alina26 in Dulciuri

Punem la incalzit laptele cu zaharul si pastaie de vanilie si amestecam pana ze topeste zaharul. Dupa ce s-a racit laptele punem drojdia si amestecam pana se dizolva drojdia. Intr-un bol punem...Citeste continuarea

Ghiveci de legume

Postat de: Mokuska in Mancaruri de post

Ceapa si ardeii se curata, se spala, se taie julienne si se pun la calit in putin ulei sub capac, la foc foarte mic. Rosiile se oparesc, se decojesc si se toaca nu foarte marunt. Orezul se fierbe,...Citeste continuarea

Gogosi uriase si pufoase

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Intr-un castron cernem faina,in mijloc punem zaharul,zaharul vanilat,coaja de lamaie ,galbenusurile si oul intreg.Separat,cubul de drojdie amestecat cu 2 lingurite de zahar si un praf de sare se...Citeste continuarea

Gogosi rapide cu iaurt

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Punem ouale intr-un bol, le amestecam cu zaharul si le batem cu un tel. Adaugam iaurtul si esenta, apoi praful de copt amestecat cu faina.  Amestecam bine cu telul pana cand...Citeste continuarea

Gulas de porc in sos de vin cu ceapa

Postat de: aliliana in Porc

Intr-o tigaie se pune ulei la incins. Intre timp carnea- cubulete a fost pregatita cu sare piper. Cand uleiul s-a incins bine punem carnea si 2-3 graunti de usturoi. O lasam sa faca o crusta...Citeste continuarea

Gogosi umplute cu dulceata de capsuni

Postat de: Diana_Maria in Dulciuri

Intr-un vas, drojdia uscata se amesteca cu faina si cu sarea si apoi se adauga apa calduta si se framanta pana se dezlipeste de pe vas. Apoi se pune cate putin ulei pe maini pana incorporam...Citeste continuarea

Granita de pepene rosu

Postat de: robert_badica in Cocktail

Pepenele se decojeste de coaja,i se scot semintele si se pune in robotul de bucatarie impreuna cu zeama de lamaie si zaharul pudra.Se mixeaza pana ce devine o compozitie lichida.Se toarna...Citeste continuarea

Ghiveci cu legume

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri de post

Mai intai ne pregatim toate legumele, spalate, taiate, unele rondele, altele pestisor, altele julien. Dupa ce le-am taiat pe toate le dam un praf de sare si piper. Luam un vas de yena incapator,...Citeste continuarea

Gogosi cu scortisoara

Postat de: lucy2002 in Dulciuri

Cernem faina intr-un bol si ii facem o adancitura la mijloc. Drojdia o frecam cu o lingura de zahar dupa care presaram faina si o lasam sa creasca. Batem ouale cu zahar, adaugam laptele caldut si...Citeste continuarea

Gratar de porc cu cartofi prajiti :)

Postat de: papabundetot in Porc

Acum 2 seri scosesem din congelator pulpa de porc cu gandul de a face un gratar pentru ca imi era dor de gustul acela pe care il da prepararea carnii la gratar,insa,am lasat carnea la dezghetat in...Citeste continuarea

Gogosi inelus

Postat de: robert_badica in Dulciuri

Se dizolva drojdia in lapte caldut,apoi se adauga restul ingredientelor si se amesteca.Se lasa la dospit 1h.Se intinde aluatul si se formeaza cercuri cu ajutorul unui pahar.La mijloc se decupeaza...Citeste continuarea

Gogosele de dovlecel cu branza

Postat de: Iuliaj in Dulciuri

Dovlecelul il curatam, radem pe razatoarea mare si il punem la scurs intr-o sita. Il lasa 15 minute apoi il punem intr-un bol. Peste el adaugam ouale si zaharul. Amestecam grisul cu pesmetul si...Citeste continuarea

Gem de cireşe

Postat de: diaconta in Dulceata / Gem

Am spalat ciresele,le-am scos sâmburii si apoi le-am tocat în robot. Le-am pus  sa fiarba fara zahar timp de 15 minute ,într-o cratita cu fundul mai gros. Dupa 15...Citeste continuarea

Gem/dulceaţă de zmeură

Postat de: diaconta in Dulceata / Gem

Zmeura am pus-o într-o sita si am spalat-o cu un jet foarte uşor de apa. Am lasat-o sa se scurga,apoi am pus-o într-o cratita cu o lingura de zahar si am fiert-o 10 minute. Dupa...Citeste continuarea

Granita de pepene rosu (reteta video)

Postat de: farfuriavesela in Sirop / Compot

Pepenele se mixeaza cu sucul de lamaie si zaharul pudra Se toarna amestecul intr-o cutie si se pune la congelator Se lasa 3 ore la congelator Din ora in ora se scoate si se amesteca...Citeste continuarea

Gem de visine

Postat de: delia64 in Dulceata / Gem

Se pun visinele intr- un vas de inox cu fund dublu , se aseaza o plita pe ochiul aragazului  pe care asezam vasul cu visine . Se adauga zaharul daca dorim gemul mai dulce . Amestecam...Citeste continuarea

Guguluf cu visine

Postat de: Dya in Prajituri

Mixam ouale spuma, impreuna cu zaharul si rand pe rand, adaugam restul ingredientelor: laptele/apa, uleiul, praful de copt si faina, iar la final, optional, aromele. Se omogenizeaza totul (aluatul...Citeste continuarea

Gem de capsuni

Postat de: deyutzky in Dulceata / Gem

Capsunile le spalam, le curatam bine si le punem intr-un bol mare. Peste capsuni adaugam zaharul si framantam bine cu mainile pana se dizolva zaharul. Lasam deoparte aprox. 30 de minute. Intre...Citeste continuarea

Gogosi super rapide

Postat de: caroline in Dulciuri

Incepem prin a pune ulei la incins,la foc mic intr-o craticioara mai adanca. Intr-un bol punem faina,oul,iaurtul,praful de copt,coaja rasa de lamaie,varful de sare si zaharul. Amestecam bine...Citeste continuarea

Ghiveci (tocana de legume)

Postat de: babi5 in Mancaruri de post

Rosiile se oparesc, se decojesc si se toaca marunt. Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se toaca. Orezul se spala bine si se lasa in apa pana cand il folosim. Intr-o cratita punem uleiul,...Citeste continuarea

Gem de caise – Multicooker

Postat de: madi_marin in Dulceata / Gem

Ambele tipuri de zahăr se amestecă. La fel şi fructele. În cuva aparatului se pun straturi alternative de fructe şi zahăr. Se selectează programul BOIL şi se apasă...Citeste continuarea

Gem asortat (caise, piersici si...

Postat de: merisor67 in Dulceata / Gem

Spalam bine fructele si le lasam la scurs, apoi le scoatem samburii. Nu am mai cantarit fructele dupa scoaterea samburilor, deoarece eu la gem nu pun zaharul in cota parte ci il pun dupa gust,...Citeste continuarea

Gulas picant unguresc- Pikáns gulyás

Postat de: Mokuska in Vita

Carnea se spala si se taie cubulete mai mici. Bucatile se calesc in 2-3 linguri de ulei, pana isi schimba putin culoarea. Adaugam apa fiarta si lasam la fiert. Pana fierbe carnea curatam si...Citeste continuarea

Galuste din branza de vaci cu sos

Postat de: sufletista in Mancaruri de legume

Pentru  galuste amestecam ingredientele intr-un bol adaugand faina pana rezulta un aluat care nu este lipicios(dar nici foarte tare),cu mana umeda formam galustele, Intre timp punem apa...Citeste continuarea

Gem asortat

Postat de: Constelatialeu in Dulceata / Gem

Fructele congelate le-am pus in robot si le-am mixat pana au devenit o pasta.Apoi le-am puns intr-o cratita am adaugat 1 kg de zahar si am pus cratita pe foc,cu focul mediu.Am luat spuma formata...Citeste continuarea

Gnocchi din spanac cu sos alb de...

Postat de: simona72 in Mancaruri de legume

Spanacul, l-am lasat peste noapte in frigider la dezghetat. Feliile de paine le-am inmuiat in lapte, apoi le-am scurs intre palme de surplusul adunat. Am pus in blenderul robotului spanacul,...Citeste continuarea

Guguluf cu crema de iaurt si cirese

Postat de: delia64 in Prajituri

Se amesteca galbenusurile cu zaharul  , praful de sare , apa , uleiul . Batem albusurile spuma , le amestecam cu compozitia de mai sus , cacaoa , faina si pfaful de copt . Se pune...Citeste continuarea

Guguluf cu nuca si iaurt

Postat de: postavaru in Prajituri

Mixam ouale cu zaharul pana cand isi dubleza volumul apoi adaugam extractul de vanilie. Adaugam apoi uleiul in fir subtire, mixand continuu. Amestecam faina cu nuca si praful de copt si o...Citeste continuarea

Gem de cirese

Postat de: Carmen_Ana in Dulceata / Gem

Am spalat ciresele sub jet de apa,apoi le-am eliminat samburii. Am asezat in oala aparatului ciresele si zaharul tos,apoi am tinut oala la rece cca 30-40 minute,pana si-au lasat ciresele zeama....Citeste continuarea

Gem de piersici, caise si portocale

Postat de: Oana in Dulceata / Gem

Piersicile si caisele le-am spalat si le-am taiat in cubulete, cu coaja cu tot. Portocalele le-am curatat de coaja, inclusiv partea alba, le-am taiat pe jumatate si cu ajutorul unui cutit bine...Citeste continuarea

Guguluf si briose cu goji

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Intai separam albusurile de galbenusuri. Batem spuma albusurile cu 5 linguri de zahar si un praf de sare. Separat mixam galbenusurile cu alte cinci linguri de zahar, zaharul vanilat, un varf...Citeste continuarea

Gulas rapid

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Ardeii, ceapa, morcovul, fenelul si marul se taie fasii. Se calesc la foc rapid, in 2 linguri de ulei, cateva minute, apoi se adauga sare si piper, paprika, usturoiul pisat, foile de dafin, otetul...Citeste continuarea

Gelatina de cocos

Postat de: xana in Dulciuri

Gelatina se pune in apa sa se inmoaie.  Laptele de cocos, frisca, laptele condensat si cele 2 linguri de fulgi de cocos se pun pe foc si cand incep sa dea in clocot le dam deoparte si le...Citeste continuarea

Gem de cirese

Postat de: AlexandraOrdean in Dulceata / Gem

Scoatem samburii din cirese si le spalam bine. Le punem intr-un vas incapator cu un kg de zahar deasupra pana a doua zi. A doua zi le punem in cratita si le fierbem, adaugand...Citeste continuarea

Ghebe la tigaie, cu usturoi verde...

Postat de: privatelaura in Aperitive / Garnituri

Decongelam sau spalam ghebele, depinde de care avem si le lasam la scurs. Spalam si tocam verdeata si usturoiul. Folosim o tigaie, punem un strop de ulei de masline. Lasam sa se incinga un...Citeste continuarea

Gogosi glazurate

Postat de: pushaa in Dulciuri

  Amestecam drojdia cu 1 lingura de zahar si lasam sa se inmoaie. Amestecam drojdia cu 2 linguri de faina si putin lapte caldut, cam cat sa obtinem o compozitie cu o consistenta asemanatoare...Citeste continuarea

Guguluf colorat (din albusuri)

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Batem spuma albusurile cu zaharul si praful de sare pana obtinem o spuma ferma si lucioasa, ca de bezele.Incorporam si praful de copt, apoi impartim spuma obtinuta in doua vase. In primul vas...Citeste continuarea

Guguluf cu mascarpone si capsuni

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Batem spuma albusurile cu un praf de sare si 3 linguri de zahar tos. Frecam galbenusurile cu alte 3 linguri de zahar,praful de copt, semintele de mac si...Citeste continuarea

Gris cu lapte la Multicooker

Postat de: TAB1TA in Mancare copii

Se pune laptele in vasul aparatului. Se adauga zaharul vanilat. Se selecteaza programul Stew  pe 20 de minute. Apasam butonul start si inchidem capacul.  Dupa 10-15 minute se...Citeste continuarea

Ghimbir cu miere

Postat de: momo121 in Sirop / Compot

Curatam ghimbirul de coaja si le taiem felii subtiri. Punem feliile intr-un borcanel si adaugam mierea, pana acoperim. Lasam la macerat 7 zile in loc racoros, apoi il putem consuma dupa...Citeste continuarea

Ghiveci de legume la Multicooker

Postat de: gaby_d in Mancaruri de post

Pregateste aparatul Philips Multicooker. Seteaza din meniu functia FRY, pune putin ulei la incins. Toate legumele curata-le si spala-le. Taie ceapa juliene si morcovul cubulete si pune-le...Citeste continuarea

Gris cu lapte si dulceata de cirese

Postat de: carla27carla in Mancare copii

Se pune la fiert laptele cu 4 lg zahar si o lgt de esenta de vanilie,se adauga grisul in ploaie si se amesteca energic cu telul ca sa nu se prinda de vas si sa nu faca cocoloase.Cand capata...Citeste continuarea

Gris cu lapte

Postat de: Teo007 in Dulciuri

Se pune laptele la fiert cu zaharul. Cand da in clocot, presaram grisul amestecand cu un tel sau o lingura de lemn. se amesteca pana cand grisul este fiert.  Se aseaza pe o farfurie, se...Citeste continuarea

Galuste din urda cu sos de rosii

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de legume

Galustele:  Intr-un bol punem urda framata, ouale, cascavalul dat pe razatoarea mica, sare, piper si busuiocul uscat. Le amestecam cu mana, apoi incorporam faina. Vom obtine un aluat...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]