Aperitiv floare cu carne si cas dulce

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2016 | 3233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • Umplutura
  • 200 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 3 cepe verzi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cas dulce razuit
  • 2 oua pentru pus deasupra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv floare cu carne si cas dulce:

Intindem aluatul, il decupam cu o forma in 12 ''floricele. Ungem formele de silicon cu ulei si asezam ''floricelele. Amestecam carnea tocata cu morcovul ras,ceapa taiata marunt si oul, apoi potrivim de sare si piper.Umplutura o impartim in cele 12 ''floricele'', adaugam cas ras, deasupra, din aluatul ramas am decupat floricele mic, punem floricele mici si apoi ou batut. Dam formele la cuptor pentru cca 10-15 min. Sub tava cu forme punem o cratita cu apa, sa nu se arda aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv floare cu carne si cas dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

CameliaR 1

03.01.2016, 10:24

Super aperitiv!

mirela0911 1

03.01.2016, 11:12

Asa ceva as manca! Super arata!

MotanLaOale 1

03.01.2016, 13:01

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu fructe confiate