Aperitiv ardei umpluti cu branza

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2016 | 27367 vizualizari

 

Un aperitiv deosebit, foarte gustos si usor de facut. O sa va surprindeti familia si musafirii intr-un mod placut cu acest preparat.

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei capia
  • 250 gr ricotta
  • 150 gr branza burduf
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ardei umpluti cu branza:

Ardeii ii spalam bine cu apa rece si ii uscam.

II coacem pe gratar sau in cuptor pana cand se desprinde coaja de pe ei si se inmoaie. II punem la racit intr-o strecuratoare si presaram sare peste ei. Ii acoperim cu un prosop umed. In acest fel ii vom putea curata mai usor.

Pana se racesc ardei facem umplutura: amestecam ricotta cu branza de burduf pana cand se omogenizeaza bine. Gustati si mai adaugati sare daca mai trebuie.

Ardeii ii curatam de coaja si de seminte si ii desfacem ca si pe o carte. Vom avea din fiecare ardei cate o felie. Punem cate o lingura de branza pe fiecare si refacem ardeiul unind partile laterale.

Pregatim un vas cu faina si separat batem ouale cu o furculita. Intr-o tigaie mare punem ulei la incins.

Dam fiecare ardei prin faina si ou de cate doua ori (faina –ou- faina-ou) si ii prajim in ulei incins.

Sunt buni atat calzi cat si reci. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ardei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]