Ciupercutele de roua se curata, se spala in mai multe ape, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei cu sare si piper dupa gust.
Se lasa in tigaie pana scade toata apa lasata si se prajesc usor.
Intr-un castron incapator punem sarea de Himalaya, zaharul tos, drojdia proaspata si apa calduta.
Amestecam toate aceste ingrediente, adaugam semintele de in, apoi faina si la final picuram putin ulei de masline sa desprindem aluatul de maini.
Lasam la dospit in loc ferit de curenti pana isi tripleaza volumul.
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Pe plansa de lucru infainata intindem aluatul in foaie de grosimea unui deget, ungem intreaga suprafata a aluatului cu ou batut, apoi intindem un strat de umplutura de ciuperci de roua calite.
Presaram putin gris care are rolul de a absorbi uleiul in exces din ciuperci, rulam apoi strans aluatul, il asezam in tava de cozonac si il ingem cu ou batut.
Presaram seminte de susan din belsug, dam tava pentru 35-40 minute la cuptor pana creste si se rumeneste rulada frumos.
Scoatem din cuptor, apoi din tava, lasam la racit, portionam si servim.
Pofta buna!