Aripioare de pui la cuptor cu salata de ardei copti

de Rahela Velicu in Pui, 20 Apr 2016 | 2782 vizualizari

 

In pana de idei, cu cateva ingrediente prin casa, am reusit sa fac o mancarica foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 7 aripioare de pui
  • 3-4 cartofi
  • 1 iaurt mic
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 7-8 ardei capia
  • otet
  • ulei de masline
  • zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor cu salata de ardei copti:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem in tava. Deasupra lor punem si aripioarele, le ungem bine cu iaurt, presaram sare piper si oregano.

Punem si o cana de apa in tava si dam la cuptor pentru 50 de minute.

Dupa primele 30 de minute, intoarcem aripioarele si pe partea cealalta.

Punem si ardeii capia la copt. Cand sunt gata se pun intr-un vas cu apa rece si se ia pielita.

Taiem ardeii in fasii si ii punem intr-un bol. Separat, intr-un pahar facem dressing-ul. Punem 2 linguri de ulei de masline, 1- lingiri de otet, dupa gust, sare si zahar si amestecam sa le dizolvam bine.

Adaugam dressing-ul peste ardei si amestecam. Servim aripioarele cu cartofi si ardei copti. Presaram oregano.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte verdeturi in afara de oreagano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor cu salata de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

21.04.2016, 21:21

CameliaR 1

12.05.2016, 12:02

Ce aripioare delicioase!

Rahela Velicu 1

12.05.2016, 14:48

Merci!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant