Affogado
Postat de: Satisfyyourcravings in DulciuriSe aseaza inghetata intr-un pahar si se toarna cafeaua fierbinte deaspra. Se presara nuci Pecan si fistic deasupra si se consuma imediat. Citeste continuarea
Aripioare cu cartofi natur
Postat de: eumimi in PuiAripioarele se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc frumos si sunt facute. Se scot pe un servet care sa absoarba surplusul de ulei si se sareaza dupa gust. Cartofii se taie...Citeste continuarea
Adunare generala de carnati cu...
Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carneAm scos de la congelator carnatii si fasolea . Am curatat si spalat legumele . Am oparit carnatii timp de 5 minute in apa clocotita . Am scurs apa si i-am portionat ....Citeste continuarea
Aperitive cu piept de pui si oua de...
Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / GarnituriTocam marunt pieptul de pui fiert sau calit in putin unt(eu am avut ramas de la o friptura) si dam pe razatoare cascavalul. Cu ajutorul unei forme rotunde decupam cercuri din miezul...Citeste continuarea
Aperitiv cornuri cu salam si...
Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / GarnituriDizolvam pliculetul de drojdie in doua trei linguri de lapte cald. Untul sau margarina il dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat moale si nelipicios....Citeste continuarea
Aperitiv ardei umpluti cu branza
Postat de: andaoana in Aperitive / GarnituriArdeii ii spalam bine cu apa rece si ii uscam. II coacem pe gratar sau in cuptor pana cand se desprinde coaja de pe ei si se inmoaie. II punem la racit intr-o strecuratoare si presaram sare...Citeste continuarea
Amandine
Postat de: eumimi in PrajituriSe bat ouale cu zaharul pana cand se topeste zaharul. Se adauga faian, praful de copt si cacao si se mixeaza in continuare pana cand se omogenizeaza compozitia. Se toarna in tava tapetata cu...Citeste continuarea
Aperitiv satios cu cartofi si oua
Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / GarnituriCartofii ii curatam si-i taiem subtiri. Feliem kaizerul, ardeiul kapia, iar cascavalul il dam pe razatoare. Intr-un vas yena punem cartofii taiati, ii saram, radem unt deasupra si ii lasam la...Citeste continuarea
Aperitive cu somon
Postat de: Criss in Aperitive / GarnituriIntr-un bol se pune somonul (o feliuta o pastram pentru decor), crema de branza si iaurtul si se mixeaza cu blenderul vertical pana rezulta o crema fina si omogena. Eu am preferat sa folosesc...Citeste continuarea
Ardei umpluti- Punjene paprike
Postat de: ctlina in Mancaruri cu carneCuratam si taiem ceapa marunt. Calim ceapa in uleiul de masline, adaugam orezul si-l calim pana devine translucid. Adaugam 10 cl de apa si lasam pe foc pana cand apa se evapora. Intr-un...Citeste continuarea
Alivanca cu branza dulce de vaci
Postat de: momo121 in DulciuriIntr-un bol amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam ouale unul cate unul, punem iaurtul, smantana, vanilia, esenta, amestecam putin pana omogenizam toate ingredientele, iar la sfarsit punem...Citeste continuarea
Altfel de Indiene
Postat de: anuta in Prajituri1. Albusul il batem cu sare apoi cu zaharul turnat cate putin, incorporam galbenusul zdrobit, esenta si faina cernuta si amestecata cu praful de copt. Se unge o tava cu un pic de ulei, se...Citeste continuarea
Andive_barcute
Postat de: ralu_ca in Aperitive / GarnituriIntr-un vas punem tonul, sare, piper, patrunjel tocat, 3-4 linguri crema philadelphia, albusurile tocate marunt si cateva capere si zeama de lamaie, apoi omogenizam pana obtinem o crema....Citeste continuarea
Aripioare glazurate cu legume picante
Postat de: amalia01 in PuiIn tigaia wok pui uleiul si il incingi. Torni legumele congelate si adaugi 100 ml de apa. Condimentezi cu sare si piper. Lasi totul la foc mic pana cand scade apa. Adaugi...Citeste continuarea
Aperitive in crusta de paine
Postat de: Meea in Aperitive / GarnituriPrima data pregatim sosul: punem uleiul la incins apoi adaugam faina amestecand repede.Dupa ce faina si-a schimbat putin culoarea adaugam pasta de tomate.Punem apoi si apa ( in functie de cat de...Citeste continuarea
Ardei umpluţi la slow cooker...
Postat de: Dya in Slow CookerCurăţăm ardeii, îi spălăm în interior şi îi lăsăm să se scurgă de apă. Ceapa şi morcovul tocate mărunt se călesc, în câteva linguri cu ulei,...Citeste continuarea
Amandine
Postat de: aliliana in DulciuriBlatul: albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat cu un praf de sare si zaharul pus lingura cu lingura pana devine o bezea lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu apa si uleiul si se...Citeste continuarea
Aperitive, antreuri, mizilicuri,...
Postat de: Constelatialeu in Aperitive / GarnituriToate acestea necesita nu neaparat o tehnica de pregatire, tot ce am avut eu pe masa, mai putin salam, cascaval, sunca sisi si branza, restul sunt pregatite de mine.Iti trebuie vointa, placere si...Citeste continuarea
Aperitiv floare cu carne si cas dulce
Postat de: Constelatialeu in Aperitive / GarnituriIntindem aluatul, il decupam cu o forma in 12 ''floricele. Ungem formele de silicon cu ulei si asezam ''floricelele. Amestecam carnea tocata cu morcovul ras,ceapa taiata marunt si oul, apoi...Citeste continuarea
Aripioare la cuptor
Postat de: Constelatialeu in PuiSpalam si curatam aripioarele de eventualele impuritati. Cartofii si morcovii, curatati si taiati, cubulete si rondele, ii amestecam cu sare si piper. Intr-o tava rotunda de ceramica sezam...Citeste continuarea
Aperol Spritz
Postat de: dantes in CocktailSe amesteca bine toate ingredientele se adauga o felie de portocala si cine doreste un cub de gheata. Citeste continuarea
Alba ca Zapada
Postat de: Dya in PrajituriPentru foi: Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul (inclusiv cel vanilat) pana ce se obtine o spuma cremoasa. Se presara coaja de lamaie si se amesteca pentru incorporare....Citeste continuarea
Amandina
Postat de: Lina24 in PrajituriBlat : se bat albusurile bezea cu zaharul , galbenusul se freaca cu uleiul dupa care se amesteca cu albusul .Apoi se adauga apa , faina , cacao si praful de copt . Se tapeteaza tava cu faina ,...Citeste continuarea
Aluat de foietaj de post, o reteta...
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriCum se prepara Aluat de foietaj de post, o reteta delicioasa de familie: Intr-un castron se pun apa, uleiul, sarea, drojdia si putina faina si se amesteca. Se pune faina treptat, framantand...Citeste continuarea
Aperitiv festiv- Mini cheeseburger
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriSe amesteca toate ingredientele pentru burger. Se imparte carnea in 8 bile, se aplatizeaza usor si se prajesc pe un gratar fierbinte cateva minute. Se intorc, se aseaza branza deasupra si se lasa...Citeste continuarea
Aperitiv festiv- Carnacior invelit...
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriSe invelesc carnaciorii in fasii de bacon si se prajesc intr-o tigaie fara ulei, 5-6 minute. Se scot pe o farfurie. Se aseaza deasupra branza Cheddar, 1 castravete murat, se infige o...Citeste continuarea
Aripioare picante
Postat de: Constelatialeu in PuiMai intai taiem aripioarele in doua, le spalam, apoi le punem intr-un bol si turnam sosul de soia, amestecam si lasam cca 10 min. Intr-un castron punem faina, boiaua iute si pudra de usturoi si...Citeste continuarea
Aperitiv festiv- Mini sandvis...
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriPieptul de pui se marineaza 3-4 ore sau peste noapte, in ulei de masline amestecat cu sucul si coaja de lamaie, catelul de usturoi zdrobit, cuminul, paprika, turmeric, sare, piper, putina...Citeste continuarea
Aluat dospit umplut cu ciuperci de...
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriCiupercutele de roua se curata, se spala in mai multe ape, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei cu sare si piper dupa gust. Se lasa in tigaie pana scade toata apa lasata si se...Citeste continuarea
Amandine
Postat de: robert_badica in PrajituriBlat: Separi ouale, albusurile le bati cu un praf de sare, apoi adaugi zaharul si bati pana ce devine o spuma tare. Adaugi peste albusuri apa, galbenusurile si uleiul si omogenizezi. Cu o spatula...Citeste continuarea
Alba ca zapada-Dulciurile copilariei
Postat de: simona72 in TorturiPentru foi: mixam ouale cu un praf mic de sare si zaharul pana devin spumoase si se aseamana cu o crema. Continuam mixarea si turnam pe rand cate o lingura de ulei. Dupa ce am terminat de pus...Citeste continuarea
Amandina - prajitura copilariei
Postat de: deyutzky in PrajituriBlat: Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt, cacaua si zaharul. Adaugam treptat laptele caldut, uleiul si esenta de rom si mixam bine. Impartim in 2 compozitia obtinuta....Citeste continuarea
Alivanca
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriIntr-un bol amestecam branza de vaci cu cea de oi. Adaugam galbenusurile, smantana, untul si le mixam. Punem faina, malaiul si le amestecam bine cu o lingura. Albusurile le batem spuma cu un...Citeste continuarea
Aluat ultra-rapid şi ieftin pentru...
Postat de: klausenburger in Dulciuri1. Amestecă făina cu sarea sau cu zahărul şi cu praful de copt; 2. adaugă untul moale şi amestecă (eu am folosit un robot de bucătărie care a amestecat ingredientele);...Citeste continuarea
Ardei umpluti
Postat de: hany30 in Mancaruri cu carneCele două tipuri de ceapă se taie mărunt și se pun la călit. După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea.Se lasă să-și schimbe culoarea, se adaugă pasta de...Citeste continuarea
Aluat fraged
Postat de: ralu_ca in DulciuriAm pus faina intr-un vas, am adaugat untura, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si sarea, amestecandu-le bine. Apoi am turnat galbenusurile si smantana rece, amestecand pana am obtinut un...Citeste continuarea
Apple Pie - Placinta americana cu mere
Postat de: Adele in DulciuriPentru inceput se pregateste aluatul, se amesteca toate ingredientele intr-un vas, dupa care se transfera pe masa de lucru si se framanta energic pana se topeste foarte bine untul, se lasa...Citeste continuarea
Aripi de curcan cu legume, la cuptor
Postat de: mihasara in CurcanSpalam foarte bine aripile de curcan, le taiem in doua, pentru a incapea in punga. Curatam morcovii si telina si le punem peste carne. Condimentam carnea si legumele si le...Citeste continuarea
Amandine
Postat de: mihasara in DulciuriSirop: Punem 200g zahar intr-o cratita si adaugam putina apa peste el cat sa se umezeasca si il punem pe foc. Il lasam sa se topeasca si adaugam restul de apa pana la 500ml si...Citeste continuarea
Ardei kapia in sos tomat
Postat de: violeta30 in SosuriSe curata ardeii, se spala si se toaca fasii. Intr-un vas mai mare punem uleiul, otetul, zaharul, pasta de bulion, sarea, piperul si mustarul boabe, pe care il vom pune la fiert. Cand da...Citeste continuarea
Ardei copti umpluti cu branza
Postat de: mihasara in Aperitive / GarnituriCoacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam acoperiti 10 minute. Ii curatam de coaja si de seminte. Ii umplem cu branza pe care o maruntim cu furculita pana devine o...Citeste continuarea
Ardei iuti ciresica in otet
Postat de: medioto59 in ConserveSpalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g. In fiecare borcan turnam cate 75 ml otet. Adaugam cate o lingura rasa de sare si una de zahar in fiecare borcan. Deasemeni...Citeste continuarea
Aperitivul minerului
Postat de: dantes in Aperitive / GarnituriCeafa,coastele carnatii de porc la prajim la gratar s-au in tigaie condimentam dupa gust si la asezam pe un platou din lemn alaturi de muraturi,ceapa ,masline,cascaval si ce va mai place. Citeste continuarea
Ardei iuți cu stafide conservați...
Postat de: panacris in ConserveArdeii se spală, se taie codițele dacă sunt mai lungi. Se sterilizează 3 borcane de 400 g, în care se așează estetic ardeii în borcane, printre ei strecurându-se stafidele....Citeste continuarea
Aperitiv budinca cu sunca si ardei
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriTaiem sunca presata in cubulete mici. Tot in cubulete mici taiem si ardeiul, dupa ce l-am spalat si curatat de cotoare, seminte si nervuri. Patrunjelul il spalam si il tocam marunt. Mixam...Citeste continuarea
Ardei umpluti
Postat de: gurita_ta2005 in PorcArdeii se spala, se scot capacele (dar nu se arunca), se curata bine de seminte. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si morcovul dat pe razatoarea mare si...Citeste continuarea
Ardei copti umpluti si salata...
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriSe hidrateaza stafidele in apa fierbinte. Cu ajutorul unui robot de bucatarie, se amesteca si maruntesc migdalele, pesmetul, branza si putin ulei de masline. Se umplu ardeii cu cate o...Citeste continuarea
Ardei iuti in otet cu miere
Postat de: reisnaor_2006 in ConservePuteti pune ardeii iuti fara codita in borcane sau sa-i taiati ca mine pentru a folosi mai putine borcane. Daca-i taiati, puneti...Citeste continuarea
Ardei umplut
Postat de: licurici_lra in Mancaruri cu carneAm spalat ardeiul, l-am curatat de cotor si seminte si l-am umplut cu amestecul de carne tocata, cimbru, sare, piper, orez si ceapa tocata. I-am pus int-o cratita si am umplut cu apa sa treaca de...Citeste continuarea
Aperitiv scovergi
Postat de: gicuta69 in Aperitive / GarnituriDrojdia se pune la inmuiat in putina apa calduta. Intr-un castron mare cernem faina si facem o adancitura in mijloc. Adaugam zaharul, sarea, untura (ulei) si drojdia inmuiata. Incepem sa...Citeste continuarea