Tocaniță Westmalle

de Satisfyyourcravings in Vita, 26 Mar 2014 | 5355 vizualizari

 

O tocaniță cu un gust deosebit și carne fragedă.

 

INGREDIENTE

  • 700 grame mușchi vită, tăiat cuburi mari
  • 125 grame bacon
  • 2 linguri făină
  • 2 morcovi
  • 1 cutie roșii în bulion
  • 500 ml supă de vită
  • 1 sticlă de bere Westmalle
  • sare/piper
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 1 frunză dafin
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocaniță Westmalle:

Carnea se usucă cu ajutorul unui prosop. 

Baconul se prăjește fără ulei, până devine crocant. Se scoate pe un prosop de hârtie. 

În tigaia în care a fost prăjit baconul, prăjim carnea pe toate bucățile până devine maronie. Se scoate pe o farfurie. Se adaugă morcovii și ceapa, în tigaie, și se gătesc până se înmoaie. Se adaugă baconul și carnea de vită peste morcovi și ceapă și se acoperă cu făină. Se amestecă având grijă ca totul sa fie acoperit de făină. Se adaugă berea, supa, usturoiul, roșiile, dafinul, sare și piper. Se acoperă și se lasă să fiarbă la foc mic 3 ore. În ultimele 30 de minute se îndepărtează capacul pentru a obține un sos onctuos. 

Se poate servi cu orez cu turmenic. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocaniță Westmalle" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

laura_n 1

26.03.2014, 17:38

senzationala! sper sa reusesc sa o incerc si eu

Rocsi 1

26.03.2014, 19:30

Wawww ce bunatate

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vaca