Aripioare la cuptor

de Constelatialeu in Pui, 2 Ian 2016 | 4928 vizualizari

 

A zbura zburare.....:))

 

INGREDIENTE

  • 750 g aripioare
  • 3 cartofi mai mari
  • 2 morcovi
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor:

Spalam si curatam aripioarele de eventualele impuritati. Cartofii si morcovii, curatati si taiati, cubulete si rondele, ii amestecam cu sare si piper. Intr-o tava rotunda de ceramica sezam aripioarele presaram sare si piper, punem si cartofii, morcovii si cateii de usturoi, apoi stropim cu ulei, acoperim cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cca 1 si 1/2 ore.Inainte cu vreo 15 min scoatem hartia de copt si lasam sa se rumeneasca putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]