Foarte buni!
Ceapa se curata, se spala si se taie julien.
Ardeii se curata, se spala si se taie patratele.
Cartofii se pun la fiert, in coaja, in apa cu sare pentru 15 minute.
Se trec pe sub apa rece, se lasa la racit, se curata de coaja si se taie bucati potrivite.
Intr-o cratita punem uleiul si calim ceapa 3-4 minute.
Se adauga ardeii si se mai caleste totul 4-5 minute.
Se adauga boiaua, vegeta si piper dupa gust.
Se adauga cartofii taiati si se amesteca bine.
Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15 minute.
Se adauga verdeata si se amesteca bine.
Se gusta, se potriveste de sare si se reintroduce in cuptor pentru inca 10-15 minute.
Cand prinde putina culoare este gata.
Este buna si garnitura daca nu este post.
Pofta Buna!
1
Se pot pune si alte condimente dupa gust.
2
Cartofii nu se fierb mai mult ca sa nu se sfarame la taiere.