Incredibil de bun! Atat pot spune!
Bucățile de pui se așează într-un vas și se toarnă laptele peste.
Separat se amestecă panko cu faina, sare și piper.
Se scot bucățile de pui din lapte și se tăvălesc prin amestecul de panko și făină până sunt acoperite complet. Se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei de măsline. Se ung pe deasupra cu puțin ulei de măsline.
Se coc la 200 de grade Celsius, 12 minute.
Într-un bol, se amestecă apa cu făina, gemul de zmeură, sosul hoisin, oțetul balsamic și pasta de roșii/ketchup.
Într-un wok, se încălzește uleiul de susan, se adaugă usturoiul, ghimbirul și fulgii de piri-piri. Se gătesc câteva secunde, până uleiul e infuzat cu aceste arome. Se adaugă amestecul obținut anterior și se amestecă cu un tel până se îngroasă.
Se așează bucățile de pui în sos, acoperindu-le cu acesta. Se ia de pe foc și se acoperă cu un capac. Se lasă 5 minute.
Se servește cu orez fiert și ceapă verde.