A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Affogado

Postat de: Satisfyyourcravings in Dulciuri

Se aseaza inghetata intr-un pahar si se toarna cafeaua fierbinte deaspra. Se presara nuci Pecan si fistic deasupra si se consuma imediat. Citeste continuarea

Aripioare cu cartofi natur

Postat de: eumimi in Pui

Aripioarele se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc frumos si sunt facute. Se scot pe un servet care sa absoarba surplusul de ulei si se sareaza dupa gust. Cartofii se taie...Citeste continuarea

Adunare generala de carnati cu...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Am scos de la congelator carnatii si fasolea . Am curatat si spalat legumele . Am oparit carnatii timp de 5 minute in apa clocotita . Am scurs apa si i-am portionat ....Citeste continuarea

Aperitive cu piept de pui si oua de...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Tocam marunt pieptul de pui fiert sau calit in putin unt(eu am avut  ramas de la o friptura) si dam pe razatoare cascavalul. Cu ajutorul unei forme rotunde decupam cercuri din miezul...Citeste continuarea

Aperitiv cornuri cu salam si...

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Dizolvam pliculetul de drojdie in doua trei linguri de lapte cald. Untul sau margarina il dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat moale si nelipicios....Citeste continuarea

Aperitiv ardei umpluti cu branza

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Ardeii ii spalam bine cu apa rece si ii uscam. II coacem pe gratar sau in cuptor pana cand se desprinde coaja de pe ei si se inmoaie. II punem la racit intr-o strecuratoare si presaram sare...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: eumimi in Prajituri

Se bat ouale cu zaharul pana cand se topeste zaharul. Se adauga faian, praful de copt si cacao si se mixeaza in continuare pana cand se omogenizeaza compozitia. Se toarna in tava tapetata cu...Citeste continuarea

Aperitiv satios cu cartofi si oua

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii curatam si-i taiem subtiri. Feliem kaizerul, ardeiul kapia, iar cascavalul il dam pe razatoare. Intr-un vas yena punem cartofii taiati, ii saram, radem unt deasupra si ii lasam la...Citeste continuarea

Aperitive cu somon

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol se pune somonul (o feliuta o pastram pentru decor), crema de branza si iaurtul si se mixeaza cu blenderul vertical pana rezulta o crema fina si omogena. Eu am preferat sa folosesc...Citeste continuarea

Ardei umpluti- Punjene paprike

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Curatam si taiem ceapa marunt. Calim ceapa in uleiul de masline, adaugam orezul si-l calim pana devine translucid. Adaugam 10 cl de apa si lasam pe foc pana cand apa se evapora. Intr-un...Citeste continuarea

Alivanca cu branza dulce de vaci

Postat de: momo121 in Dulciuri

Intr-un bol amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam ouale unul cate unul, punem iaurtul, smantana, vanilia, esenta, amestecam putin pana omogenizam toate ingredientele, iar la sfarsit punem...Citeste continuarea

Altfel de Indiene

Postat de: anuta in Prajituri

1. Albusul il batem cu sare apoi cu zaharul turnat cate putin, incorporam galbenusul zdrobit, esenta si faina cernuta si amestecata cu praful de copt. Se unge o tava cu un pic de ulei, se...Citeste continuarea

Andive_barcute

Postat de: ralu_ca in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas punem tonul, sare, piper, patrunjel tocat, 3-4 linguri crema philadelphia, albusurile tocate marunt si cateva capere si zeama de lamaie, apoi omogenizam pana obtinem o crema....Citeste continuarea

Aripioare glazurate cu legume picante

Postat de: amalia01 in Pui

In tigaia wok  pui uleiul si il incingi. Torni legumele congelate si adaugi 100 ml de apa. Condimentezi cu sare si piper. Lasi totul la foc mic pana cand scade apa. Adaugi...Citeste continuarea

Aperitive in crusta de paine

Postat de: Meea in Aperitive / Garnituri

Prima data pregatim sosul: punem uleiul la incins apoi adaugam faina amestecand repede.Dupa ce faina si-a schimbat putin culoarea adaugam pasta de tomate.Punem apoi si apa ( in functie de cat de...Citeste continuarea

Ardei umpluţi la slow cooker...

Postat de: Dya in Slow Cooker

Curăţăm ardeii, îi spălăm în interior şi îi lăsăm să se scurgă de apă. Ceapa şi morcovul tocate mărunt se călesc, în câteva linguri cu ulei,...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: aliliana in Dulciuri

Blatul: albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat cu un praf de sare si zaharul pus lingura cu lingura pana devine o bezea lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu apa si uleiul si se...Citeste continuarea

Aperitive, antreuri, mizilicuri,...

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Toate acestea necesita nu neaparat o tehnica de pregatire, tot ce am avut eu pe masa, mai putin salam, cascaval, sunca sisi si branza, restul sunt pregatite de mine.Iti trebuie vointa, placere si...Citeste continuarea

Aperitiv floare cu carne si cas dulce

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Intindem aluatul, il decupam cu o forma in 12 ''floricele. Ungem formele de silicon cu ulei si asezam ''floricelele. Amestecam carnea tocata cu morcovul ras,ceapa taiata marunt si oul, apoi...Citeste continuarea

Aripioare la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Pui

Spalam si curatam aripioarele de eventualele impuritati. Cartofii si morcovii, curatati si taiati, cubulete si rondele, ii amestecam cu sare si piper. Intr-o tava rotunda de ceramica sezam...Citeste continuarea

Aperol Spritz

Postat de: dantes in Cocktail

Se amesteca bine toate ingredientele se adauga o felie de portocala si cine doreste un cub de gheata. Citeste continuarea

Alba ca Zapada

Postat de: Dya in Prajituri

  Pentru foi: Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul (inclusiv cel vanilat) pana ce se obtine o spuma cremoasa. Se presara coaja de lamaie si se amesteca pentru incorporare....Citeste continuarea

Amandina

Postat de: Lina24 in Prajituri

Blat : se bat albusurile bezea cu zaharul , galbenusul se freaca cu uleiul dupa care se amesteca cu albusul .Apoi se adauga apa , faina , cacao si praful de copt . Se tapeteaza tava cu faina ,...Citeste continuarea

Aluat de foietaj de post, o reteta...

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Cum se prepara Aluat de foietaj de post, o reteta delicioasa de familie: Intr-un castron se pun apa, uleiul, sarea, drojdia si putina faina si se amesteca. Se pune faina treptat, framantand...Citeste continuarea

Aperitiv festiv- Mini cheeseburger

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se amesteca toate ingredientele pentru burger. Se imparte carnea in 8 bile, se aplatizeaza usor si se prajesc pe un gratar fierbinte cateva minute. Se intorc, se aseaza branza deasupra si se lasa...Citeste continuarea

Aperitiv festiv- Carnacior invelit...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se invelesc carnaciorii in fasii de bacon si se prajesc intr-o tigaie fara ulei, 5-6 minute.  Se scot pe o farfurie. Se aseaza deasupra branza Cheddar, 1 castravete murat, se infige o...Citeste continuarea

Aripioare picante

Postat de: Constelatialeu in Pui

Mai intai taiem aripioarele in doua, le spalam, apoi le punem intr-un bol si turnam sosul de soia, amestecam si lasam cca 10 min. Intr-un castron punem faina, boiaua iute si pudra de usturoi si...Citeste continuarea

Aperitiv festiv- Mini sandvis...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se marineaza 3-4 ore sau peste noapte, in ulei de masline amestecat cu sucul si coaja de lamaie, catelul de usturoi zdrobit, cuminul, paprika, turmeric, sare, piper, putina...Citeste continuarea

Aluat dospit umplut cu ciuperci de...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Ciupercutele de roua se curata, se spala in mai multe ape, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei cu sare si piper dupa gust. Se lasa in tigaie pana scade toata apa lasata si se...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: robert_badica in Prajituri

Blat: Separi ouale, albusurile le bati cu un praf de sare, apoi adaugi zaharul si bati pana ce devine o spuma tare. Adaugi peste albusuri apa, galbenusurile si uleiul si omogenizezi. Cu o spatula...Citeste continuarea

Alba ca zapada-Dulciurile copilariei

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru foi: mixam ouale cu un praf mic de sare si zaharul pana devin spumoase si se aseamana cu o crema. Continuam mixarea si turnam pe rand cate o lingura de ulei. Dupa ce am terminat de pus...Citeste continuarea

Amandina - prajitura copilariei

Postat de: deyutzky in Prajituri

Blat: Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt, cacaua si zaharul. Adaugam treptat laptele caldut, uleiul si esenta de rom si mixam bine. Impartim in 2 compozitia obtinuta....Citeste continuarea

Alivanca

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu cea de oi. Adaugam galbenusurile, smantana, untul si le mixam. Punem faina, malaiul si le amestecam bine cu o lingura. Albusurile le batem spuma cu un...Citeste continuarea

Aluat ultra-rapid şi ieftin pentru...

Postat de: klausenburger in Dulciuri

1. Amestecă făina cu sarea sau cu zahărul şi cu praful de copt; 2. adaugă untul moale şi amestecă (eu am folosit un robot de bucătărie care a amestecat ingredientele);...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: hany30 in Mancaruri cu carne

Cele două tipuri de ceapă se taie mărunt și se pun la călit. După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea.Se lasă să-și schimbe culoarea, se adaugă pasta de...Citeste continuarea

Aluat fraged

Postat de: ralu_ca in Dulciuri

Am pus faina intr-un vas, am adaugat untura, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si sarea, amestecandu-le bine. Apoi am turnat galbenusurile si smantana rece, amestecand pana am obtinut un...Citeste continuarea

Apple Pie - Placinta americana cu mere

Postat de: Adele in Dulciuri

Pentru inceput se pregateste aluatul, se amesteca toate ingredientele intr-un vas, dupa care se transfera pe masa de lucru  si se framanta energic pana se topeste foarte bine untul, se lasa...Citeste continuarea

Aripi de curcan cu legume, la cuptor

Postat de: mihasara in Curcan

Spalam foarte bine aripile de curcan, le taiem in doua, pentru a incapea in punga. Curatam morcovii si telina si le punem peste carne. Condimentam carnea si legumele si le...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: mihasara in Dulciuri

Sirop: Punem 200g zahar intr-o cratita si adaugam putina apa peste el cat sa se umezeasca si il punem pe foc. Il lasam sa se topeasca si adaugam restul de apa pana la 500ml si...Citeste continuarea

Ardei kapia in sos tomat

Postat de: violeta30 in Sosuri

Se curata ardeii, se spala si se toaca fasii.  Intr-un vas mai mare punem uleiul, otetul, zaharul, pasta de bulion, sarea, piperul si mustarul boabe, pe care il vom pune la fiert. Cand da...Citeste continuarea

Ardei copti umpluti cu branza

Postat de: mihasara in Aperitive / Garnituri

 Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam acoperiti 10 minute. Ii curatam de coaja si de seminte. Ii umplem cu branza pe care o maruntim cu furculita pana devine o...Citeste continuarea

Ardei iuti ciresica in otet

Postat de: medioto59 in Conserve

Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g. In fiecare borcan turnam cate 75 ml otet. Adaugam cate o lingura rasa de sare si una de zahar in fiecare borcan. Deasemeni...Citeste continuarea

Aperitivul minerului

Postat de: dantes in Aperitive / Garnituri

Ceafa,coastele carnatii de porc la prajim la gratar s-au in tigaie condimentam dupa gust si la asezam pe un platou din lemn alaturi de muraturi,ceapa ,masline,cascaval si ce va mai place. Citeste continuarea

Ardei iuți cu stafide conservați...

Postat de: panacris in Conserve

Ardeii se spală, se taie codițele dacă sunt mai lungi. Se sterilizează 3 borcane de 400 g, în care se așează estetic ardeii în borcane, printre ei strecurându-se stafidele....Citeste continuarea

Aperitiv budinca cu sunca si ardei

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Taiem sunca presata in cubulete mici. Tot in cubulete mici taiem si ardeiul, dupa ce l-am spalat si curatat de cotoare, seminte si nervuri. Patrunjelul il spalam si il tocam marunt. Mixam...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Ardeii se spala, se scot capacele (dar nu se arunca), se curata bine de seminte. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si morcovul dat pe razatoarea mare si...Citeste continuarea

Ardei copti umpluti si salata...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se hidrateaza stafidele in apa fierbinte. Cu ajutorul unui robot de bucatarie, se amesteca si maruntesc migdalele, pesmetul, branza si putin ulei de masline.  Se umplu ardeii cu cate o...Citeste continuarea

Ardei iuti in otet cu miere

Postat de: reisnaor_2006 in Conserve

           Puteti pune ardeii iuti fara codita in borcane sau sa-i taiati ca mine pentru a folosi mai putine borcane. Daca-i taiati, puneti...Citeste continuarea

Ardei umplut

Postat de: licurici_lra in Mancaruri cu carne

Am spalat ardeiul, l-am curatat de cotor si seminte si l-am umplut cu amestecul de carne tocata, cimbru, sare, piper, orez si ceapa tocata. I-am pus int-o cratita si am umplut cu apa sa treaca de...Citeste continuarea

Aperitiv scovergi

Postat de: gicuta69 in Aperitive / Garnituri

Drojdia se pune la inmuiat in putina apa calduta. Intr-un castron mare cernem faina si facem o adancitura in mijloc. Adaugam zaharul, sarea, untura (ulei) si drojdia inmuiata. Incepem sa...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]