Andive_barcute

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2016 | 3666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foite andive
  • 6-8 albusuri oua fierte
  • patrunjel
  • crema philadelphia
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • ton bucati in suc propriu
  • capere
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive_barcute:

Intr-un vas punem tonul, sare, piper, patrunjel tocat, 3-4 linguri crema philadelphia, albusurile tocate marunt si cateva capere si zeama de lamaie, apoi omogenizam pana obtinem o crema.

Selectam foitele de andive, sa aiba approx aceeasi marime, le spalam, apoi le umplem pe jumatate cu crema obtinuta.

Ornam cu capere.

Este un produs usor si gustos !

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive_barcute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute