O mancarica plina de culoare si savoare pregatita in vasul Zepter.
In vasul Zepter se pune putin ulei in care se caleste ceapa tocata marunt si ciupercile, cand s-au inmuiat se adauga morcovul taiat feliute subtiri apoi se pune si ardeiul gras si cel capia tocat cubulete.
Legumele se calesc la foc mediu spre mic cu capacul asezat la oala, pana ce acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi.
Intre timp se curata si taie cubulete cartofii si dovleceii, se adauga in oala si se pune apa fierbinte cat sa acopere putin legumele.
Rosiile se oparesc, decojesc si se toaca apoi se adauga la mancare.
Se lasa pe foc cu capacul pus inca 10 min. iar la final se presara patrunjel tocat si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
1
Se poate toca si presara marar in loc de patrunjel.
2
Si vinete taiate cubulete se poate adauga la aceasta mancarica.