Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan

de Satisfyyourcravings in Pui, 19 Feb 2014 | 3224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fără piele și os
  • 1/2 rădăcină țelină
  • ulei de măsline
  • sare/piper
  • 4 cartofi medii
  • boia dulce
  • sare cu țelină
  • Parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan:

Cartofii nu se curață de coajă. Se spală și se taie felii transversale nu foarte groase. Se acoperă cu tipurile de sare, piperul, boiaua și ulei de măsline. Se așează feliile într-un singur strat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10-15 minute. Se scot și se presară Parmezan deasupra. 

Țelina se curață și se taie cuburi. Se călește într-o tigaie cu puțin ulei câteva minute. Se scoate pe o farfurie. 

Puiul se taie cuburi și se gătește într-o tigaie cu puțin ulei până începe să se rumenească. Se adaugă țelina, se sărează și piperează. Se amestecă din când în când timp de 5 minute. Se acoperă tigaia și se mai lasă 5 minute, scuturând din când în când. 

Se servește puiul împreună cu chipsurile. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

deyutzky 1

20.02.2014, 00:15

delicios!

_Alina_ 1

20.02.2014, 10:02

Interesant! N-am incercat niciodata telina gatita asa, de regula o consumam cruda.

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:10

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu quinoa