Aripioare cu cartofi natur

de Rahela Velicu in Pui, 8 Mar 2016 | 3458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare
  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2-3 graunti de usturoi
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu cartofi natur:

Aripioarele se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc frumos si sunt facute. Se scot pe un servet care sa absoarba surplusul de ulei si se sareaza dupa gust.

Cartofii se taie cuburi si se pun la fier cu un praf de sare. Cand sunt aproape fierti se scurge apa. Punem o tigaie cu 100 ml de ulei pe foc, punem ceapa la calit si apoi adaugam cartofii fierti si lasam 5-6 minute amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca.

Ii scoatem pe un platou si presaram deasupra usturoiul pisat ca la mujdei si ardei boia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

-Marius- 1

09.03.2016, 08:50

Gherca Daniela 1

09.03.2016, 10:22

MotanLaOale 1

10.03.2016, 11:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui tiganesc la punga