Piept de pui în crustă de cocos și panko

de Satisfyyourcravings in Pui, 31 Mar 2014 | 4380 vizualizari

 

Daca nu aveți timp să gătiți, dar doriți o masă gustoasă și sățioasă, acest preparat poate fi soluția! Panko este varianta japoneză a pesmetului.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui, tăiat în fâșii potrivite
  • 2 albușuri, bătute
  • 3 linguri de făină
  • 1 cană fulgi de cocos
  • 1/2 cană panko
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui în crustă de cocos și panko:

Se dau bucățile de pui mai întai prin făină, apoi albușuri, apoi prin amestecul de panko și cocos. Se așează pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se gătesc 6 minute/ parte, în cuptorul preîncălzit la 230 de grade Celsius.

Se servesc imediat cu garnitură și sos la alegere. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui în crustă de cocos și panko" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu nuca de cocos / garnitura de cartofi cu susan