Piept de pui Caju cu tăiței

de Satisfyyourcravings in Pui, 31 Mar 2014 | 3343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame tăitei mai lați
  • 1 piept de pui, tăiat cuburi
  • 2 linguri de făină
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 căței de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 6 fire de ceapă verde, tăiate rondele
  • 2 linguri sos tailandez dulce-picant
  • 1 mână de caju crud
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Caju cu tăiței:

Se fierb tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Se amestecă făina cu sosul de soia și usturoiul și se acoperă puiul cu pasta obținută. Se prăjesc bucățile de pui până își schimbă culoarea. Se adaugă ceapa și se mai gătește 1 minut. 

La final, se adaugă tăițeii, sosul dulce-picant și caju și se amestecă cu grijă până când tăițeii sunt acoperiți de sos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Caju cu tăiței" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu pui la cuptor