A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Aperitiv foietaj cu carnaciori

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Intindem aluatul foietj într-un dreptunghi mare. Taiem aluatul in fasii lungi pentru a înfasura cârnaciorii (de largime mai mica decât cârnaciorii). Punem...Citeste continuarea

Ardei copt la borcan

Postat de: Pungasa_Rogue in Conserve

Ardeiul Kapia copt (se coace la flacara aragazului, apoi se pune intr-un vas, se presara sare grunjoasa peste el pentru a se curata mai usor, se acopera cu un capac si dupa 15-20 de minute se...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de porc in...

Postat de: Pungasa_Rogue in Porc

Ardeii se spala si li se indeparteaza coada si semintele cu ajutorul unui cutit, taind circular in jurul cozii si avand grija ca acestia sa ramana intregi. Intr-un castron se pun carnea tocata,...Citeste continuarea

Ardei iuti copti pusi in ulei la...

Postat de: Ksenya in Conserve

Coacem ardeii pe plita,tabla  sau cuptor . Intr-un borcan bine spalat, presaram putina  sare ,asezam ardeii copti un strat,adaugam usturoi taiat subtire,apoi telina taiata...Citeste continuarea

Aluat pentru placinta, reteta...

Postat de: Bucataras in Scoala de gatit Bucataras

Cum se prepara Aluat pentru placinta, reteta rapida si usor de preparat pentru orice tip de umplutura Dizolva drojdia proaspata in apa calduta si pune si cele 2 lingurite de zahar...Citeste continuarea

Amestec pentru ciorbe

Postat de: Constelatialeu in Conserve

E destul de multa munca, migaloasa, dar la iarna nu dai din colt in colt ca n-ai ce pune in ciorba. Ne apucam si curatam legumele, apoi le dam prin razatoare ( daca ai un robot care sa le scoata...Citeste continuarea

Aripi de pui cu orez

Postat de: Constelatialeu in Pui

Mai intai spalam si curatam aripioarele, apoi le punem la fiert cu o lingurita de delikat. Separat ne ocupam de legume, le curatam si taiem, apoi le calim cu putin ulei si un praf de sare. Cand...Citeste continuarea

Aperitiv chiftele de legume

Postat de: Ksenya in Aperitive / Garnituri

Curatam toate legumele de coaja. Dovlecelul il dam prin razatoarea mica, presaram putina sare si dam deoparte pentru 15 minute, la fel procedam si cu cartofii. Restul legumelor   le...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne

Postat de: ancutsa in Porc

Se amesteca bine carnea cu morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata tocate marunt, orezul spalat bine, adaugam apoi si ouale ca sa legam compozitia. La 500 g de carne se pune o jumatate de...Citeste continuarea

Aperitiv rapid cu zacusca

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

Crema de branza  se freaca bine cu putina sare si piper, dupa gust. Se ia una bucata borcan de zacusca din camara si se incoroporeaza treptat in branza, amestecand usor, pana la...Citeste continuarea

Alba ca Zapada (reloaded)

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Foi: Intr-un castron punem zaharul, oul, sarea, osanza si omogenizam, adaugam amoniacul, laptele si faina, putin cate puti si incepem sa amestecam bine , sa nu formam cocoloase. CAnd am obtinut...Citeste continuarea

Aripi de pui marinate in lapte la...

Postat de: sebirizescu in Pui

Aripiile de pui se curata si se pun intr-un castron inalt,acoperim cu lapte,punem condimentele,acoperim castronul si lasam la frigider pentru cateva ore,sau peste noapte la marinat. Intre timp...Citeste continuarea

Aripioare cu legume picante, la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Pui

Mai intai spalam si uscam cu un servet aripoiarele, apoi le punem la rumenit in tigaia wok. cat timp se rumenesc aripioarele taiem ardeiul, ceapa si rosiile, le taiem mai grosolane asa, adica cum...Citeste continuarea

Ardei umpluti la slow cooker Crock-Pot

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nerviri si se cresteaza cu Cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert). Orezul se spala si se lasa in apa rece. Ceapa...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: danadanutza23 in Mancaruri cu carne

Spalam ardei si ii taiem roata la capatul cu codita scoatem semintele si ii spalam sa nu ramana seminte si ii punem la scurs,ceapa o curatam si o taiem marunt punem uleiul la incins si calim ceapa...Citeste continuarea

Ardei umpluti gatiti la slow cooker...

Postat de: Constelatialeu in Slow Cooker

Mai intai pregatim toate ingredientele. Curatam ceapa si o taiem marunt. Curatam ardeii de seminte si nervuri si ii spalam. Rosiile le dam pe o razatoare cu gauri mici, eliminam coaja. Punem...Citeste continuarea

Ardei copti la borcan fara otet

Postat de: Ksenya in Conserve

Adeii ii spalam si ii coacem,apoi ii punem intr-un castron presuram cu sare si acoperim pentru 20 minute, astfel se vor curata mai usor si mai rapid. Dupa ce i-am curatat si am scos toate...Citeste continuarea

Ardei de post cu orez si ciuperci

Postat de: ancutsa in Mancaruri de post

Portii: la o cana mare cu orez ies cam 10 ardei umpluti. Dar depinde si de marimea ardeilor. Daca va ramane orez, puteti umple si cateva rosii! Mod de preparare: Se taie marunt cele 2 cepe,...Citeste continuarea

Ardei umplut cu sos de rosii

Postat de: monusha in Mancaruri cu carne

Calim ceapa intr-o cratita cu ulei pina devine aurie, apoi adaugam sarea, piperul boiaua si tumernicul(daca va place) si orezul pe care le lasam 5-6 min  dupa care le lunam de pe foc si le...Citeste continuarea

Aperitiv cu branza si iaurt grecesc

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Blat : Se amesteca ingredientele, untul rece taiat felii cu faina, smantana, oul si praful de sare si se framanta aluatul cat sa se lege. Se infoliaza si se da la rece cat timp preparam...Citeste continuarea

Ardei umpluti - Reteta gustoasa la...

Postat de: Valclaudia in Porc

Cum se prepara Ardei umpluti - Reteta gustoasa la cuptor Spalam ardeii, apoi cu ajutorul unui cutitas indepartam cotorul, semintele si nervurile. Carnea tocata o punem intr-un castron,...Citeste continuarea

Aperitiv timbale de fasole si spuma...

Postat de: anuta in Aperitive / Garnituri

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este nevoie se sareaza si pipereaza, dupa gust. Se fierbe fasolea...Citeste continuarea

Aperitiv rapid

Postat de: Adrian2016 in Aperitive / Garnituri

      Fiecare felie de franzela am uns-o pe o parte cu unt si am asezat-o pe hartia de copt cu care am tapetat tava cuptorului.Deasupra am uns felia de paine cu crema de...Citeste continuarea

Ardei umplut

Postat de: maria_ilie in Mancaruri cu carne

Se amesteca carnea, orezul, mirodeniilie si 3 cepe tocate marunt (eu am folosit blender-ul). Separat se spala ardeii, se curata de seminte si se pun la scurs pe o tava. Odata cele doua etape...Citeste continuarea

Aluat foietaj rapid

Postat de: ctlina in Dulciuri

Taiati untul rece in cuburi mici. Puneti toate ingredientele in bolul robotului. Se amestecă până când se formează un aluat- maxim 5 minute. Este important ca bucatile de...Citeste continuarea

Înghețată de pepene rosu

Postat de: AndrutzaP in Dulciuri

   Pepenele se curata de seminte si se pune in blender.    Se adauga peste el si restul ingredientelor si se blenduiesc pana devin o pasta omogena.  ...Citeste continuarea

Înghețată de lămâie

Postat de: AndrutzaP in Dulciuri

   Lamaile se razuiesc de coaja si se storc foarte bine de zeama, adunand totul intr-o craticioara. In aceasi craticioara se adauga zaharul, oualele intregi+galbenusul si untul....Citeste continuarea

Aripioare crocante cu orez prajit

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se curata aripioarele si se presara cu sare, piper si 5 condimente chinezesti. Se transfera intr-un vas potrivit pentru cuptor, se acopera cu foile de aluminiu si se gatesc 50 de minute la 180 de...Citeste continuarea

Aperitiv cu legume si branza

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Mai intai radem branza ( putem sa si hohotim de ras, ca ies mai pufoase) si o punem intr-un castron incapator.Separat ne ocupam de legume si le curatam,le taiem si radem. Dovleceii si...Citeste continuarea

Amestec mexican de pui

Postat de: susu in Mancaruri cu carne

Calim ceapa tocata, adaugam in continuare ardeiul cubulete, carnea și apoi legumele. Urmeaza condimentele și apa cat sa acopere ciocanelele. Punem câțiva catei de usturoi și orezul. Cand...Citeste continuarea

Aperitiv melcisori perechi din...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Lăsăm aluatul să se dezghețe la temperatura camerei, apoi desfacem fiecare foaie și o întindem ușor cu sucitorul, pe folia în care a fost împachetată. Ungem foile cu...Citeste continuarea

Aperitiv cu ciuperci

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Mai intai spalam bine buretii de impuritati si ii taiem cubulete mici. Curatam ceapa si o taiem marunt.Punem tigaia wok pe foc sa se incinga, adaugam ulei, nu foarte mult, apoi adaugam ceapa si...Citeste continuarea

Aripioare crocante

Postat de: eumimi in Pui

Se taie aripioarele de pui de la fiecare incheietura. Varful se arunca, se folosesc doar cele 2 parti mai mari. Fulgii de porumb se sfarama, dar foarte putin, nu trebuie sa fie pasati complet....Citeste continuarea

Aperitiv rustic

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Salamul se desface de membrana si se feliaza . Feliati cascavalul afumat si casul de vaca . Spalati ardeii si ceapa verde. Feliati ardeii. Asezati frumos pe...Citeste continuarea

Aperitiv pasta de ton

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Scurge bine tonul si pune-l in mini tocatorul Breville sau al unui robot de bucatarie. Adauga peste el restul ingredientelor si mixeaza bine pana obtii o pasta...Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se sparg ouale si se curata de coaja cu grija. Se taie fieare ou in doua, pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite se scot galbenusurile astfel incat sa nu se rupa. Intr-un bol se amesteca bine...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu somon fume si...

Postat de: CookieMonster in Aperitive / Garnituri

Incalziti laptele impreuna un untul. Frecati bine ouale cu putina sare peste care adaugati zeama de lamaie si laptele in care am topit untul, mixand bine compozitia. Deaspura...Citeste continuarea

Aperitive

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Mezelurile se feliaza subtire  . Feliati si rulada de cascaval . Mozarella se scurge de lichid Legumele se curata si se spala . Snitelul se taie bucati ....Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute cu ton si...

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ouale fierte se curata de coaja, se taie in doua si se scoate cu grija galbenusurile si se pun deoparte. Intr-un robot de bucatarie se pune branza burduf taiata felii, galbenusurile, tonul...Citeste continuarea

Aripioare de pui la cuptor cu...

Postat de: eumimi in Pui

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem in tava. Deasupra lor punem si aripioarele, le ungem bine cu iaurt, presaram sare piper si oregano. Punem si o cana de apa in tava si dam la...Citeste continuarea

Aripioare prajite in tigaia wok

Postat de: Constelatialeu in Pui

Curatam si spalam aripioarele, apoi le condimentam bine si le lasam acoperite cca 1 ora. Punem pe foc tigaia wok, lasam sa se incinga, punem ulei si apoi adaugam aripioarele si le prajim ...Citeste continuarea

Andive gratinate

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se indeparteaza cotorul si se spala.andivele.  Puteti sa le lasati intregi daca sunt mici sau sa le taiati in 2 daca sunt mari. Reveniti-le in 25 g de unt, o lingura de zahar si o...Citeste continuarea

Aperitiv lipii cu branza si ceapa

Postat de: eumimi in Aperitive / Garnituri

Mai intai pregatim aluatul. Incalzim laptele foarte putin si dizolvam drojdia in el. Punem faina intr-un bol si adaugam laptele cu drojdia si oul. Amestecam si adaugam si uleiul si un praf de sare...Citeste continuarea

Aperitive cu broccoli

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Fierbem broccoli cateva minute, apoi il punem intr-o strecuratoare. Taiem pieptul de pui bucatele mai mici, apoi il prajim cu putin unt (sau il putem fierbe). Batem ouale cu putina sare, apoi le...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu orez, ciuperci si...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Ceapa, morcovii, ciupercile se curăță, apoi se mărunțesc și se pun la călit împreună cu orezul,  uleiul de măsline și puțină apă, cca. 10 minute la foc mic, la final se...Citeste continuarea

Aperitiv bile asiatice din orez-...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se amestca orezul cu Furikake.  Se zdrobeste avocado cu o furculita si se amesteca cu sare.  Se taie foia nori in fasii de 4 cm lungime. Se adauga orez intr-un disc pentru ornat...Citeste continuarea

Aripioare picante

Postat de: Adi75 in Pui

Aripioarele se curată si li se taie vârfurile ,fiecare aripioară se taie in doua . Se prepara sosul ( piper , chili , praful de usturoi , sarea , mierea , sucul de mere , bulionul ardeiul...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu ciuperci

Postat de: eumimi in Mancaruri de post

Mai intai maruntim ciupercile, iar ceapa o curatam si o taiem marunt. Calim ceapa tocata marunt impreuna cu ciupercile pentru 7-8 minute in ulei incins. Adaugam si orezul, sare si piper si mai...Citeste continuarea

Apple pie - Prajitura cu mere

Postat de: taniakswn in Dulciuri

Mod de preparare: Toate ingredientele pentru aluat trebuie sa fie la temperatura camerei, iar untul sa fie putin incalzit, nu topit. Intr-un vas punem untul moale, uleiul, zaharul, mierea,...Citeste continuarea

American Cheesecake-Cheesecake...

Postat de: ChefPaul in Dulciuri

Un aspect foarte important este ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei ,astefel prajitura nu va crepa in timpul coacerii!!!Inainte de a va apuca de preparat blatul pregatiti formu...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]