Se gatesc ouale ca pe omleta, se scoate pe o farfurie si dupa ce se raceste se taie felii.
Intr-un wok, se incalzeste uleiul si se adauga puiul, usturoiul, ghimbirul, coriandrul si supa. Se gatesc la foc mare, amestecand frecvent, pana cand puiul nu mai este roz si este gatit. ...
Cu ajutorul unui robot de bucatarie, se amesteca si toaca usturoiul, ghimbirul, piperul cayenne, patrunjelul, paprika, cuminul, scortisoara, sare si piper. La final se adauga uleiul si se amesteca pana devine o pasta omogena.
Se ung bucatile de pui cu pasta obtinuta anterior si se lasa...
Pieptul de pui se fierbe împreună cu pipotele și inimile, 15 minute, în apă cu sare. Se adaugă ficatul și se mai fierb 5-7 minute. Când s-au răcit, se taie cuburi mici.
Într-o tigaie, se prăjește baconul până devine crocant. Se adaugă peste...
Cu ajutorul unui mojar, se transformă toate ingredientele pentru marinată într-o pastă omogenă și se ung costițele cu aceasta. Se marinează peste noapte. Se gătesc pe un grătar fierbinte, 4 minute pe parte.
Se amestecă ingredientele pentru sosul de iaurt, respectiv pentru...
Se amestecă Tequilla cu mierea, sucul și coaja de lime, sucul de portocale, uleiul de măsline, sare, piper, chili și cuminul. Se toarnă peste pieptul de pui și se lasă la marinat 2-24 de ore în frigider, întorcând bucățile din când în când. Se gătesc...
Aripioarele de pui se așează într-un vas și se toarnă laptele amestecat cu paprika peste. Se lasă la marinat 2 ore.
Separat se amestecă panko cu faina, fulgii de chili, sare și piper .
Se scot aripioarele din lapte și se tăvălesc prin amestecul de...
Într-o cană pentru măsurat se amestecă laptele de cocos cu smântâna și iaurtul. Se adaugă pasta de roșii, usturoiul, ghimbirul, curry, turmenic, garam masala și piperul cayenne. Se amestecă bine.
Pe fundul unui vas potrivit pentru cuptor se așează ceapa, apoi...
Într-un bol se amestecă mixul Cajun, mixul Creole, piperul cayenne, paprika, piperul, zahărul și cimbru.
Se încălzește 1 lingură de ulei într-un wok și se adaugă puiul și mixul de condimente. Se amestecă bine, se așează bucățile de pui într-un singur...
Se amestecă toate ingredientele pentru marinată și se lasă la frigider pentru 20 de minute.
Se încălzesc 2 linguri de ulei într-un wok și se adaugă ardeiul și partea albă a firelor de ceapă. Se gătesc la foc mare 4-6 minute.
Se scot pe o farfurie. ...
Se amestecă toate ingredientele pentru glazură. Se adaugă peste pui.
Se adaugă puiul și sosul într-o tigaie fierbinte, la foc mediu spre mare. Se prăjește 6 minute pe parte, până când e gătit complet și este acoperit de glazură.
Se amestecă toate...
Cu ajutorul unui robot de bucătărie, se amestecă iaurtul cu uleiul, sucul de lămâie, pasta de ardei, usturoiul, ierburile de Provence și sare până se obține o compoziție omogenă.
Se ung pulpele cu pasta obținută anterior și se lasă la marinat, în frigider,...
Pieptul de pui se acoperă cu sare, piper, usturoi și mixul de ierburi.
Fiecare bucată se crestează de câteva ori, apoi se pune câte o feliuță de Gouda în fiecare crestătură.
Se așează într-o tavă și se introduce în cuptorul...
Se încălzește uleiul într-o tigaie, la foc mare. Se pun fâșiile de carne la prăjit într-un singur strat pentru a căpăta o culoare ușor maronie. Se prăjesc pe toate părțile, apoi se scot pe o farfurie.
Dacă este nevoie, se mai adaugă puțin ulei de...
Pieptul de pui se piperează și se acoperă cu usturoi.
Pe o planșetă se așează 4 felii de Pancetta, una lângă alta. Deasupra, se așează 2 frunze de salvie, apoi o bucată de piept de pui, în mijloc. Se așează alte 2 frunze de salvie și se aduc capetele de la...
Tăițeii se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-un wok, se încălzește uleiul și se adaugă usturoiul. Se călește până devine auriu. Se adaugă puiul și se gătește până își schimbă culoarea.
Se adaugă mixul de legume. Se...
Se amestecă toate ingredientele pentru umplutură.
Din ingredientele pentru aluat se formează un aluat care se frământă pe o planșetă presărată cu făină. Se lasă la odihnit 5 minute.
Cu mâinile unse cu ulei de rup bucăți din aluat și se formează...
Bucățile de pui se așează într-un vas și se toarnă laptele peste.
Separat se amestecă panko cu faina, sare și piper .
Se scot bucățile de pui din lapte și se tăvălesc prin amestecul de panko și făină până sunt acoperite complet. Se...
Bucățile de pui se așează într-un vas și se toarnă laptele peste.
Separat se amestecă panko cu faina, sare și piper.
Se scot bucățile de pui din lapte și se tăvălesc prin amestecul de panko și făină până sunt acoperite complet. Se așează...
Carnea se usucă cu ajutorul unui prosop.
Baconul se prăjește fără ulei , până devine crocant. Se scoate pe un prosop de hârtie.
În tigaia în care a fost prăjit baconul, prăjim carnea pe toate bucățile până devine maronie. Se...
Se fierb tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se amestecă făina cu sosul de soia și usturoiul și se acoperă puiul cu pasta obținută. Se prăjesc bucățile de pui până își schimbă culoarea. Se adaugă ceapa și se mai gătește 1 minut.
La final, se...
Se dau bucățile de pui mai întai prin făină, apoi albușuri, apoi prin amestecul de panko și cocos. Se așează pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se gătesc 6 minute/ parte, în cuptorul preîncălzit la 230 de grade Celsius.
Se servesc imediat cu garnitură...
Într-o tigaie se încălzește puțin ulei sau unt și se călește eșalota până devine translucidă.
Se adaugă vinul și se lasă câteva minute la foc mediu, până se evaporă alcoolul.
Se adaugă pasta de rosii, dafinul, smântâna și...
Carnea se usucă cu ajutorul unui prosop.
Baconul se prăjește fără ulei, până devine crocant. Se scoate pe un prosop de hârtie.
În tigaia în care a fost prăjit baconul, prăjim carnea pe toate bucățile până devine maronie. Se scoate pe o...
Carnea se călește în puțin ulei, până își schimbă culoarea. Se adaugă ceapa, usturoiul și chili și se gătesc câteva minute. La final se adaugă sosul de soia și mixul de condimente. Se amestecă bine până la omogenizare.
Din ingredientele pentru...
Pieptul de pui de bate ca pentru șnițele și se acoperă cu scorțișoară, cuișoare, nucșoare, sare, piper și coaja de lămâie. Se așază într-o tigaie cu ulei fierbinte și se gătește 3-4 minute pe parte până devine auriu și este complet gătit. Se taie fâșii....
Aripioarele se taie în două și se acoperă cu sare, piper și făină. Se amestecă până când aripioarele sunt îmbrăcate complet în făină.
Într-o tigaie se încălzește uleiul și se adaugă aripioarele și cățeii de usturoi,...
Într-o tigaie se încălzește uleiul de măsline și se adaugă cele doua tipuri de carne amestecate. Se gătește până când toată apa s-a evaporat și începe să se rumenească. Se scoate pe o farfurie.
În aceeași tigaie, se încălzește...
Cartofii nu se curață de coajă. Se spală și se taie felii transversale nu foarte groase. Se acoperă cu tipurile de sare, piperul, boiaua și ulei de măsline. Se așează feliile într-un singur strat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se introduc în cuptorul...
Se amestecă roșiile cu usturoiul, ceapa, bucuiocul, sare, piper, ulei de măsline și oțet și se lasă la frigider până se gătește pieptul de pui.
Bucățile de pui se acoperă cu sare şi piper şi puţin ulei de măsline şi se introduc în cuptorul preîncălzit...
Maioneza se amestecă cu mărarul și usturoiul și se lasă la frigider cel puțin 1 oră.
Carnea se toacă și se amestecă cu ierburile uscate, măslinele, ardeiul și ceapa, apoi cu brânza și cu usturoiul.
Cu mâinile unse cu ulei se formează 4 burgeri care se așează...
Bami Goreng
Se gatesc ouale ca pe omleta, se scoate pe o farfurie si dupa ce se raceste se taie felii. Intr-un wok, se incalzeste uleiul si se adauga puiul, usturoiul, ghimbirul, coriandrul si supa. Se gatesc la foc mare, amestecand frecvent, pana cand puiul nu mai este roz si este gatit. ...
Frigarui marocane de pui cu sos mentolat si cous-cous
Cu ajutorul unui robot de bucatarie, se amesteca si toaca usturoiul, ghimbirul, piperul cayenne, patrunjelul, paprika, cuminul, scortisoara, sare si piper. La final se adauga uleiul si se amesteca pana devine o pasta omogena. Se ung bucatile de pui cu pasta obtinuta anterior si se lasa...
Drob de pui cu bacon
Pieptul de pui se fierbe împreună cu pipotele și inimile, 15 minute, în apă cu sare. Se adaugă ficatul și se mai fierb 5-7 minute. Când s-au răcit, se taie cuburi mici. Într-o tigaie, se prăjește baconul până devine crocant. Se adaugă peste...
Costițe de miel cu arome yemenite
Cu ajutorul unui mojar, se transformă toate ingredientele pentru marinată într-o pastă omogenă și se ung costițele cu aceasta. Se marinează peste noapte. Se gătesc pe un grătar fierbinte, 4 minute pe parte. Se amestecă ingredientele pentru sosul de iaurt, respectiv pentru...
Quesadilla Margarita
Se amestecă Tequilla cu mierea, sucul și coaja de lime, sucul de portocale, uleiul de măsline, sare, piper, chili și cuminul. Se toarnă peste pieptul de pui și se lasă la marinat 2-24 de ore în frigider, întorcând bucățile din când în când. Se gătesc...
Aripioare în stil american
Aripioarele de pui se așează într-un vas și se toarnă laptele amestecat cu paprika peste. Se lasă la marinat 2 ore. Separat se amestecă panko cu faina, fulgii de chili, sare și piper . Se scot aripioarele din lapte și se tăvălesc prin amestecul de...
Curry de pui
Într-o cană pentru măsurat se amestecă laptele de cocos cu smântâna și iaurtul. Se adaugă pasta de roșii, usturoiul, ghimbirul, curry, turmenic, garam masala și piperul cayenne. Se amestecă bine. Pe fundul unui vas potrivit pentru cuptor se așează ceapa, apoi...
Pui Cajun picant cu orez
Într-un bol se amestecă mixul Cajun, mixul Creole, piperul cayenne, paprika, piperul, zahărul și cimbru. Se încălzește 1 lingură de ulei într-un wok și se adaugă puiul și mixul de condimente. Se amestecă bine, se așează bucățile de pui într-un singur...
Pui Kung Pao
Se amestecă toate ingredientele pentru marinată și se lasă la frigider pentru 20 de minute. Se încălzesc 2 linguri de ulei într-un wok și se adaugă ardeiul și partea albă a firelor de ceapă. Se gătesc la foc mare 4-6 minute. Se scot pe o farfurie. ...
Salată cu pui vietnamez
Se amestecă toate ingredientele pentru glazură. Se adaugă peste pui. Se adaugă puiul și sosul într-o tigaie fierbinte, la foc mediu spre mare. Se prăjește 6 minute pe parte, până când e gătit complet și este acoperit de glazură. Se amestecă toate...
Pulpe de pui la cuptor cu iaurt by JamillaCuisine
Cu ajutorul unui robot de bucătărie, se amestecă iaurtul cu uleiul, sucul de lămâie, pasta de ardei, usturoiul, ierburile de Provence și sare până se obține o compoziție omogenă. Se ung pulpele cu pasta obținută anterior și se lasă la marinat, în frigider,...
Piept de pui la cuptor cu Gouda
Pieptul de pui se acoperă cu sare, piper, usturoi și mixul de ierburi. Fiecare bucată se crestează de câteva ori, apoi se pune câte o feliuță de Gouda în fiecare crestătură. Se așează într-o tavă și se introduce în cuptorul...
Stir-fry picant de porc cu susan și mandarine
Se încălzește uleiul într-o tigaie, la foc mare. Se pun fâșiile de carne la prăjit într-un singur strat pentru a căpăta o culoare ușor maronie. Se prăjesc pe toate părțile, apoi se scot pe o farfurie. Dacă este nevoie, se mai adaugă puțin ulei de...
Piept de pui învelit în Pancetta cu salvie și mere
Pieptul de pui se piperează și se acoperă cu usturoi. Pe o planșetă se așează 4 felii de Pancetta, una lângă alta. Deasupra, se așează 2 frunze de salvie, apoi o bucată de piept de pui, în mijloc. Se așează alte 2 frunze de salvie și se aduc capetele de la...
Pui în sos dulce picant cu legume japoneze și tăiței
Tăițeii se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-un wok, se încălzește uleiul și se adaugă usturoiul. Se călește până devine auriu. Se adaugă puiul și se gătește până își schimbă culoarea. Se adaugă mixul de legume. Se...
Plăcinte marocane cu pui by bucatarie_marocana
Se amestecă toate ingredientele pentru umplutură. Din ingredientele pentru aluat se formează un aluat care se frământă pe o planșetă presărată cu făină. Se lasă la odihnit 5 minute. Cu mâinile unse cu ulei de rup bucăți din aluat și se formează...
Pui Generalul Tso
Bucățile de pui se așează într-un vas și se toarnă laptele peste. Separat se amestecă panko cu faina, sare și piper . Se scot bucățile de pui din lapte și se tăvălesc prin amestecul de panko și făină până sunt acoperite complet. Se...
Fillet bites lipicioase în sos dulce-acrișor
Bucățile de pui se așează într-un vas și se toarnă laptele peste. Separat se amestecă panko cu faina, sare și piper. Se scot bucățile de pui din lapte și se tăvălesc prin amestecul de panko și făină până sunt acoperite complet. Se așează...
Boeuf bourguignon
Carnea se usucă cu ajutorul unui prosop. Baconul se prăjește fără ulei , până devine crocant. Se scoate pe un prosop de hârtie. În tigaia în care a fost prăjit baconul, prăjim carnea pe toate bucățile până devine maronie. Se...
Piept de pui Caju cu tăiței
Se fierb tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se amestecă făina cu sosul de soia și usturoiul și se acoperă puiul cu pasta obținută. Se prăjesc bucățile de pui până își schimbă culoarea. Se adaugă ceapa și se mai gătește 1 minut. La final, se...
Piept de pui în crustă de cocos și panko
Se dau bucățile de pui mai întai prin făină, apoi albușuri, apoi prin amestecul de panko și cocos. Se așează pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se gătesc 6 minute/ parte, în cuptorul preîncălzit la 230 de grade Celsius. Se servesc imediat cu garnitură...
Jambon à la Chablisienne
Într-o tigaie se încălzește puțin ulei sau unt și se călește eșalota până devine translucidă. Se adaugă vinul și se lasă câteva minute la foc mediu, până se evaporă alcoolul. Se adaugă pasta de rosii, dafinul, smântâna și...
Tocaniță Westmalle
Carnea se usucă cu ajutorul unui prosop. Baconul se prăjește fără ulei, până devine crocant. Se scoate pe un prosop de hârtie. În tigaia în care a fost prăjit baconul, prăjim carnea pe toate bucățile până devine maronie. Se scoate pe o...
Bapao (Chifle umplute)
Carnea se călește în puțin ulei, până își schimbă culoarea. Se adaugă ceapa, usturoiul și chili și se gătesc câteva minute. La final se adaugă sosul de soia și mixul de condimente. Se amestecă bine până la omogenizare. Din ingredientele pentru...
Piept de pui grecesc cu salată de orez
Pieptul de pui de bate ca pentru șnițele și se acoperă cu scorțișoară, cuișoare, nucșoare, sare, piper și coaja de lămâie. Se așază într-o tigaie cu ulei fierbinte și se gătește 3-4 minute pe parte până devine auriu și este complet gătit. Se taie fâșii....
Aripioare lipicioase în sos dulce-picant
Aripioarele se taie în două și se acoperă cu sare, piper și făină. Se amestecă până când aripioarele sunt îmbrăcate complet în făină. Într-o tigaie se încălzește uleiul și se adaugă aripioarele și cățeii de usturoi,...
Tocăniță de cartofi și carne tocată sub crustă de pâine
Într-o tigaie se încălzește uleiul de măsline și se adaugă cele doua tipuri de carne amestecate. Se gătește până când toată apa s-a evaporat și începe să se rumenească. Se scoate pe o farfurie. În aceeași tigaie, se încălzește...
Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan
Cartofii nu se curață de coajă. Se spală și se taie felii transversale nu foarte groase. Se acoperă cu tipurile de sare, piperul, boiaua și ulei de măsline. Se așează feliile într-un singur strat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se introduc în cuptorul...
Piept de pui Bruschetta
Se amestecă roșiile cu usturoiul, ceapa, bucuiocul, sare, piper, ulei de măsline și oțet și se lasă la frigider până se gătește pieptul de pui. Bucățile de pui se acoperă cu sare şi piper şi puţin ulei de măsline şi se introduc în cuptorul preîncălzit...
Burger de curcan cu influențe grecești
Maioneza se amestecă cu mărarul și usturoiul și se lasă la frigider cel puțin 1 oră. Carnea se toacă și se amestecă cu ierburile uscate, măslinele, ardeiul și ceapa, apoi cu brânza și cu usturoiul. Cu mâinile unse cu ulei se formează 4 burgeri care se așează...