- Incalziti laptele impreuna un untul.
- Frecati bine ouale cu putina sare peste care adaugati zeama de lamaie si laptele in care am topit untul, mixand bine compozitia.
- Deaspura compozitiei turnati in cascada faina amestecata cu drojdia uscata si framantati. Va rezulta un aluat usor lipicios. Lasati la rece timp de o ora.
- Somonul se taie fasii groase de un deget, patrunjelul se taie grosier, tonul se scuge si branza se sfarama cu mana. Amestecam bine ingredientele intr-un bol ( se poate adauga un ou pentru a lega mai bine compozitia).
- Dati la incalzit cuptorul la 170 grade (mediu)
- Pe masa de lucru si pe sucitor presaram faina si impartiti aluatul in 3 parti si apoi il intindeti nu foarte subtire. Aluatul se pune in forma de tarta si se adauga umplutura.
- Dati la cuptor timp de 30 de minute sau pana se rumeneste usor.
Gustul este unul spectaculos... asa de bun incat cel mic a mancat singur o tarta!
Pofta Mare!